Hayley
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. május 03. 15:02
Vanessa nagyon szép a képeken. A dal borítót már harmadszorra utánozták le.
Amúgy igaza volt, nagyon megérdemelték.
2014. május 03. 15:48
Justin és Ariana duett?
kíváncsi vagyok.
ez a Hayley
x
ez a Hayley
2014. május 03. 16:09
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
Vanessa gyonyoru:) Hayley szanalmas:DDDDD Justin nagyon nagyon nagyon cuki abban a kalapban:$ es nagyon orulok h duettezni fog:) foleg Austinnal:) mar nagyon varom❤
2014. május 03. 16:44
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Hayley xDDD
Hmmm Ariana és Justin duett? kíváncsi lettem
Hmmm Ariana és Justin duett? kíváncsi lettem
2014. május 03. 17:43
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
az nagyon jó hogy Justin és Ariana közös számot csinálnak , nagyon várom !!! és hogy még Justin másolt !!!! hát komolyan mondom nagy kamugépek ezek !!! hát rendesen lehet látni !! alig változtattak valamit egy felirat és egy kép !! ugyanaz ami Justiné !! remélem ezt még visszaveri Justin !! he ő nem akkor majd én !! :S
2014. május 03. 17:59
Vanessáról a képek nagyon jók.Paramore csak magát minősíti...
2014. május 03. 18:25
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Rémes lehet majd az a dal mindkettőt utálom Grande-t és Bieber-t is.Vanessa-nak jól áll ez a hajszín is.
2014. május 03. 18:36
Vanessa gyönyörűséges!
Hayley pedig jól tette,hogy visszavágott.
Hayley pedig jól tette,hogy visszavágott.
2014. május 03. 18:45
Vanessa nagyon szép
Hayley!! hajrá!!
justin FÚÚÚJ!!!!!! UNDORÍTÓ mi ütött Arianába?!
justin FÚÚÚJ!!!!!! UNDORÍTÓ mi ütött Arianába?!
2014. május 03. 18:48
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Hayley for President
Justin=
Ariana hangja meg nekem kicsit nyávogós
Justin=
Ariana hangja meg nekem kicsit nyávogós
2014. május 03. 19:15
Vany így is gyönyörű
Hayley
A Belieberek vergődése meg hab a tortán, hoztam volna egy kis popcornt a műsorhoz, ha előbb feljövök ide
Ari drágám, kikkel duettezel te? Justin, Chris Brown, Iggy Azalea, most meg Lil Wayne? Ejnye, ilyen rossz kislány leszel, mi?
Hayley
A Belieberek vergődése meg hab a tortán, hoztam volna egy kis popcornt a műsorhoz, ha előbb feljövök ide
Ari drágám, kikkel duettezel te? Justin, Chris Brown, Iggy Azalea, most meg Lil Wayne? Ejnye, ilyen rossz kislány leszel, mi?
2014. május 03. 19:34
Idézet (vivi002 @ 2014.05.03. 08:56)
LovaticForever "Hayley már akkor szinpadon állt, mikor bíbör még csak tervben sem volt." Főleg, hogy még 2009- ben sem tudta senki hogy ki az a Hayley Williams :"D egyébként meg justin nem másolt hanem egy 4 évvel ezelőtti rajongó által készített rajzot raktak be. ennyit a "másolásról". De láccik kincsem, hogy még az erről szóló cikket sem olvastad el :*
Semmi gond hogy Hayley gyerekkora óta ÍR dalokat, hogy a Paramore már 10 éves, tényleg senki sem ismerte 2009 előtt... csak rajongók milliói. Hayley egy felnőtt, érett nő, akinek a zene az élete, persze hogy feldühíti, hogy évtizedes munkája után még rászállnak a Bieber fanok és durván fenyegetik, mert Justin ellopta egy Paramore rajongó munkáját. Ami egyébként a Twitter profilképe is volt, azt pedig úgy tudom nem a menedzsment vezeti hanem maga Justin, de mindegy, már megszoktam hogy nektek nem nagyon lehet észérveket felhozni...
2014. május 03. 19:55
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Vanessa gyönyörűen fest a képeken, kíváncsian várom a végleges, hivatalos verziót is. Miley remélem hamarosan teljesen rendbe jön. Hayley nagyon jól vágott vissza Justin-nak, igazán vicces.
Justin és Ariana duettjére pedig kíváncsi lennék...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: