A naplóírás mindig is népszerű elfoglaltság volt - korábban inkább papírformában öltött testett, manapság viszont sokan az interneten vezetett blogokat részesítik előnyben. A cél még mindig ugyanaz: önmagunk kifejezése, napjaink, legbelsőbb gondolataink, örömeink és bánataink megörökítése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Híres naplók nyomában
2014. május 03. 15:41
Érdekes cikk lett, gratulálok a szerzőnek! Ezek közül csak Anne Frank naplóját olvastam. Hihetetlen számomra, hogy szegény Anne csupán 13 éves volt, amikor a naplóját írni kezdte, hiszen olyan profizmussal fogalmaz meg mindent, amit sokan ma nem képesek.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 03. 16:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
az Anne Frank naplója alapján készült filmet láttam,nagyon megható és szomorú a kislány sorsa
2014. május 03. 16:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ohh köszönet a cikkért, öröm volt olvasni (pláne, hogy a drágám is belekerült)
Che Guevara története mindig is érdekelt, a napokban mindenképpen meg fogom nézni a filmet és szeretnék időt szakítani majd a könyvnek is
Ohh és a Journalsra visszatérve: Kurtöt annak idején totálisan felbosszantotta, amikor igen gyakran lenyúltak egy-egy oldalt a naplójából (pl. kilopták a hotelszobájából), de ettől függetlenül egy nagyon értékes és különleges alkotás, én boldog vagyok, hogy megjelent és hogy a tulajdonosa lehetek az egyik példánynak
Ohh és a Journalsra visszatérve: Kurtöt annak idején totálisan felbosszantotta, amikor igen gyakran lenyúltak egy-egy oldalt a naplójából (pl. kilopták a hotelszobájából), de ettől függetlenül egy nagyon értékes és különleges alkotás, én boldog vagyok, hogy megjelent és hogy a tulajdonosa lehetek az egyik példánynak
Jolie_77
2014. május 03. 16:27
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Én is vezetek napót
2014. május 03. 16:29
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Érdekes cikk lett. Gratulálok az írójának!
2014. május 03. 16:34
Ha már napló, szerintem nyugodt szívvel merem ajánlani ezt az oldalt. http://gyula.czegledy.hu
Szerintem jobb, mint a Történelem tankönyvnek csúfolt valami.
Szerintem jobb, mint a Történelem tankönyvnek csúfolt valami.
2014. május 03. 17:32
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nagyon tetszik a cikk, köszönöm szépen, megérte a fáradozást. Egy csomót nem is ismertem. Anne Frankéról már hallottam, de még sajnos nem olvastam el, pedig érdekelne, bár nem tudom, hogy el tudnám-e olvasni, hisz olyan szomorú.
Jolie_77
2014. május 03. 17:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Az itt felsoroltak közül csak Anne-ét olvastam (illetve ebben a témakörben még Dawid Rubinowiczét), már többször is. Egyszerűen hihetetlen, hogy min kellett keresztülmenniük igen fiatalon.
De a többi is igencsak felkeltette az érdeklődésemet, így rájuk fogok keresni. Szóval köszönjük a cikket.
De a többi is igencsak felkeltette az érdeklődésemet, így rájuk fogok keresni. Szóval köszönjük a cikket.
Jolie_77
2014. május 03. 18:16
de jó! még nem is hallottam egyikről sem de van egy-kettő ami érdekesnek tűnik
ennek még utánajárok az biztos
2014. május 03. 18:38
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
szerencsétlen Anne
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.