A naplóírás mindig is népszerű elfoglaltság volt - korábban inkább papírformában öltött testett, manapság viszont sokan az interneten vezetett blogokat részesítik előnyben. A cél még mindig ugyanaz: önmagunk kifejezése, napjaink, legbelsőbb gondolataink, örömeink és bánataink megörökítése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Híres naplók nyomában
2014. május 03. 15:41
Érdekes cikk lett, gratulálok a szerzőnek! Ezek közül csak Anne Frank naplóját olvastam. Hihetetlen számomra, hogy szegény Anne csupán 13 éves volt, amikor a naplóját írni kezdte, hiszen olyan profizmussal fogalmaz meg mindent, amit sokan ma nem képesek.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. május 03. 16:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
az Anne Frank naplója alapján készült filmet láttam,nagyon megható és szomorú a kislány sorsa
2014. május 03. 16:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Ohh köszönet a cikkért, öröm volt olvasni (pláne, hogy a drágám is belekerült)
Che Guevara története mindig is érdekelt, a napokban mindenképpen meg fogom nézni a filmet és szeretnék időt szakítani majd a könyvnek is
Ohh és a Journalsra visszatérve: Kurtöt annak idején totálisan felbosszantotta, amikor igen gyakran lenyúltak egy-egy oldalt a naplójából (pl. kilopták a hotelszobájából), de ettől függetlenül egy nagyon értékes és különleges alkotás, én boldog vagyok, hogy megjelent és hogy a tulajdonosa lehetek az egyik példánynak
Ohh és a Journalsra visszatérve: Kurtöt annak idején totálisan felbosszantotta, amikor igen gyakran lenyúltak egy-egy oldalt a naplójából (pl. kilopták a hotelszobájából), de ettől függetlenül egy nagyon értékes és különleges alkotás, én boldog vagyok, hogy megjelent és hogy a tulajdonosa lehetek az egyik példánynak
Jolie_77
2014. május 03. 16:27
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Én is vezetek napót
2014. május 03. 16:29
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Érdekes cikk lett. Gratulálok az írójának!
2014. május 03. 16:34
Ha már napló, szerintem nyugodt szívvel merem ajánlani ezt az oldalt. http://gyula.czegledy.hu
Szerintem jobb, mint a Történelem tankönyvnek csúfolt valami.
Szerintem jobb, mint a Történelem tankönyvnek csúfolt valami.
2014. május 03. 17:32
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nagyon tetszik a cikk, köszönöm szépen, megérte a fáradozást. Egy csomót nem is ismertem. Anne Frankéról már hallottam, de még sajnos nem olvastam el, pedig érdekelne, bár nem tudom, hogy el tudnám-e olvasni, hisz olyan szomorú.
Jolie_77
2014. május 03. 17:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233911 Azonosító: 59785 offline
|
Az itt felsoroltak közül csak Anne-ét olvastam (illetve ebben a témakörben még Dawid Rubinowiczét), már többször is. Egyszerűen hihetetlen, hogy min kellett keresztülmenniük igen fiatalon.
De a többi is igencsak felkeltette az érdeklődésemet, így rájuk fogok keresni. Szóval köszönjük a cikket.
De a többi is igencsak felkeltette az érdeklődésemet, így rájuk fogok keresni. Szóval köszönjük a cikket.
Jolie_77
2014. május 03. 18:16
de jó! még nem is hallottam egyikről sem de van egy-kettő ami érdekesnek tűnik
ennek még utánajárok az biztos
2014. május 03. 18:38
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
szerencsétlen Anne
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.