Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 15:39
|
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline
|
Ezek teljesen erőltetettek. Ami talán hasonlít az az egyiptomi istennő és a dzsungel királynője, oszt ennyi. Gondolom hiányzott a botrány Katy körül ezért kellett kreálni valamit.
2014. május 02. 15:43
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
lol Dorkika
D
Hát ez...ez borzalom.. Tényleg rettenetes! Szerintem ezután ki sem mer majd mozdulni otthonról! >...<
Most komolyan gyerekek! A képregények királyak: csodálkoztok, h egyből merített ötlelet?
Meg ha így van, akkor mi van? Szerintem ez keveseknek jutna eszébe.. Ilyen szempontból eredeti ötlet!
D
Amúgy meg: így van egy igazi képregényhősünk!!
D
Hát ez...ez borzalom.. Tényleg rettenetes! Szerintem ezután ki sem mer majd mozdulni otthonról! >...<
Most komolyan gyerekek! A képregények királyak: csodálkoztok, h egyből merített ötlelet?
Meg ha így van, akkor mi van? Szerintem ez keveseknek jutna eszébe.. Ilyen szempontból eredeti ötlet!
Amúgy meg: így van egy igazi képregényhősünk!!
2014. május 02. 15:47
És az miért lenne baj, ha egy képregényhős a "példaképe"?
2014. május 02. 15:48
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Nem akarok rosszindulatú lenni, meg semmi, csak az tény, hogy egy ideje már nem Katy-n csámcsogunk, ezért gondolom kellett egy sztori! De egyébként meg nem értem, ezzel mi a baj, más sem csinálja másképp...
2014. május 02. 15:54
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Azért ne a szerzőt támadjuk, kérem! Ez egy korrekt cikk és én azon az állásponton vagyok, hogy igen, nem egyedi a csaj. Igen, akkor sem vagy egyedi, ha berohansz egy boltba és olyan ruhákat veszel mint amit tegnap előtt az xy-on láttál. Ez sem az, és az sem! Nem botrány, de feledtébb kínos, hogy amit éveken keresztül egyedinek és Katy Perry stílusúnak állított be, az nem az!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2014. május 02. 15:59
Hiszen semmi új nincs már a Nap alatt!! A 60-as évek divatja is ugyanúgy visszajön. Ezen én nem lennék kiakadva. Nem is vagyok. Ha Katy Perryt hallgatok, nem a külsejével vagy bármi csillivilli tuttifrutti show elemmel foglalkozom, hanem a hangjával és azzal, hogy a zene vagy a szöveg milyen hatással van rám. Szerintem ebben rejlik a rajongók ereje is. Legyen a külcsín a legutolsó, s aztán már édes mindegy, hogy honnan koppintották, vagy épp honnan nem.
2014. május 02. 16:03
What the...
Tényleg ebből a képregényből lett minden szedve,de nem is csak az imidzséért szeretjük...
Tényleg ebből a képregényből lett minden szedve,de nem is csak az imidzséért szeretjük...
2014. május 02. 16:10
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Az igaz, hogy nagy a hasonlóság, de akkor is miért kell ebből akkora ügyet csinálni. Sok embernek van példaképe, és nagyon sokan közülök utánozzák őket és akkor mivan??? Ebben nincs semmi rosz, még akkor se ha az ember sztár. Egyébként is a zenéje fontosabb a klippeknél, mert ha csak klip lenne, mindenki sztár lenne. Én a hangjáért szeretem Katy-t és azért mert valaki mást utánoz, most pillanatnyilag egy regényhőst én szeretem. És egyáltalán nem érdekel ez az ügy. De azt még hozzátenném, hogy a magánéletében igenis van stílusa!!!! Attól függetlenül,hogy a sztárvilágban mit aggat fel magára és hogy írja a nevét!!! Én szeretem Katy-t és ez így is marad!
2014. május 02. 16:14
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Mindenbe bele lehet beszélni bármit...
2014. május 02. 16:14
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Szerintem attól még hogy csórta a zenéket, karaktereket attól még nem kell elítélni csak egy kicsit álljon le a zenéléssel folytassa egy kicsit később ezt a az egészet amíg le nem nyugszanak az emberek!
2014. május 02. 16:16
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Aztaa! Durva hasonlóság de ettől nem feltétlenül igaz...maximálisan hiszem hogy ez lehet véletlen..
És bírom Katyt akkor is ha lopott a stílusa;)
2014. május 02. 16:21
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
NEM! EZ UTÁNA KERÜLHETETT KIADÁSRA!
Katy nem lopna, stílust meg pláne!
2014. május 02. 16:25
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szerintem lehet hogy Katy az egész lopásról nem tud. Megmondták neki milyen legyen, a borítókat, és a klipeket nem ő tervezi, de ha mégis tud a "lopásról" a zenéje egyedi, és ez szimpla imidzs. Asszem.
2014. május 02. 16:25
|
|
Blancsi99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 225026 offline
|
Szerintem egy rajongót, vagy legalábbis egy olyan személyt, aki egy kicsit is szereti Katyt, ez a hír nem érdekli, mert az imidzse a szemünk előtt fejlődött/változott/alakult és ő minden "szerepbe" tökéletesen illik. Olyan, mintha a képregény íródott volna róla, ezt lehet úgy nézni, hogy lopta, mert igen, tényleg lenyúlta, DE(!!!) jól alkalmazta. Mellesleg ez a hír előbb is kiszivároghatott volna, mert ahogy már írták előttem, 1945-ös képregényről van szó... Azt nem mondom, hogy kamuk a képek, mert bárki megmondja, hogy tényleg hasonlítanak stílusra, meg miegymásra, de engem ABSZOLÚT nem érdekel. HA JOBBAN UTÁNANÉZNÉNK MÁS SZTÁROKNAK, TUTI, HOGY TALÁLNÁNK MÉG ILYEN ESETET. Nem Katy-n kell rágódni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.