Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. május 03. 10:13
|
|
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline
|
Idézet (spck13 @ 2014.05.03. 10:04)
kilari111 adom...
*pacsi*
Visszaterve, Hayley egy nemnormalis noszemely
Valaki irta itt, h h tudom szeretni Justint... hat ugy, hogy ti messze nem ismeritek a masik oldalat, csak tudatlanul okoskodtok itt, h ti mennyire ismeritek Biebs-et -.-
Tudjatok en nem beszelnek egy olyan emberrol rosszat akit nem is ismerek! Mert lehet, hogy valojaban egy nagyon jo ember! Justin is pont ilyen! Ez a rohadt media tok mashogy adja elo a dolgokat ezzel botranyt kavarva Jussnak. Talan ha probalnatok kicsit megismerni, vagy tobbet meg tudni rola, akkor mas lenne a velemenyetek! De nektek ezt magyarazhatom, mert eloiteletetek van, es ezzel nem tudok mit kezdeni -.-"""
Ez a Hayley egyebkent meg csak peldakepnek SEM jo!
Ronda, nem enekel jol, furcsa dolgokat tesz
Lovaticforeverke miert nem foglalkozol a draga Demikeddel es az o cikkei ala irsz? Korabban is lattalak es akkor is valami negativ kommentet irtal Justin cikke ala -.- Tudod Demi messze nem olyan jo, mint Justin
Johetnek a kommentek h nekem 'mekkora pofam van'

Visszaterve, Hayley egy nemnormalis noszemely
Tudjatok en nem beszelnek egy olyan emberrol rosszat akit nem is ismerek! Mert lehet, hogy valojaban egy nagyon jo ember! Justin is pont ilyen! Ez a rohadt media tok mashogy adja elo a dolgokat ezzel botranyt kavarva Jussnak. Talan ha probalnatok kicsit megismerni, vagy tobbet meg tudni rola, akkor mas lenne a velemenyetek! De nektek ezt magyarazhatom, mert eloiteletetek van, es ezzel nem tudok mit kezdeni -.-"""
Ez a Hayley egyebkent meg csak peldakepnek SEM jo!
Lovaticforeverke miert nem foglalkozol a draga Demikeddel es az o cikkei ala irsz? Korabban is lattalak es akkor is valami negativ kommentet irtal Justin cikke ala -.- Tudod Demi messze nem olyan jo, mint Justin
Johetnek a kommentek h nekem 'mekkora pofam van'
Egyik szavad segberugja a másikat
2014. május 03. 10:23
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Ja, amugy rajottem, h nem is erdekel ez az egesz
Justin ezeken csak jokat rohogne, de nem venne magara
O csak kilepne errol az oldalrol
Szoval en leptem errol a bena oldalrol! Goodbye peace love emberek!!!
2014. május 03. 10:42
Idézet (JeanetteG. @ 2014.05.03. 09:44)
Életem, a Paramore tegnap volt 10 éves, én majd' hét éve ismerem őket, szóval kicsit túlzás, hogy 2009-ben senki sem ismerte a bandát. Akkor nem másolt, hanem saját ötlet hiányában lopott egy évtizedes zenekartól, így jobb? Kötve hiszem, hogy a rajz készítője szívesen látta Bieber borítójaként azt, amit a Paramore-nak szeretettel készített.
Vanessa gyönyörű a szőke hajjal, jobban áll neki, mint a sötét.
Emberek, közeleg a zenei apokalipszis.
Vanessa gyönyörű a szőke hajjal, jobban áll neki, mint a sötét.
Emberek, közeleg a zenei apokalipszis.
Adom...
2014. május 03. 10:42
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Jobbulást Miley!
2014. május 03. 10:43
Azért a Paramore a szánalmas, mert Bieber elkezdte őket másolni, és visszavágtak?
Nevetséges
2014. május 03. 10:45
Ahogy elnézem ezek a képek nagyon jók lesznek Vanessáról.
Azt gondoltam hogy Hayley nem hagyja majd szó nélkül a dolgot, de erre nem számítottam.
Ariana&Justin duett?!.. hát majd meglátjuk mi lesz belőle..
Azt gondoltam hogy Hayley nem hagyja majd szó nélkül a dolgot, de erre nem számítottam.
Ariana&Justin duett?!.. hát majd meglátjuk mi lesz belőle..
2014. május 03. 10:47
a Paramore annyira gyerekes.. Mint az ötévesek a homokozóban "Jajj, ne utánozd a váram!' -.-
2014. május 03. 10:58
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (spck13 @ 2014.05.03. 00:11)
Agika21 en nem akarok valtoztatni azon h o kit szeressen
Hol erdekel engem az, h o kit szeret? Teljesen felreertitek... ez nem masolas volt
Vegulis, mit magyarazkodok itt?! Ha egyszer nem tudjatok felfogni az okos kis fejetekkel... Hayley rohadt gyerekes dolgot csinalt!! Mondhattok barmit, a velemenyem nem fog valtozni! Justine sokkal de sokkal jobb... sajnos ezen SEM lehet valtoztatni! Hayley ugy nez ki a kepen mint aki bolond... nem egy albumboritora valo az a kep es keesz
Latom Agika21 hatalmas Harry fan vagy, miert nem foglalkozol inkabb vele?
:D
Azért a gyerekes dolgokról beszélhetnénk ugye bár leköpni a rajongókat, egy étteremben vizelni stb.
Igen ez egy érett felnőtt viselkedés!
Neked Justin jobb másnak Hayley. Ez sem fog változni és attól ,hogy más nem szereti a te kedvencet egyáltalán nem kéne mindennek lehordani őt és kedvencét.
Mi imádjuk Hayley ilyen bolondos és vicces személyiség ,de mivel nem tudsz róla semmit ezen a téren így ezt sem tudhatod. Azt nem te fogod eldönteni ,hogy mi való albumborítóra.
Ha lehet még nem is ismersz, ne szabd meg mit csinálok a szabadidőmben. Ott kezdve ,hogy HATALMAS Harry fan vagyok ,fogalmam sincs honnan veszed
2014. május 03. 10:58
Vanessa képei nagyon jók. Nekem nagyon tetszenek ezek a Bongós cuccok.
2014. május 03. 11:13
|
|
izus2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 216938 offline
|
SZERINTETEK A PARAMORE A SZÁNALMAS? A KIS DZSÁSZTINKÁTOK AZ! DZSÁSZTIN A PARAMORE EGYIK RAJONGÓJÁNAK AZ ALKOTÁSÁT LOPTA EL! A PARAMORE RIOT ALBUMÁNAK A BORÍTÓJÁT AZ EGYIK RAJONGÓJUK KÉSZÍTETTE, SZÓVAL IGAZÁBÓL EGY OLYAN EMBER ALKOTÁSÁT CSORTA EL AKI MEG SE ENGEDTE NEKI!!! SZERINTEM NEKTEK SE ESNE, JÓL, HA EGY NAGYON SZÉP RAJZOT CSINÁLNÁTOK, AMIT NAGYON SOKÁIG RAJZOLTATOK, ÉS VALAKI UGYANAZT LEMÁSOLNÁ, AMI KB. 5 PERCIG TART ÉS ELADNÁ ÚGY, HOGY AZT Ő KÉSZÍTETTE TELJESEN EGYEDÜL. SZÓVAL A PARAMORE CSAK AZÉRT VÁGOTT VISSZA, HOGY MEGTANULJA A KIS DZSÁSZTINKA, HOGY MÁS ALKOTÁSÁT NEM ÉRDENES ÉS NEM IS SZABAD ELLOPNI! ÉS AZÉRT ÍRTAM NAGYBETŰKKEL, HOGY KÖNNYEN ÉSZREVEHETŐ LEGYEN ÉS, HOGY ELOLVASSÁTOK.
2014. május 03. 11:16
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Szánalmas amit a paramore művel...Justinnak nincs szüksége arra h ilyen senkiktől lopjon
2014. május 03. 11:23
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Olyan szánalmas ez a Hayley
2014. május 03. 11:37
Vanessza képei jók!!
Szegény Miley!!
Justin meg jobban tenné,hogyha nem lopkodna!!!!!
Szegény Miley!!
Justin meg jobban tenné,hogyha nem lopkodna!!!!!
2014. május 03. 11:41
|
|
wiwcsii.100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 225242 offline
|
Hayley nagyon gáz.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: