Ezen már csak röhögni lehet :rohog:
Nagyon nagynak akar látszani, pedig ez egyszerűen GÁZ!!!
Jöhetnek a smilerek.
Miley Cyrus latexszalagban, bimbótapasszal rázza
2014. május 03. 16:47
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
2014. május 03. 16:47
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
muszáj neki is kitűnnie valami ultra extra dologgal mert zeneileg egy nulla.Amit nem értek...hisz nagyon jó hangja van, és tud is énekelni...de ez a zene....egy kalap @#&$
2014. május 03. 17:20
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Hűha meglepődtem magamon, kibírtam 38mp-t
2014. május 03. 17:22
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Smilerek, gyertek csak! Smiler barátaim, ti is. Mind tudjátok EZ BETEG! Hiába tagadjátok, véditek, egyszer majd rá fogtok jönni, mennyire nem normális..
2014. május 03. 17:30
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Azon lepődnék meg,ha egyszer lenne rajta ruha..
2014. május 03. 18:01
|
|
Crazyyy334új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 211943 offline
|
Hornyák Kriszti
Elody : Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy,nem is érdekel..de majd ha annyit elértél mint ő akkor pofázhatsz wink.gif Ha lány vagy akkor örülnél ha olyan alakod lenne,ha fiú akkor meg örülnél ha a barátnőd nézne ki így.
Drágám!Szerintem ha fiú akkor felkötné magát ha ilyen barátnője lenne..Ha lány akkor meg nem nézne ki így mivel nem ribancnak készűl..Érjek el annyit mint ő?Oké akkor bemegyek a suliban és nyilt sexual showt nyomok
Ha a lányom ilyen lesz mint ez a "nő" akkor esküszöm addig verem amíg nem lesz normális..És figyelj...Miley-t eddig nagyra becsültem most viszont?Egy szánalmas RONCS aki próbálja menteni a karrierét..
Elody : Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy,nem is érdekel..de majd ha annyit elértél mint ő akkor pofázhatsz wink.gif Ha lány vagy akkor örülnél ha olyan alakod lenne,ha fiú akkor meg örülnél ha a barátnőd nézne ki így.
Drágám!Szerintem ha fiú akkor felkötné magát ha ilyen barátnője lenne..Ha lány akkor meg nem nézne ki így mivel nem ribancnak készűl..Érjek el annyit mint ő?Oké akkor bemegyek a suliban és nyilt sexual showt nyomok
Ha a lányom ilyen lesz mint ez a "nő" akkor esküszöm addig verem amíg nem lesz normális..És figyelj...Miley-t eddig nagyra becsültem most viszont?Egy szánalmas RONCS aki próbálja menteni a karrierét..
2014. május 03. 18:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Én nem tudok kiakadni ezen, mert már unom, amit csinál. Mindig csak vetkőzik és vetkőzik, és már komolyan azon lepődnék meg, ha látnék egy olyan videot róla, ahol ruhában van.
2014. május 03. 18:46
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Sajnálom az apját és a családját. Nagy szégyenben lehetnek..
2014. május 03. 18:48
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Hát Mileyt már nem tartom a példaképemnek.
2014. május 03. 18:55
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez mi? De most komolyan kérdezem, mire fel készült el ez a videó? Mert értelme nincs az biztos. Max ezt feltölthetné egy erotikus oldalra valami ilyesmi szöveggel "Helló, Miley vagyok, gyere velem és kalandozzunk együtt az éjszaka varázsában"
2014. május 03. 19:58
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Belenéztem a videóba borzalmas végig sem tudtam nézni ronda egy lány és az alakja is rémes.
Mit mutogat azokon a melleken hiszen nincs is neki mit nézzenek rajta ha erre egy pasi is vevő akkor igen rosszul lát.
Magát égeti és a nyelve jaj kiszakítanám mint valami kóbor kutya akinek a nyelve lóg.
Miley dog!!!
Mit mutogat azokon a melleken hiszen nincs is neki mit nézzenek rajta ha erre egy pasi is vevő akkor igen rosszul lát.
Magát égeti és a nyelve jaj kiszakítanám mint valami kóbor kutya akinek a nyelve lóg.
Miley dog!!!
2014. május 03. 23:18
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Eddig nem foglalkoztam vele, de ez... Ez már dühítő!!! Most komolyan, azt nyilatkozta, hogy a turnéja oktató jellegű lesz a gyerekek számára! Ehelyett meg tangában és melltartóban vonaglik a színpadon, spanglival a szájában! Csak azt nem értem, hogy mire jó ez, és hogy miért nem jön meg az esze! Jó lenne, mert az 5-6 éves kislányok, akik szeretik őt, ezt látják! Valamikor én is szerettem, de most szörnyen dühös vagyok, nem rá, hanem amivé lett, mert ő nem ilyen! Tudom, hogy nem. de akkor sem értem, hogy mire jó ez, ez a k*rvaság, mert egy gyönyörű lány lehetne, ha lenne haja, meg eltakarná a testét! Én sosem ítéltem el, most sem, és soha nem is fogom! Remélem, egyszer rájön, hogy ez nem a helyes vágány, és a jó útra tér!
2014. május 04. 01:57
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Most nem azért, de ez úgy ahogy van k.rva jó. Akárki akármit mond, ez bizony rohadtul a legjobb dolog, ami valaha a nevéhez kötődött. De úgysem ismernétek be, meg nem is akarjátok. Meg valószínűleg nem is jön át nektek, ami tök várható volt. De b.sszameg, -az én szememben- ez már valami!
2014. május 04. 20:26
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Meg se nézek egy hozzászólást sem, mert tudom, hogy mindenki azt írta, hogy: "De kurv@ lett!" De ez EGYÁLTALÁN nem így van. Csak én vagyok az EGYETLEN aki kiáll mellette??? Ő most csak azt csinálja amit jónak tart. És hogyha Ő ezt szeretné, akkor csinálja. Minek szóltok bele?? De ha Lady Gaga csinálja akkor az már gyönyörű meg művészet...én nem értelek titeket, komolyan. Ő CSAK felnőtt, fogjátok már fel. És gondolom ha ilyen jó alakotok lenne mint neki, ti sem csinálnátok másképp.
2014. május 04. 20:44
Nem hiszem, hogy ő akarná ezt az egészet, inkább a menedzser keze van a dologban, bár ki tudja...
Miley viselkedéséről/videóiról/képeiről stb. én azt gondolom, hogy eszeveszettül próbál fenn maradni a ranglisták élén. És már csak ezzel tudja bebiztosítani a helyét, mert a show biznisz ilyen. Felkapta a sajtó, az emberek is folyton róla beszélnek, tehát elérte, amit akart: a figyelem középpontjába került (ismét). Korábban elég volt a régi énje, de az kezdett "unalmassá" válni az emberek szemében, így újítani kellett. Ki tudja, lehet, hogy ő úgy utálja az új énjét, hogy csak na... Azért azt vegyük figyelembe, hogy a legtöbb dologról nem ő dönt, hanem a menedzser...
Miley viselkedéséről/videóiról/képeiről stb. én azt gondolom, hogy eszeveszettül próbál fenn maradni a ranglisták élén. És már csak ezzel tudja bebiztosítani a helyét, mert a show biznisz ilyen. Felkapta a sajtó, az emberek is folyton róla beszélnek, tehát elérte, amit akart: a figyelem középpontjába került (ismét). Korábban elég volt a régi énje, de az kezdett "unalmassá" válni az emberek szemében, így újítani kellett. Ki tudja, lehet, hogy ő úgy utálja az új énjét, hogy csak na... Azért azt vegyük figyelembe, hogy a legtöbb dologról nem ő dönt, hanem a menedzser...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: