iHeartRadio Music Awards: vörös szőnyeg
2014. május 02. 17:14
Nem semmi Riri még ilyen idióta frizurával is szép tud lenni!
2014. május 02. 17:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Chelsea Kane nagyon megváltozott
olyan öreg az arca vagy csak a sok smink teszi?
Rihanna mindig is bevállalós volt
csinos
Selena is szép.
Rihanna mindig is bevállalós volt
Selena is szép.
2014. május 02. 17:16
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Arinak,Selenának és Hilarynek tetszik a ruhája a leginkább!
2014. május 02. 17:26
Selena úgy néz ki, mint aki egy barnítópisztolyos ámokfutó áldozatául esett. Nem kellene neki ez a narancssárga szín, vagy 10 évet rádob, és a vonásainak sem valami előnyös.
2014. május 02. 17:36
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Shakira Selena ariana: bennük nem csalódtam!
De Chelsea! Ez meg miiiiiiiiiiiiiiiiii?!
De Chelsea! Ez meg miiiiiiiiiiiiiiiiii?!
2014. május 02. 17:37
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Ag_laja: Ha szerinted "Riri" Még így is szép, akkor nagyon alacsony a szépségranglétrád! ...
2014. május 02. 17:38
|
|
Szandika1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 217301 offline
|
Austin anyira cuki,És Selena meg Ariana egyszerűen gyönyörüek XD
2014. május 02. 17:38
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ariana nagyon szép, tökéletes az arca, sminkje!! De ez a ruha nem egy ilyen rendezvényre való. Lakkcsizma és kötött pulcsi?? Ilyen csizmát a sztriptíztáncosok hordanak!
Selena ruhája tetszik, csinos, nőies és a cipő pont passzol hozzá! (mivel ugye a ruhán van a hangsúly, ezért szolidabb színű cipő való hozzá)
Aki még tetszik az Shakira! A többiekre nem tudok mit mondani: Hilary-nek a rúzsa borzasztó, Chelsea-nek meg a haja! :S
Selena ruhája tetszik, csinos, nőies és a cipő pont passzol hozzá! (mivel ugye a ruhán van a hangsúly, ezért szolidabb színű cipő való hozzá)
Aki még tetszik az Shakira! A többiekre nem tudok mit mondani: Hilary-nek a rúzsa borzasztó, Chelsea-nek meg a haja! :S
2014. május 02. 17:39
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Chelsea Kane (aki amúgy nem tudom kicsoda, de mivel azt írták Disney-s volt, nem lehet túl idős) az első képen kinéz vagy 45 évesnek. És a haja elég öhm...fura.
2014. május 02. 17:48
|
KiRa0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199578 offline
|
Chelsea Kane a Jonas Brothers sorozatban játszott, most meg a Baby Daddyben, szerintem a hülye mosolyától és a haja miatt néz ki ilyen furán, egyébként szerintem jól áll neki ez a haj.
Ariana-t meg mostanában ebből a cipőből nem lehet kirobbantani+ ezekből a pulcsikból. A többieket tényleg nem öltözte túl. A csizmában lépett fel, de a fekete ruhájapaszolt hozzá.
Hilary Duff ruhája jól néz ki, de szerintem ő mellben egy kicsit erős ebben a ruhában.
Amúgy sikerült mindenkiről a legelőnytelenebb képet kiválasztani vagy csak ennyire rosszak voltak a fényviszonyok?
Ariana-t meg mostanában ebből a cipőből nem lehet kirobbantani+ ezekből a pulcsikból. A többieket tényleg nem öltözte túl. A csizmában lépett fel, de a fekete ruhájapaszolt hozzá.
Hilary Duff ruhája jól néz ki, de szerintem ő mellben egy kicsit erős ebben a ruhában.
Amúgy sikerült mindenkiről a legelőnytelenebb képet kiválasztani vagy csak ennyire rosszak voltak a fényviszonyok?
2014. május 02. 17:50
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Jared LEto-n szoknya van ??? xDDD
2014. május 02. 17:54
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
2014. május 02. 18:07
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Chelsea nagyon átalakult.a szőke haját,és a botoxmentes arcát jobban szerettem.legalábbis szerintem botox
Rihanna haja elég szokatlan,de a ruhája szép
Ariana elég szolid volt,és nekem tetszett az összhatás
Jared Leto talán összekeverte a kontinenseket?nem Európában van,azzal a skótszoknyával
Rihanna haja elég szokatlan,de a ruhája szép
Ariana elég szolid volt,és nekem tetszett az összhatás
Jared Leto talán összekeverte a kontinenseket?nem Európában van,azzal a skótszoknyával
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: