Tízéves a Paramore: 11+1 dolog, amit nem tudtál róluk
2014. május 03. 11:28
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon király cikk lett
És imádom a Paramore-t
2014. május 03. 11:29
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Elég sok sikert elértek, ahhoz képest, hogy szinte a semmiből indultak. Az utóbbi években kicsit műanyagok lettek így a Farroék kilépése után, de azért tavaly sikerült ütős koncertet adniuk BP-n.
A Miracle 2005-ös verziója nagyon üt, örülnék, ha még most is azzal nyitnának koncerteket.
A Miracle 2005-ös verziója nagyon üt, örülnék, ha még most is azzal nyitnának koncerteket.
2014. május 03. 11:39
|
|
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline
|
Hihetetlen, hogy 10 éves az együttes! Igaz, hogy nem vagyok a kezdetektől fogva rajongójuk, de igazán sokat jelentenek számomra. A Farro testvérek kiválását a mai napig sajnálom, de én az új albumon is megtaláltam a magam kedvenceit, a hangulatomhoz legjobban illő számokat, mert hangzás világ ide vagy oda, a dalszövegeik még mindig hihetetlenek és végső soron ezért is szerettem meg őket annak idején.
Egyedül azt sajnálom, hogy sokan csak a mostanság egyre nagyobb sikereket elérő slágereiket ismerik és szeretik és az olyan dalok, mint a Let the flames begin, a Part II vagy a Misguided Ghost (persze sorolhatnám még) nem is mondanak semmit az ilyen "rajongóknak".
Cikkre visszatérve a 11. pontról nem tudtam egyedül, de egyébként tényleg nagyon érdekes volt így is olvasni.
Egyedül azt sajnálom, hogy sokan csak a mostanság egyre nagyobb sikereket elérő slágereiket ismerik és szeretik és az olyan dalok, mint a Let the flames begin, a Part II vagy a Misguided Ghost (persze sorolhatnám még) nem is mondanak semmit az ilyen "rajongóknak".
Cikkre visszatérve a 11. pontról nem tudtam egyedül, de egyébként tényleg nagyon érdekes volt így is olvasni.
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2014. május 03. 11:46
én nem nagyon követem a Paramore-t, de szeretem a zenéjüket.
nagyon-nagyon meglepődtem, mikor ezt elolvastam, hogy már 10 évesek!!! kívánom, hogy legyen mégegyszer tíz!
<3
2014. május 03. 11:54
Paramore <3 el nem tudom hinni 10 éves az együttes hihetettlen rajongó vagyok pelenkás korom óta!!! hihetettlen min mentek keressztül!! <3 paramore <3
2014. május 03. 12:26
Nagyon jó cikk!
A Paramore az egyik kedvenc bandám, boldogat nekik!
:3
2014. május 03. 12:41
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Mindről tudtam,ennek ellenére nagyon fasza kis cikk lett
Még 20x ennyi évet
Még 20x ennyi évet
2014. május 03. 13:35
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Hihetetlenül büszke vagyok rájuk, hogy már 10 éve a pályán vannak, és még mindig ugyanolyan szenvedéllyel játszanak, mint régen. Látszik rajtuk, hogy tényleg imádják azt, amit csinálnak. Legalább még kétszer ennyi évet kívánok nekik!
A cikk olvasása közben elkapott egy kicsit a nosztalgia, igaz, hogy nem a kezdetektől fogva ismerem őket, de így is már jó pár éve az életem részei. Nélkülük most biztos nem olyan ember lennék, amilyen. A dalszövegeik rengeteget jelentenek, és minden hangulatomra vagy egy számuk, amit elhallgathatok akár egész nap. Igaz, hogy a Farro tesók kiválása után egy kicsit poposabb irányba fordultak, de szerintem azért még mindig megvan bennük az a paramore-osság, amit imádok. Aki pedig tényleg meg akarja ismerni a bandát, az nézzen végig egy koncertet, nem fogja megbánni. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy rengetegen csak a felkapott számokat (pl: Still Into You, Ain't It Fun, Decode) ismerik (és az alapján kritizálnak...), mikor rengeteg ezeknél százszor jobb, mélyebb mondanivalójú dalaik is vannak. Na, de nem akarom tovább ragozni a szót, és egy kisregényt írni. Még egyszer gratulálok a Paramore-nak a 10 évéhez!
A cikk előtt pedig le a kalappal, nagyon szuper lett!
A cikk olvasása közben elkapott egy kicsit a nosztalgia, igaz, hogy nem a kezdetektől fogva ismerem őket, de így is már jó pár éve az életem részei. Nélkülük most biztos nem olyan ember lennék, amilyen. A dalszövegeik rengeteget jelentenek, és minden hangulatomra vagy egy számuk, amit elhallgathatok akár egész nap. Igaz, hogy a Farro tesók kiválása után egy kicsit poposabb irányba fordultak, de szerintem azért még mindig megvan bennük az a paramore-osság, amit imádok. Aki pedig tényleg meg akarja ismerni a bandát, az nézzen végig egy koncertet, nem fogja megbánni. Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy rengetegen csak a felkapott számokat (pl: Still Into You, Ain't It Fun, Decode) ismerik (és az alapján kritizálnak...), mikor rengeteg ezeknél százszor jobb, mélyebb mondanivalójú dalaik is vannak. Na, de nem akarom tovább ragozni a szót, és egy kisregényt írni. Még egyszer gratulálok a Paramore-nak a 10 évéhez!
A cikk előtt pedig le a kalappal, nagyon szuper lett!
1 felhasználónak tetszik:
elin.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.