Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 12:18
Ez gáz...de ettől függetlenül ugyanúgy szeretem Katyt mint azelőtt.
2014. május 02. 12:21
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Ez nagyon gáz... mindig is bírtam ezt a csajt.. de ez... esküszöm rosszabb mint Miley!
2014. május 02. 12:23
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
kissangela2003: Igen is nagyon gáz, miért nem lehet kitalálni valami egyedit??! Miért kell mást utánozni?? Szerintem bárki ki tudna valami egyedi stílust találni ha leülni a fenekére és használna egy kis józan paraszti észt! ennyi
2014. május 02. 12:24
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
2014. május 02. 12:24
Hát tényleg van sok hasonlóság, de lehet, hogy megvásárolták ezt a "stílust", vagy fogalmam sincs, nem értek hozzá, mindenesetre biztos nem Katy - mármint Perry - agyszüleménye volt ez. Azért nem biztos, hogy mindegyik koppintás volt, például az utolsó kettő simán lehet véletlen is. Mindenesetre én nem a klipjei miatt - főleg nem mostanában - szeretem, hanem a dalait imádom, amikről szólnak, szeretem a hangját és tehetségesnek, szépnek tartom. Akár lopott a stílusa, akár nem.
2014. május 02. 12:26
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Áruljátok már el, hogy mi a gáz benne? "xd" Mondjatok legalább 1 sztárt, aki nem koppintott valahonnan. Ez itt már mindennapos dolog.. Nem vagyok Katy rajongó, de ez már nevetséges. Ahogyan már leírták, nem lehet már teljesen eredetit kitalálni. Ez az eset meg pont olyan, mintha nektek lenne egy ideálotok, példaképetek és szeretnétek rá hasonlítani.. Most ha én kimegyek az utcára egy kínai ruhában, akkor majd jön a neten a hír, hogy Laura kínai ruhát vett fel, plágium, botrány, áááá! Nemhogy nevetséges, hanem szánalmas is..
2014. május 02. 12:28
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
A címet meglátva azt gondoltam, hogy csak valaki direkt valami kivetni valót keresett Katyben, de tényleg ez nagy koppintás!:/ eléggé caalódott vagyok, mert úgy gondoltam, hogy Katy eleve ilyen és tök egyedi meg minden, de ez nagyon gáz... ennek ellenére még mindig a kedvenceim közé sorolom, hiszen a megjelenés nem minden, attól még ugyanúgy nagyon tehetséges énekesnő marad, és imádom a zeméjét!
2014. május 02. 12:28
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
Egy rajzszereplőt másol?!
Eléggé kevés a valószínűsége hogy véletlen.
Nem szeretem Katy Perryt, nem tudok róla semmit, de azért most ki lehet akadva mármint hogy így... Nagyon.
Mondjuk arra is kell gondolnunk hogy valószínű hogy nem őnakarta ezt handm a menedzsere. De ez attól még fura.
Eléggé kevés a valószínűsége hogy véletlen.
Nem szeretem Katy Perryt, nem tudok róla semmit, de azért most ki lehet akadva mármint hogy így... Nagyon.
Mondjuk arra is kell gondolnunk hogy valószínű hogy nem őnakarta ezt handm a menedzsere. De ez attól még fura.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: