Hank Harrison lányát gyanúsítja Kurt Cobain megöléséért
2014. május 04. 10:17
A negatív reklám is reklám, jól fog ez jönni Courtney-nak, aki most fog előrukkolni új lemezzel. Én már majdnem megszoktam, hogy minden albumkiadás előtt előveszik a múltat.
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy miért nem hívták elő a képeket korábban? Mert ragaszkodtak az öngyilkossághoz, és kész pont?
(Az ügy kicsit hasonlít Kennedy elnök halálához: ok, nyilván gyilkosság történt, de a tettest nem találták meg. Ha viszont "csak" holtan találtak volna az elnökre, az amerikai rendőrség (kinézem belőlük) öngyilkosságként zárták volna le az ügyet (nagy valószínűséggel). Vagy Monroe is tisztázatlan, fura körülmények között halt meg. Persze könnyű rögtön öngyilkosságot híresztelni, ha az illető korábban pszichésen kezelve volt... De kár is belebonyolodni, valakik nagyon jól kitalálták ezt az egészet, nem biztos, hogy megtudunk bármit, de ez amúgy sem hohatná vissza Kurt-öt (legfeljebb a megítélése más lenne).
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy miért nem hívták elő a képeket korábban? Mert ragaszkodtak az öngyilkossághoz, és kész pont?
(Az ügy kicsit hasonlít Kennedy elnök halálához: ok, nyilván gyilkosság történt, de a tettest nem találták meg. Ha viszont "csak" holtan találtak volna az elnökre, az amerikai rendőrség (kinézem belőlük) öngyilkosságként zárták volna le az ügyet (nagy valószínűséggel). Vagy Monroe is tisztázatlan, fura körülmények között halt meg. Persze könnyű rögtön öngyilkosságot híresztelni, ha az illető korábban pszichésen kezelve volt... De kár is belebonyolodni, valakik nagyon jól kitalálták ezt az egészet, nem biztos, hogy megtudunk bármit, de ez amúgy sem hohatná vissza Kurt-öt (legfeljebb a megítélése más lenne).
2014. május 04. 11:40
Pont a saját lányát? Undorító. Csak hagynák békében nyugodni szegény Kurtöt
2014. május 04. 14:14
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hm..érdekes. Saját apukája ezt mondja, lehet bene igazság. Ez régen történt, és már semmi se fog kiderülni szerintem..ezt csak 1 ember tudhatja, hogy köze volt-e hozzá.
2014. május 04. 22:07
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Jelen esetben az, hogy Courtney apja mondta ezeket, semmit sem jelent (szerintem). Láttam (és olvastam) vele más interjúkat is, és ahogy az a pasi a lányáról beszél, meg amiket mond róla... nem is tudom. Úgy hangzik, mintha valami véglegesen elromlott volna köztük, és azóta Hank már mindent kinéz Courtney - ből, még ezt is...
2014. május 24. 22:05
|
|
HaszekiAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 226480 offline
|
Én régen olvastam egy cikket,kizárták hogy öngyilkos lett,mert a fegyver csöve amivel lelőtte magát,állítólag olyan hosszú volt,hogy ő maga nem érte volna el a ravaszt!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: