Megjelent az első hivatalos dal az Xscape című albumról, mely korábban meg nem jelentetett demókat tartalmaz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Michael Jackson — Love Never Felt So Good
2014. május 02. 12:28
2014. május 02. 12:51
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Michael Jackson, ő az, akinek még a halála után is karrierje van, ahogy Récy98 írta.
Ez a dal meg egyszerűen..
Ritmusos, dallamos, kellemes..
Nyugodj békében Michael Jackson..
Ez a dal meg egyszerűen..
Nyugodj békében Michael Jackson..
2014. május 02. 13:07
Gondolkozok rajta, meghallgassam-e. Michael nem véletlenül nem adta ki ezeket a dalokat annak idején. Igazából akaratlanul is arra gondolok, nem tudom, mennyire örülne neki, ha tudná, hogy a ki nem adott dalait (amiknek oka volt, hogy nem adta ki) hallgatják az emberek...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. május 02. 13:25
|
|
Ashley21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.04. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 211203 offline
|
Egy fantasztikus dal egy fantasztikus embertől!
Ahogy előttem már többen is írták,ő az a sztár,aki még a halála után közel fél évtizeddel is óriási karriernek örvendhet és mai napig rengeteg rajongónak! Nem véletlenül Ő A POP KIRÁLYA! <3
Ahogy előttem már többen is írták,ő az a sztár,aki még a halála után közel fél évtizeddel is óriási karriernek örvendhet és mai napig rengeteg rajongónak! Nem véletlenül Ő A POP KIRÁLYA! <3
2014. május 02. 14:33
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Igazából örülök, hogy lesz új lemez, meg nem is. Jó lesz hallani az új dalokat, de ezer százalék, hogy Michael nem így, nem ilyen hangszerelésben adta volna ki ezt, és a többi dalt. Mindig is a maximalizmusáról volt híres, mindent tökéletesen megtervezett, hogy mi és hogyan hangozzon. Ez nem az ő munkája, ez nem ő, csak valami hasonló dal.
2014. május 02. 14:37
nem rossz... sőt egész jó. Viszont nem nagy eresztés. Nem értem, hogy az ő nevével miért kell kiadni dalokat, amikor lehet, hogy neki teljesen más elképzelései lettek volna. Szerintem hagyni kéne azt, amit elért, úgyis maradandót alkotott. Felesleges csak a pénzt lehúzni, viszont a rajongók gondolom most nagyon örvendeznek:D
2014. május 02. 16:40
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
hellorl:
"Igazából örülök, hogy lesz új lemez, meg nem is. Jó lesz hallani az új dalokat, de ezer százalék, hogy Michael nem így, nem ilyen hangszerelésben adta volna ki ezt, és a többi dalt. Mindig is a maximalizmusáról volt híres, mindent tökéletesen megtervezett, hogy mi és hogyan hangozzon. Ez nem az ő munkája, ez nem ő, csak valami hasonló dal."
mintha az én számból szólt volna :/
"Igazából örülök, hogy lesz új lemez, meg nem is. Jó lesz hallani az új dalokat, de ezer százalék, hogy Michael nem így, nem ilyen hangszerelésben adta volna ki ezt, és a többi dalt. Mindig is a maximalizmusáról volt híres, mindent tökéletesen megtervezett, hogy mi és hogyan hangozzon. Ez nem az ő munkája, ez nem ő, csak valami hasonló dal."
mintha az én számból szólt volna :/
2014. május 02. 18:43
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Szuper a dal Jackson csodálatos hangjával minden zene eladhatóvá válik.
Sajnálom hogy nincsen köztünk ha róla kell beszélnem mindig nagy levegőt veszek és próbálok erős maradni mert ő a zene kincse volt
egy legenda!!!!!!!!!
Túl kicsi ahhoz a világ hogy még egy Michael Jackson születhessen!!!
Sajnálom hogy nincsen köztünk ha róla kell beszélnem mindig nagy levegőt veszek és próbálok erős maradni mert ő a zene kincse volt
egy legenda!!!!!!!!!
Túl kicsi ahhoz a világ hogy még egy Michael Jackson születhessen!!!
2014. május 02. 19:14
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Örülök, meg minden, de én sem vagyok biztos ebben az egészben. Már rengetegen írták előttem, de megvan az oka hogy ezek a dalok miért nem kerültek a nyilvánosság elé.
Mivel ő mindig a tökéletességre törekedett és soha semmivel nem volt elégedett elérte azt amit elért. Viszont ezek az emberek ezt most csak kihasználják és pénzt akarnak.
Tényleg várom az albumot, de tele vagyok ellentmondásokkal.
Furcsa, hogy Michael nevével adnak ki dalokat és ebbe neki nincs beleszólása...
Mivel ő mindig a tökéletességre törekedett és soha semmivel nem volt elégedett elérte azt amit elért. Viszont ezek az emberek ezt most csak kihasználják és pénzt akarnak.
Tényleg várom az albumot, de tele vagyok ellentmondásokkal.
Furcsa, hogy Michael nevével adnak ki dalokat és ebbe neki nincs beleszólása...
2014. május 02. 20:15
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
jó dal
úgyis már rég hallgattam bármit is Michael-től
R.I.P a pop királya
R.I.P a pop királya
2014. május 10. 17:39
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
2014. július 18. 14:33
Még egy kicsit még szoknom kell (mert még 2 hónap után se tudtam megszokni xD) De az értékelése: Kitűnő
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.