úristen ez nagyon durva!
A cím alapján én is azt hittem, hogy ez csak valami pletyka, vagy kamu, de mikor megláttam a képeket, valahogy, valamilyen szinten lesokkolt, és most eléggé kiábrándultam "Katy Perry"-ből :S
Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 12:36
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Maradt volna ennél inkább Katy kisasszony! 3:27-nél tűnik fel!
2014. május 02. 12:37
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Szerencse h a hangját nem lopta, am én ettől még ugyanúgy szeretem, csak max. Nincs egyedi stílusa, de a mai világban már senkinek sincs. A divatdiktátorok elhitetik az emberekkel h csak úgy szépek ahogyan aztők mondják.
2014. május 02. 12:39
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
szerintem hogyha a szerzői jogokat megvették akkor úgymond a jog megvan hozzá hogy igy alakitsák Katy stilusát.... De ez valószinüleg nem történt meg úgyhogy ez bizony lopásnak számit....
2014. május 02. 12:40
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Diomendes, részben igazad van, hisz a mai világban már nagyon nehéz egyedit alkotni, és mára már tényleg elég kevés olyan előadó van, aki nem koppintott szinte semmit, de ez már nem csak koppintás, ez (hogy is mondjam, hülyén fog hangzani) már olyan mértékben másolás, hogy kb. Katy egész stílusa nem ilyen lenne, ha nem lennének ezek a képregények..(bár ki tudja, nincs olyan hogy "mi lenne ha..")
Félreértés ne essék, nem nem szeretem Katy-t mert igenis szeretem, de most eléggé csalódtam benne, mert épp az "egyedi" stílusa miatt kedveltem meg annyira, még most is szeretem, a csodás hangja miatt, de most már nem olyan szemmel nézek rá, mint eddig..
Félreértés ne essék, nem nem szeretem Katy-t mert igenis szeretem, de most eléggé csalódtam benne, mert épp az "egyedi" stílusa miatt kedveltem meg annyira, még most is szeretem, a csodás hangja miatt, de most már nem olyan szemmel nézek rá, mint eddig..
2014. május 02. 12:42
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szóval innen lopta a DC is a Macskanő karakterét. Hát persze. Nem akarok senkit védeni, vagy ilyesmi, de ezek mind már meglévő és bárki által felhasználható témák. Úgy értem, hányszor láttatok már sellőlány, szexi télanyó, vagy dzsungelkirálynő jelmezt? Na ugye.
2014. május 02. 12:46
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Oké, engem is kissé sokkolt, de a hangja ettől függetlenül ugyanúgy jó marad
2014. május 02. 12:47
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Azzal addig talán nem is lenne baj, hogy valahonnan ugródeszkának használta ezt a képregényfigurát, a "ciki", hogy ezt nem továbbfejlesztette, mint ahogyan egy jópáran a szakmában, hanem folytatta a másolást.
Lady Gaga (csak példa)is nyilván használt valahonnan ihletmerítőként ötleteket, jelmezeket - azonban ő ezt például már ki tudta nőni, és tovább tudta fejleszteni úgy, hogy az a sajátjává váljon.
Itt viszont tényleg annyira egyezik minden, hogy ez nem olyan, amikor XY-t megvádolnak plágiummal egy Noname nevezetű zenekar lopott számáért, hanem néhány képen Katy és a másik Katy teljesen ugyanazok.
A hang pedig valóban egyedi mindenkinél, de Katy Perry-nek annyira egetrengető hangja nincsen, hogy ő csak azzal meglegyen. Kiemelkedő hangja például Christina Aguilera-nak van, vagy Anastasia, vagy a múltbéli énekesnőknek, de Katy Perry-nek semmiképp. Számtalan száma szintén a stílusra épült, ami ugye most bukott el.
Az pedig hülyeség, hogy a mai világban nem lehet egyedit alkotni. Kezdjük ott, hogy nincs két ugyanolyan ember, ettől fogva csak magunkat kell adni, és már egyéniségek vagyunk. De ha kitérünk most mondjuk a ruhákra, díszletekre - valóban ugródeszkaként lehet használni ötleteket, de azt simán tovább lehet fejleszteni a saját elképzelésünkre, stílusunkra, a saját kreativitásunkat belevihetjük. Ennyi.
Lady Gaga (csak példa)is nyilván használt valahonnan ihletmerítőként ötleteket, jelmezeket - azonban ő ezt például már ki tudta nőni, és tovább tudta fejleszteni úgy, hogy az a sajátjává váljon.
Itt viszont tényleg annyira egyezik minden, hogy ez nem olyan, amikor XY-t megvádolnak plágiummal egy Noname nevezetű zenekar lopott számáért, hanem néhány képen Katy és a másik Katy teljesen ugyanazok.
A hang pedig valóban egyedi mindenkinél, de Katy Perry-nek annyira egetrengető hangja nincsen, hogy ő csak azzal meglegyen. Kiemelkedő hangja például Christina Aguilera-nak van, vagy Anastasia, vagy a múltbéli énekesnőknek, de Katy Perry-nek semmiképp. Számtalan száma szintén a stílusra épült, ami ugye most bukott el.
Az pedig hülyeség, hogy a mai világban nem lehet egyedit alkotni. Kezdjük ott, hogy nincs két ugyanolyan ember, ettől fogva csak magunkat kell adni, és már egyéniségek vagyunk. De ha kitérünk most mondjuk a ruhákra, díszletekre - valóban ugródeszkaként lehet használni ötleteket, de azt simán tovább lehet fejleszteni a saját elképzelésünkre, stílusunkra, a saját kreativitásunkat belevihetjük. Ennyi.
2014. május 02. 12:48
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
én akkor is szeretem a zenéit és még mindig szimpatikus nekem:)
2014. május 02. 12:59
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Jó, nem mondom, hogy nincs hasonlóság, mert azért mégis van (pl. betűtípus. na, és? ha megtetszett neki, ez önmagában nem nagy koppintás.) De az ilyenek, mint pl. dzsungel királynő, 80-as évek, pávajelmez, télapójelmez, vagy beöltözött valamilyen nemzetiség ruhájába... nem mondanám nagy koppintásnak, mert hányan beöltözhetnének ezeknek. Mintha most összehasonlítanék két embert, aki ugyanolyan témájú ruhába öltözött. Néhány képen a ruhák se egyformák. A bikinis képnél (!!!) a 'kék haj', ugyan már... Katy Keene-nek mindegyik képen kék a haja, de Perry-nek nem. Olvastam valakinél, hogy Katy régebben mondta is, hogy ez a kedvenc képregénye. Na és mi van, hogyha ez inspirálja? Ez még nem feltétlen azt jelenti, hogy lopta ezt a stílust, csupán csak neki is tetszik. Hú, de nagy dolog. Mintha azt mondanám valakinek, akinek ugyanaz a ruha tetszik, mint nekem, hogy ellopta a stílusomat...
Ezeket mind nem elfogultságból mondom, bár szeretem Perry-t. Meg ha jól tudom, a rajongói nem a stílusáért, hanem a személyiségéért, és a hangjáért szeretik. Vagy talán azokat is lopta? Nevetséges...
Ezeket mind nem elfogultságból mondom, bár szeretem Perry-t. Meg ha jól tudom, a rajongói nem a stílusáért, hanem a személyiségéért, és a hangjáért szeretik. Vagy talán azokat is lopta? Nevetséges...
2014. május 02. 13:02
Idézet (Lilikee01 @ 2014.05.02. 12:59)
Jó, nem mondom, hogy nincs hasonlóság, mert azért mégis van (pl. betűtípus. na, és? ha megtetszett neki, ez önmagában nem nagy koppintás.) De az ilyenek, mint pl. dzsungel királynő, 80-as évek, pávajelmez, télapójelmez, vagy beöltözött valamilyen nemzetiség ruhájába... nem mondanám nagy koppintásnak, mert hányan beöltözhetnének ezeknek. Mintha most összehasonlítanék két embert, aki ugyanolyan témájú ruhába öltözött. Néhány képen a ruhák se egyformák. A bikinis képnél (!!!) a 'kék haj', ugyan már... Katy Keene-nek mindegyik képen kék a haja, de Perry-nek nem. Olvastam valakinél, hogy Katy régebben mondta is, hogy ez a kedvenc képregénye. Na és mi van, hogyha ez inspirálja? Ez még nem feltétlen azt jelenti, hogy lopta ezt a stílust, csupán csak neki is tetszik. Hú, de nagy dolog. Mintha azt mondanám valakinek, akinek ugyanaz a ruha tetszik, mint nekem, hogy ellopta a stílusomat...
Nagyon igazad van!
2014. május 02. 13:08
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Tényleg durva a hasonlóság, de mindegyik stílust, stb kipróbálta már millió ember.. szóval nem kell nagy ügyet csinálni ebbõl..
2014. május 02. 13:12
Durva a hasonlóság, de érdekesnek találom hogy ennyi év után most vették észre az erős hasonlóságot. Mondjuk szerintem nem ő az egyetlen sztár, aki valahonnan ötletet koppintott. Például Miley Cyrus vagy Lady Gaga botrányos stílusát sem hiszem hogy saját maguk találták ki. A betűtípus, a télapó jelmez, a páva ruha, a '80-as évek képein szerintem nincs olyan nagy másolás, de van egy-kettő aminél tényleg nem lehet letagadni a másolást.
2014. május 02. 13:14
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
És akkor amúgy mi van,ha másolta?
Semmi.
Semmi.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: