Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 03. 19:15
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Én szeretem Katy dalait ès eddig a percig azt hittem, hogy egyediek, még csodáltm is amiért ilyen kreatív pl: a Roar klipje nagyon tetszik..de ezek után nem tudom mit gondoljak Katy-ről :/
2014. május 03. 19:21
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Engem nem igazán érdekel az öltözködése, illetve az albumán csillogó betűtípus sem. Addig ameddig a számai továbbra is fülbemászóak lesznek, nem is fog.
2014. május 03. 21:29
Egyébként meg nem is ugyanolyanok a ruhák meg a hajak! Pl: Katy egyszer beöltözött pávának Katy Keen meg nem! Ja és elég gáz hogy néhány eddigi Katy rajongó egy kis leleplezés miatt már utálja őt Ez szánalmas...
2014. május 03. 21:31
Katy Keen és Katy Perry csak nagy vonalakban hasonlítanak egymásra egyébként meg mindenük más az hogy most van pár HASONLÓSÁG és nem ugyanolyanok mind ketten attól még ez nem stílus lopás!
2014. május 03. 21:33
De sorolhatom még hogy Katy Keen-nek milyen ruhái nem voltak amilyen Katy Perry-nek bizony volt és a többi ötletes ruháját maga ihlette nem pedig lopta hiszen hogy lopatott olyan ötlete ami Katy Keen-nek nem is volt?
2014. május 03. 21:36
És ha valaki nem hinné el hogy Katy magának tervezte a ruháit akkor nézze meg a Part Of Me című dokumentumfilmjét!!
Komolyan először győződjetek meg róla ne csak úgy a levegőbe beszéljetek!
Komolyan először győződjetek meg róla ne csak úgy a levegőbe beszéljetek!
2014. május 03. 21:40
Ja és pl: Kitty Purri-t a mesebeli lila cicát is Katy Perry találta ki és az ő fejéből pattant ki hogy készítsenek egy ilyen róla mintázott állat figurát és ezt sem Katy Keen találta ki szóval Katy Perry tiszta egyedi!
2014. május 03. 21:41
és mindegyik képben több a különbség mint a hasonlóság!
2014. május 03. 22:27
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Idézet (Jaksi József Tamás @ 2014.05.03. 21:41)
és mindegyik képben több a különbség mint a hasonlóság!
De cuki ahogy véded
Később egyedibb stílusú személyekkel is fogsz találkozni, úgyhogy nincs miért aggódni.
És ezzel asszem le is írtam a véleményem. Nem mondanám ezt nagy botránynak, eddig sem lehetett ezt egyediségnek nevezni, így a meglepődés sem lehetett olyan nagy. A Katy féle idoloknak egyébként nem szabad annyira bedőlni, a fanatizmus rossz dolog tud lenni, főleg az ilyen felkapott sztárok felé. Nem is találkoztál még vele, vagy ha igen, nem biztos hogy nagyon rövid idő alatt ki tudtad ismerni, hacsak nem Szefi vagy..
2014. május 03. 23:53
|
|
MelodyCornettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 224951 offline
|
Én nagyon imádom Katy stílusát szóval nem is zavar engem hogy őszinte legyek! De arra sincs garancia hogy ezt a könyvet nem most készítették a pletykák miatt!! De én attól még felnézek rá!
<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: