Starity

Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült

22 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 02. 12:31 #81
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 939
Csatolások: 0
Azonosító: 210400
úristen ez nagyon durva!
A cím alapján én is azt hittem, hogy ez csak valami pletyka, vagy kamu, de mikor megláttam a képeket, valahogy, valamilyen szinten lesokkolt, és most eléggé kiábrándultam "Katy Perry"-ből :S
2014. május 02. 12:32 #82
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
Aztarohadt. ez durva ezt nem gondoltam volna tongue.gif
2014. május 02. 12:36 #83
xDemonswithRyux
xDemonswithRyux
visszatérő vendég

StátuszWhat are you doing? Going oldschool!
Hozzászólás: 365
Csatolások: 11
Azonosító: 189327

Maradt volna ennél inkább Katy kisasszony! 3:27-nél tűnik fel!
2014. május 02. 12:37 #84
Rajongó1409
Rajongó1409
visszatérő vendég

Státusz"For the first time in my life, I'm deciding my own fate."
Hozzászólás: 410
Azonosító: 209297
Szerencse h a hangját nem lopta, am én ettől még ugyanúgy szeretem, csak max. Nincs egyedi stílusa, de a mai világban már senkinek sincs. A divatdiktátorok elhitetik az emberekkel h csak úgy szépek ahogyan aztők mondják.
2014. május 02. 12:39 #85
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
szerintem hogyha a szerzői jogokat megvették akkor úgymond a jog megvan hozzá hogy igy alakitsák Katy stilusát.... De ez valószinüleg nem történt meg úgyhogy ez bizony lopásnak számit....
2014. május 02. 12:40 #86
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Diomendes, részben igazad van, hisz a mai világban már nagyon nehéz egyedit alkotni, és mára már tényleg elég kevés olyan előadó van, aki nem koppintott szinte semmit, de ez már nem csak koppintás, ez (hogy is mondjam, hülyén fog hangzani) már olyan mértékben másolás, hogy kb. Katy egész stílusa nem ilyen lenne, ha nem lennének ezek a képregények..(bár ki tudja, nincs olyan hogy "mi lenne ha..")
Félreértés ne essék, nem nem szeretem Katy-t mert igenis szeretem, de most eléggé csalódtam benne, mert épp az "egyedi" stílusa miatt kedveltem meg annyira, még most is szeretem, a csodás hangja miatt, de most már nem olyan szemmel nézek rá, mint eddig..
2014. május 02. 12:42 #87
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Szóval innen lopta a DC is a Macskanő karakterét. Hát persze. Nem akarok senkit védeni, vagy ilyesmi, de ezek mind már meglévő és bárki által felhasználható témák. Úgy értem, hányszor láttatok már sellőlány, szexi télanyó, vagy dzsungelkirálynő jelmezt? Na ugye.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Beyla, MadHatter
2014. május 02. 12:44 #88
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
A számai akkor is jók! biggrin.gif
2014. május 02. 12:44 #89
- törölt felhasználó -    
Jajj, istenem és akkor mivan? -.-"
2014. május 02. 12:46 #90
Csigárvány
Csigárvány
visszatérő vendég

StátuszKasane Teto rulez! ˘-˘
Hozzászólás: 261
Csatolások: 1
Azonosító: 222223
Oké, engem is kissé sokkolt, de a hangja ettől függetlenül ugyanúgy jó marad smileeee.gif
2014. május 02. 12:47 #91
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Azzal addig talán nem is lenne baj, hogy valahonnan ugródeszkának használta ezt a képregényfigurát, a "ciki", hogy ezt nem továbbfejlesztette, mint ahogyan egy jópáran a szakmában, hanem folytatta a másolást.
Lady Gaga (csak példa)is nyilván használt valahonnan ihletmerítőként ötleteket, jelmezeket - azonban ő ezt például már ki tudta nőni, és tovább tudta fejleszteni úgy, hogy az a sajátjává váljon.

Itt viszont tényleg annyira egyezik minden, hogy ez nem olyan, amikor XY-t megvádolnak plágiummal egy Noname nevezetű zenekar lopott számáért, hanem néhány képen Katy és a másik Katy teljesen ugyanazok.
A hang pedig valóban egyedi mindenkinél, de Katy Perry-nek annyira egetrengető hangja nincsen, hogy ő csak azzal meglegyen. Kiemelkedő hangja például Christina Aguilera-nak van, vagy Anastasia, vagy a múltbéli énekesnőknek, de Katy Perry-nek semmiképp. Számtalan száma szintén a stílusra épült, ami ugye most bukott el.

Az pedig hülyeség, hogy a mai világban nem lehet egyedit alkotni. Kezdjük ott, hogy nincs két ugyanolyan ember, ettől fogva csak magunkat kell adni, és már egyéniségek vagyunk. De ha kitérünk most mondjuk a ruhákra, díszletekre - valóban ugródeszkaként lehet használni ötleteket, de azt simán tovább lehet fejleszteni a saját elképzelésünkre, stílusunkra, a saját kreativitásunkat belevihetjük. Ennyi.
2014. május 02. 12:48 #92
SelenaGfan
SelenaGfan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 396
Azonosító: 183370
én akkor is szeretem a zenéit és még mindig szimpatikus nekem:)
2014. május 02. 12:56 #93
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Úh, ez tényleg túl sok ahhoz, hogy véletlen egybeesés legyen... De a számait szeretem, ez azon nem változtat.
2014. május 02. 12:59 #94
Lilikee01
Lilikee01
visszatérő vendég

StátuszA boldogság annál édesebb, minél több bánat és aggodalom árán jutunk hozzá.
Hozzászólás: 340
Azonosító: 212512
Jó, nem mondom, hogy nincs hasonlóság, mert azért mégis van (pl. betűtípus. na, és? ha megtetszett neki, ez önmagában nem nagy koppintás.) De az ilyenek, mint pl. dzsungel királynő, 80-as évek, pávajelmez, télapójelmez, vagy beöltözött valamilyen nemzetiség ruhájába... nem mondanám nagy koppintásnak, mert hányan beöltözhetnének ezeknek. Mintha most összehasonlítanék két embert, aki ugyanolyan témájú ruhába öltözött. Néhány képen a ruhák se egyformák. A bikinis képnél (!!!) a 'kék haj', ugyan már... Katy Keene-nek mindegyik képen kék a haja, de Perry-nek nem. Olvastam valakinél, hogy Katy régebben mondta is, hogy ez a kedvenc képregénye. Na és mi van, hogyha ez inspirálja? Ez még nem feltétlen azt jelenti, hogy lopta ezt a stílust, csupán csak neki is tetszik. Hú, de nagy dolog. Mintha azt mondanám valakinek, akinek ugyanaz a ruha tetszik, mint nekem, hogy ellopta a stílusomat...
Ezeket mind nem elfogultságból mondom, bár szeretem Perry-t. Meg ha jól tudom, a rajongói nem a stílusáért, hanem a személyiségéért, és a hangjáért szeretik. Vagy talán azokat is lopta? Nevetséges...
2014. május 02. 13:02 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilikee01 @ 2014.05.02. 12:59)
Jó, nem mondom, hogy nincs hasonlóság, mert azért mégis van (pl. betűtípus. na, és? ha megtetszett neki, ez önmagában nem nagy koppintás.) De az ilyenek, mint pl. dzsungel királynő, 80-as évek, pávajelmez, télapójelmez, vagy beöltözött valamilyen nemzetiség ruhájába... nem mondanám nagy koppintásnak, mert hányan beöltözhetnének ezeknek. Mintha most összehasonlítanék két embert, aki ugyanolyan témájú ruhába öltözött. Néhány képen a ruhák se egyformák. A bikinis képnél (!!!) a 'kék haj', ugyan már... Katy Keene-nek mindegyik képen kék a haja, de Perry-nek nem. Olvastam valakinél, hogy Katy régebben mondta is, hogy ez a kedvenc képregénye. Na és mi van, hogyha ez inspirálja? Ez még nem feltétlen azt jelenti, hogy lopta ezt a stílust, csupán csak neki is tetszik. Hú, de nagy dolog. Mintha azt mondanám valakinek, akinek ugyanaz a ruha tetszik, mint nekem, hogy ellopta a stílusomat...
Ezeket mind nem elfogultságból mondom, bár szeretem Perry-t. Meg ha jól tudom, a rajongói nem a stílusáért, hanem a személyiségéért, és a hangjáért szeretik. Vagy talán azokat is lopta? Nevetséges...

Nagyon igazad van! smileeee.gif
2014. május 02. 13:02 #96
cukiicsaj
cukiicsaj
visszatérő vendég

Státuszhoneymoon ave
Hozzászólás: 410
Csatolások: 19
Azonosító: 215738
Jó, tényleg ott a hasonlóság, de ő pont azt a könyvet nézné? biggrin.gif
xx
2014. május 02. 13:06 #97
Breeze
Breeze
új tag

Státusz~Music is my life!~
Hozzászólás: 11
Azonosító: 224413
Háát, én szeretem de ezek után nem tudom mit gondoljak.
2014. május 02. 13:08 #98
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Tényleg durva a hasonlóság, de mindegyik stílust, stb kipróbálta már millió ember.. szóval nem kell nagy ügyet csinálni ebbõl..
2014. május 02. 13:12 #99
- törölt felhasználó -    
Durva a hasonlóság, de érdekesnek találom hogy ennyi év után most vették észre az erős hasonlóságot. Mondjuk szerintem nem ő az egyetlen sztár, aki valahonnan ötletet koppintott. Például Miley Cyrus vagy Lady Gaga botrányos stílusát sem hiszem hogy saját maguk találták ki. A betűtípus, a télapó jelmez, a páva ruha, a '80-as évek képein szerintem nincs olyan nagy másolás, de van egy-kettő aminél tényleg nem lehet letagadni a másolást.
2014. május 02. 13:14 #100
nemetikitti
nemetikitti
új tag

Státuszvisca el barca
Hozzászólás: 96
Csatolások: 2
Azonosító: 178732
És akkor amúgy mi van,ha másolta?biggrin.gif
Semmi.
22 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11