Híres naplók nyomában
2014. május 03. 19:43
|
|
bubor panni03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 217979 offline
|
sajnálom Anne-t meghalt ilyen fiatalon bár nem tudom hogy mi az a haláltábor meg a tífusz de akkor is sajnálom
2014. május 03. 21:11
|
|
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline
|
Gratulálok a cikk írójának ! Én is vezetek naplót, jópofa dolog...
2014. május 03. 21:27
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Egy időben nagyon történelem megszállott voltam, (inkább azt mondanám, hogy most már kevésbé.) így szinte hobbim volt olyan emberekről tanulni, mint Anne Frank.
Kurt naplójáról is olvastam sokat, el is kezdtem olvasni a könyvet, de mivel kölcsön kértem, nem fejeztem be, nem igazán tetszett, így is szörnyű érzés, hogy elvesztettük, még mindig így érzünk, ha rágondolunk.
Kurt naplójáról is olvastam sokat, el is kezdtem olvasni a könyvet, de mivel kölcsön kértem, nem fejeztem be, nem igazán tetszett, így is szörnyű érzés, hogy elvesztettük, még mindig így érzünk, ha rágondolunk.
2014. május 04. 09:27
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Ebbő kettőt olvastam (Anne Frank és Kurt Coban), de a másik kettővel is szemezetgettem egy-egy könyvesboltban. Nekik köszönhetően kezdtem naplót írni, hála nekik, már 5 könyvecském betelt, szóval nagyon hálás vagyok. <3
2014. május 04. 10:01
Idézet (devilrose @ 2014.05.03. 18:42)
A kedvenc naplóm, amit olvastam Csáth Gézáé. Már, ha van aki tudja ki volt ő.
Csáth Géza az egyik kedvenc íróm, én is olvastam a naplóját - zseniális!
2014. május 04. 11:47
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Remek cikk lett. Gratulálok az írónak! Ebből Anna Frank naplóját olvastam egyedül, Che Guevara egyik naplóját meg elkezdtem, de máris imádom
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 04. 13:03
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Anne Frank naplója valóban negrázó könyv, számomra legalábbis az volt, és az a leghihetetlenebb benne, hogy már csak kevés ideig kellett volna kibírniuk! Rohadt, szemétláda nácik.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 04. 19:27
A legjobb barátnőmmel bukkantunk rá még pár évvel ezelőtt a sulikönyvtárban Anne naplójára, már akkor kezdett el érdekelni. Bár akkor még azt mondta a könyvtáros, hogy nem nekünk való, de mostanában nagyon el szeretném olvasni... hjaj.
2014. június 25. 18:59
|
|
GabyAvril13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.25. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 228261 offline
|
Kurt naplója nagyon érdekes volt számomra..egy éjszaka elolvastam az egész könyvet,és úgy éreztem egy kicsit közelebről is megismerhettem! :")Miss u Kurt <3
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.