Tízéves a Paramore: 11+1 dolog, amit nem tudtál róluk
2014. május 03. 14:14
Wow, sok mindent nem tudtam, de imádom őket. Remélem még sokáig együtt maradnak és ugyanennyi számot/albumot csinálnak.
2014. május 03. 14:22
|
|
Colett.Rubinsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 220930 offline
|
Gratulálok nekik
hihetetlenül tehetségesek
2014. május 03. 14:53
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
aztaaa.ezeket nem is tudtam.Gratulálok srácok
egyébként nagyon tartalmas cikk lett
egyébként nagyon tartalmas cikk lett
2014. május 03. 15:19
Öröm volt olvasni a cikket.
Gratulálok nekik! Olyan tehetségesek.
Gratulálok nekik! Olyan tehetségesek.
2014. május 03. 16:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Wow, na ez már cikk! Kifejezetten faltam minden betűjét!
Őszintén szólva én anno egyáltalán nem voltam velük kibékülve, sőt Hayley iszonyatosan antipatikus volt számomra a Misery Business klipjükben, de aztán tavaly nyáron belehallgattam a zenéjükbe és rájöttem, hogy tutimetálkúlosak. Kellemes volt minden reggel úgy beutazni tömegközlekedéssel, hogy az ő zenéjüket hallgattam és amikor végeztem a melóval akkor is mindig a Riottal próbáltam ébren tartani magamat. Kellemes kis banda, akiknek a zenéje nem az a zúzós hörgős heavy metál, de azért ad egy kis löketet a mindennapokba. Hayley hangja pedig kiemelkedő, lágy, de, ha akar akkor tud durva is lenni. Azt pedig abszolút becsülöm bennük, hogy nem hagyatkoztak a sztár létükre, s igen is azért egy érettségit letettek ugyan. Manapság szerintem ez nem divat a tini sztárok körében, hiszen kétve hiszem hiszem, hogy Justin Biebernek vagy akár Miley Cyrusnak van egy középszintű alapérettségije amivel elindulhatnak az életbe. A zenjüket szeretem, nem is botrányokkal maradnak a köztudatban, hanem azzal akik valójában. Bár számomra zenét illetően nem ők az etalonok, ettől függetlenül szeretem őket és, ha bele vagyok fásulva a tanulásba, illetve a munkába, akkor a Riot korong mindig előkerül.
2014. május 03. 18:01
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Gratulálok nekik, hogy már 10 (!) éve pályán vannak és még kívánok 100-szor ennyit!
2013 nyarán ismertem meg ezt a csodálatos bandát, amikor is egy Starity-s felhasználónak a bemutatóján "megláttam őket". El is olvastam, amit írt a bandáról és úgy gondoltam, hogy oké, akkor most megnézek egy dalt. A Now volt a "kiszemeltem". Meg hallgattam, tetszett. Még azon a napon 20 számukat biztos meghallgattam. Azóta is a legnagyobb kedvencem a banda, összes számukat ismerem és imádom!
I Love Them.
I Love Them.
2014. május 03. 18:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Gratulálok nekik,hogy ilyen remek együttes lett belőlük.
2014. május 03. 19:04
|
avrilfanxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 225357 offline
|
Nagyon jó lett!
2014. május 03. 19:37
Már 10 éve? Minden elismerésem a bandának, és köszönöm, hogy 7 éve megismerhettem őket! Az MTV-n kezdték hirtelen napi 20-szor (ha nem többször) adni a Misery Business klipjét, ekkor hallottam róluk először. Kicsit különcök voltak nekem elsőre, de hamar megkedveltem őket
Emlékszem a krízisükre, de nem gondoltam, hogy ilyen súlyos volt a dolog. Örülök, hogy átvészelték a nehéz időket
Máig átkozom magam miatta, hogy a tavalyi koncertjüket kihagytam, remélem, hogy még jönnek ide, azt semmi pénzért nem fogom kihagyni!
Ami pedig a cikket illeti: ez talán a legjobban összeszedett és megírt cikk a Starity története során!
Emlékszem a krízisükre, de nem gondoltam, hogy ilyen súlyos volt a dolog. Örülök, hogy átvészelték a nehéz időket
Máig átkozom magam miatta, hogy a tavalyi koncertjüket kihagytam, remélem, hogy még jönnek ide, azt semmi pénzért nem fogom kihagyni!
Ami pedig a cikket illeti: ez talán a legjobban összeszedett és megírt cikk a Starity története során!
2014. május 03. 20:41
Jesszus, durva, tök büszke vagyok rájuk, olyan fiatalon kezdték, és még mindig tök fiatalok, de már annyi mindent elértek :3 Remélem minimum még 10 évig együtt lesznek, és minimum még ennyiszer több elismerést fognak kapni. És az is durva azért, hogy jövő hónapban lesz 7 éve, hogy megszerettem őket
2014. május 03. 23:01
Jó cikk lett.
Le a kalappal előttük. ^^ 10 év azért nem kevés. :3
Le a kalappal előttük. ^^ 10 év azért nem kevés. :3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: