Először is: ez a videó nem éppen most készült, Miley egyik átöltözésénél játsszák le. Másodszor: nem ez a zene van hozzá (ez:https://www.youtube.com/watch?v=z98Ntt0xWmc)
harmadszor: Miért kell mindig Mileyt ribancnak kikiáltani? A ribanc szó jelentése nem éppen illik rá. szeretünk Miley!! <3
Miley Cyrus latexszalagban, bimbótapasszal rázza
2014. május 08. 13:46
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
de akkar is egy ribi,éppeszű ember em mutogatja magát!
2014. május 08. 16:03
te jó isten!!!
mi lesz a végén? föllép az oscaron meztelenül? mondjuk nem hiszem, hogy megkérik hogy énekeljen az oscar-on. mindegy ezt a videót végig se néztem, olyan borzalmas
2014. május 08. 17:55
Lehet hogy miley szereti ezt csinalni lehet hogy csak így oltoztetik fel de ez szornyu o
2014. május 08. 17:58
Szerintem ez gusztustalan bravó mondhatom nagyon szep nincs mit mutogatnia ronda ez szégyen ezt imádja mindenki!!!!!! Fól háboríto
2014. június 17. 17:56
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Ha nem is nekem személyesen szánták, kikérem magamnak, amit előttem írt valaki! Legalább nézek ki olyan jól, mint ez, és nem, attól nem járatom le magam ennyire. Egyébként is, Már megbocsássanak a kedves rajongók, de miley nem néz ki olyan jól, hogy utogassa magát.
2014. július 05. 20:15
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Amúgy van, akinek az ilyen komolyan tetszik is? :'D Nekem az elegáns, kifinomultan nőies és okos nők jönnek be speciel, nem ez, amit Miley produkál... x_x" Pedig ha valakit, hát engem nagyon nem lehet prűdnek nevezni.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. július 11. 17:39
Idézet (ciel @ 2014.05.02. 20:29)
Rosszat fogok álmodni :'(
hidd el én is
2014. július 19. 13:41
Hát ezt végig sem néztem annyira fúj és borzalmas.De legalább lenne csinos alakja....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.