Miley Cyrus latexszalagban, bimbótapasszal rázza
2014. május 03. 10:40
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Elody : Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy,nem is érdekel..de majd ha annyit elértél mint ő akkor pofázhatsz
Ha lány vagy akkor örülnél ha olyan alakod lenne,ha fiú akkor meg örülnél ha a barátnőd nézne ki így.
2014. május 03. 10:55
Azt hittem hogy nem fogok meglepődni ezen a videón de tévedtem..
2014. május 03. 10:57
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Igaza van Elodynak, amúgy remélem tudod Hornyák Kriszti vagy akárhogy is hívnak, hogy az ilyen konfrontálódásokért és beszólásokért kizárhatnak az oldalról. Jó ha tudod!!!
2014. május 03. 11:28
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Idézet (Hornyák Kriszti @ 2014.05.03. 10:40)
Elody : Nem tudom,hogy fiú vagy lány vagy,nem is érdekel..de majd ha annyit elértél mint ő akkor pofázhatsz
Ha lány vagy akkor örülnél ha olyan alakod lenne,ha fiú akkor meg örülnél ha a barátnőd nézne ki így. 
Hülye lenne az a lány, aki ilyen alakot akar, mint Miley. Ha pedig egy fiúnak ilyen barátnő kell, aki fűvel-fával összefekszik, és ilyen videókban szerepel, akkor hajrá, menjen el a sarokig, vigyen egy kis zsét, és le van tudva
2014. május 03. 11:38
Hát,ez a video rémes....
Jesszusom!
Azt hiszem félek....
Jesszusom!
Azt hiszem félek....
2014. május 03. 12:05
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Unalmas, közönséges, undorító, és már baromira lejárt. Annyira erőlködik, hogy polgárpukkasztó legyen, de már semmi újat nem tud mutatni.
2-3 évet adok neki, és eltűnik a süllyesztően. Csak tartanánk már ott.
2-3 évet adok neki, és eltűnik a süllyesztően. Csak tartanánk már ott.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. május 03. 12:19
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
selena55: semennyire.
Mivel Gaga nem ilyen közönséges, mindennek megvan az oka, hhogy mit miért csinál, nem csak így magamutogatóan és alaptalanul, mint Miley.
2014. május 03. 12:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Unalmas. Kitalálhatna végre már valami újat, mert valóban lejárt lemez az, hogy ő a zeneipar ügyeletes l*tyója. Semmi kisugárzás, semmi szexiség, sőt számomra már nem is megbotránkoztató. Szimplán csak vágtam egy totál unalmas arcot, amivel kifejeztem azt, hogy mennyire hidegen hagy a szigetelő szalag a két kis pattanásán.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.