Kurt és Courtney szerelme mindig is vitatott, kényes kérdésnek számított a média világában, hiszen a szerelmesek közt folyamatosan dúlt a harc, mely a táptalaját szolgáltatta a Kurt halálára vonatkozó összeesküvés-elméleteknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hank Harrison lányát gyanúsítja Kurt Cobain megöléséért
2014. május 03. 14:14
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. május 03. 15:00
Nem tudom, miért nem 20 éve kezdtek bele a nyomozásba? Miért pont most? Sose értettem..
2014. május 03. 15:04
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Ez nem igaz. Imádtam Őt, végre beletörődtem, hogy elment, erre állandóan újjabnál újjabb pletykákat hallok....az eszem eldobom!! Elég volt már, amúgy meg mért kellett várni 20 évet ezekkel a pletykákkal??
2014. május 03. 15:37
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Látszik, hogy Courtney apja is csak a pénz meg egy kis hírnév és persze még egy kis pénz után megy, és semmi vagy senki más nem érdekli. Ha soha nem találkozott Kurttel, akkor meg mit játssza a mindenttudót? Nyilván nem véletlen, hogy sosem találkoztak.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 03. 15:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kell a reklám és a promóció a filmnek. Ezer meg ezer olyan döglött akta van szerte a világon, amelyeket homály fed. Most, hogy Cobain neje előállt a filmes meg színdarabos ötletekkel, ezerrel nyomják ezt a szerencsétlent, pedig egy jó pár éve már alulról szagolja az ibolyát. Nem voltunk ott, nem tudhatjuk, hogy azon a napon mi is történt, gyilkosság, öngyilkosság, igazából már tök mindegy. Visszahozni nem fogja Kurtot az élők sorába, de már enyhén szólva irritáló, ahogyan felhánytorgatják állandó jelleggel. Még a vak is látja, hogy ez az egész reklámfogás, és arra mennek, hogy minél több ember pénzt adjon ki erre az önéletrajzi filmre.
2014. május 03. 16:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Eddig is tudtuk, hogy ezt mondja. Cuki, hogy úgy tud mindent ilyen jól erről, hogy soha nem találkozott Kurttel, de a lányával se nagyon... Undorító ez az ember, mindenki tudja, aki ismeri a sztorit.
1 felhasználónak tetszik:
elin.
2014. május 03. 16:16
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Istenem hát sohasem nyugodhat békében?!
Meghalt vége van ezzel nem hozzák vissza csak feltépik a sebeket!
Meghalt vége van ezzel nem hozzák vissza csak feltépik a sebeket!
2014. május 03. 16:41
ez teljesen világos, viszont rengetegen kíváncsiak arra hogy tulajdonképpen miért is halt meg Cobain elvtárs. és igen, van egy sanda gyanúm hogy Courtney is oka ennek.
2014. május 03. 16:41
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Szegény Kurt! Hagyják békében nyugodni!!!
2014. május 03. 17:03
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
Mindennél jobban szeretem és tisztelem Kurt-öt,de szerintem hagyni kéne már ezt a témát főként Frances miatt...gondoljunk bele, hogy milyen rossz lehetett neki apa nélkül felnőni és ráadásul most meg az anyját gyanúsítják a megölésével...
2014. május 03. 17:38
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Szerintem ez a legocsmányabb hazugság NEEEM COURTNEY OLTE MEG
2014. május 03. 19:58
Lehetséges,hogy Courtney-nak is volt köze Kurt halálához,de milyen ember az olyan,aki a saját gyerekét okolja más haláláért?Ez elég undorító dolog...Amúgy érdekes cikk lett.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.