Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 03. 10:16
|
|
annainthejungleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 225362 offline
|
Szerintem nagyon ötletes Katytől, hogy a képregényfigurát vette stílusalapnak. Katy teamje pedig elismerést érdemel, mert a képregényhős ruháit csodálatosan építették be Katy ruhatárába.
Mi pedig szégyeljük magunkat, hogy ezt eddig nem vettük észre!
A cikkről pedig ennyit: "Mindketten szeretik a 80-as éveket." Már bocs, de jó hogy Keane a saját korának divatja szerint öltözködik.
Mi pedig szégyeljük magunkat, hogy ezt eddig nem vettük észre!
A cikkről pedig ennyit: "Mindketten szeretik a 80-as éveket." Már bocs, de jó hogy Keane a saját korának divatja szerint öltözködik.
2014. május 03. 10:22
Na és aztán? Legalább nem barbie babát másolta. És még mindig ezerszer jobb a hangja, mint az a bizonyos sokéves átlag. Szerintem ez csak egy kis tisztelet adás a részéről, senki sem tudja, hogy maga Katy nem-e rajongója a képregény karakternek.
2014. május 03. 10:27
|
|
annainthejungleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 225362 offline
|
@wrestligfan teljesen egyetértek veled. Te leírtad azt amit én elfelejtettem: Katynek a hangja is nagyon jó, tehetséges. A másik, hogy Katy olyan kisugárzással és átéléssel adja Keanet, hogy itt már nem szimpla copyról, hanem teljes azonosulásról van szó. Ezt pedig nem tudja minden sztár megcsinálni.
2014. május 03. 10:36
Katy Perry-t illetően meg sem lepődök. Komolyan elgondolkodtató, hogy mit tudott ez a nő, hogy ilyen hírnévre és rajongótáborra tett szert?
SoLettisha véleményével teljes mértékben egyetértek.
SoLettisha véleményével teljes mértékben egyetértek.
2014. május 03. 11:05
azért, mert ez kiderült, nem fogok megutálni.
Szeretem a hangját.
Szeretem a hangját.
2014. május 03. 11:16
Nekem annyi a véleményem, hogy amíg a képregény alkotói nem szólják meg, addig mi se mondhatunk semmit. Lehet, hogy teljesen törvényesen "másolja" a rajzokat, nem tudunk semmi háttérinfót, de már megy a szitkozódás. Szerintem várjunk még meg egy pár infót, mielőtt bármit is mondanánk, amit már nem fogunk tudni visszaszívni.
Egyébként pedig még így is százszor eredetibb a stílusa, mint az előadók 80%-ának.
Egyébként pedig még így is százszor eredetibb a stílusa, mint az előadók 80%-ának.
2014. május 03. 11:20
|
|
Szandi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 179810 offline
|
szánalmas, hogy erre valaki büszke... én a helyében nem csak elásnám magam a világ elött, de egy ideig nem is mernék mutatkozni...
2014. május 03. 11:22
Nicki Minaj meg egy Barbi babáról mintázott műnő volt-jó hanggal-,de szerencsére már nem úgy néz ki...
2014. május 03. 11:25
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
Tényleg elképzelhető,hogy ebből a képregényből merítették Katy egyes korszakainak az ötletét,de szerintem ez nem botrány. Sőt,tök jó hogy így "megeleveníti" ezeket a dolgokat,nekem tetszett az eddigi összes stílusa. F*YEAH!!
2014. május 03. 11:27
jó ez így van.. na és?? most komlyan Katy Perry-t egy képregénnyel hasonlítjuk össze?? nem lehet valaki azért elítélni mert semmi stílusérzéke nincs.. szerintem eygszerűen most előszedték Katy-t mert éppen nem volt vele kapcsolatban semmi botrány.. meg amúgy is.. ha ez így van akkor a képregény készítők miért nem szóltak hamarabb mert azért csak nem vakok.. engem annyira nem izgat az egész a képregényes csaj csak nem énekelte el a Roar-t vagy a Dark Horse-t vagy akármi mást.. so szerintem ez megbocsájtahtó Katy amúgy sem volt nagyon híres a hülye klipjeiről mert elég betegek az biztos..
de azért komlyan legalább elővett egy régi dolgot és felújította. ez is valami nem?
de azért komlyan legalább elővett egy régi dolgot és felújította. ez is valami nem?
2014. május 03. 11:30
|
|
annainthejungleúj tag |
|
Pipi
Katy Perry-t illetően meg sem lepődök. Komolyan elgondolkodtató, hogy mit tudott ez a nő, hogy ilyen hírnévre és rajongótáborra tett szert?
Miértert szert ekkora rajongótáborra? Hmmm jó a hangja, eléggé tehetséges. A stábja elég is elég sok szereprt játszhatott a csaj népszerűsítésében. Szerintem szerethető az imázsa, nem tucat, de mégis divatos. Csupán ennyi.
Miértert szert ekkora rajongótáborra? Hmmm jó a hangja, eléggé tehetséges. A stábja elég is elég sok szereprt játszhatott a csaj népszerűsítésében. Szerintem szerethető az imázsa, nem tucat, de mégis divatos. Csupán ennyi.
2014. május 03. 11:38
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Úristen...............
2014. május 03. 12:01
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Idézet (Heart U @ 2014.05.02. 11:38)
Ezek szerint Hudson kisasszony személyében a világ legismertebb cosplayerével van dolgunk. 
Nekem is ez ugrott be..
2014. május 03. 12:14
|
kovcs.lizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183309 offline
|
Katiee az hogy nem vol körülötte botrány erős túlzás! Ott van például hogy lefizeti a rádiókat! És amúgy ez nagyon gáz!
legalább kicsit változtatott volna! -.-
2014. május 03. 12:32
|
|
Love Me Againúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 221954 offline
|
Fura azt hittem Katy eredeti de nem..Szomorú
2014. május 03. 12:49
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
huh hát 1-2 a végén nm is igaz de az eleje... de mind1 ettöl még imádom...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: