Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 04. 11:09
|
|
Dorcsy2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 225330 offline
|
Ja és azt mi honnan tudjuk, hogy nem a képregényt írták Katy Perryre?
2014. május 04. 12:52
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
A fele nem is hasonlít, és biztos Katy Perrynek több ruhája, -vagyis inkább jelmeze- van, mint képegény. Valamikor csak elfogyak a regények!
2014. május 04. 12:57
|
|
me14meúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 225438 offline
|
Nyilván ettől még szeretni fogom a zenéjét és bár tényleg eléggé nagy hasonlóség között, de legfeljebb egy-kettő hasoblít. Azért ha tényleg igaz akkor ez valóban eléggé gáz.
2014. május 04. 13:49
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Most ezen mit kell annyira kiakadni? Igaz, én is Katy Perry fan vagyok, de ettől még nem fogom utálni. Aki meg igen, az így járt...
Am már bocs', de minek rászállni a másikra csak azért, mert leírta a véleményét? Igaz, hogy nem egy részbe. És? Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogy és mit ír. Mindenkinek van véleménye. Nekem is. Ha meg nem tetszik a hozzászólásom, nagyon sajnálom, mert nem érdekel senki véleménye.
Visszatérve Katy-hez, mit számít ha igaz is a cikk? Valahonnan alap is kell, nem?
Am már bocs', de minek rászállni a másikra csak azért, mert leírta a véleményét? Igaz, hogy nem egy részbe. És? Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogy és mit ír. Mindenkinek van véleménye. Nekem is. Ha meg nem tetszik a hozzászólásom, nagyon sajnálom, mert nem érdekel senki véleménye.
Visszatérve Katy-hez, mit számít ha igaz is a cikk? Valahonnan alap is kell, nem?
1 felhasználónak tetszik:
Leobaby
2014. május 04. 15:06
Jó attól még jó zenét csinál és a manangerre hibája nem az övé.
2014. május 04. 15:55
|
|
Vivcsiiiihhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 225335 offline
|
Hát , nekem mindig is furcsa volt Katy Perry stílusa , éreztem, hogy másolt , de hogy ennyire! Nekem ez hihetlen!
2014. május 04. 16:49
|
|
Leobabyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 1 Azonosító: 180027 offline
|
Oké-oké, nagyon hasonlít, és oké, a képregény hamarabb volt. De... mi van ebben? Szerintem akik szeretik Katy-t (mellesleg én is közéjük tartozom) azokat nem nagyon érdekli. Szerintem nem hogy megvetendő vagy mit tudom én mi, hanem tök jó, hogy ilyen jól megtudták csinálni. Tehát gratula Katy fotósának, fodrászának, sminkesének, sztájlisztjának meg még sok embernek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.