Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 21:58
|
nora.hajduúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 219171 offline
|
Szerintem nem bűn az ha inspirálódik egy képregényhőstől...mindenkinek kell valami
2014. május 02. 22:24
|
|
gwen cooperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.04. Hozzászólás: 20 Csatolások: 2 Azonosító: 185440 offline
|
Hát a számai alapján szeretem de ez most hát nemistudom... furi!
2014. május 02. 22:38
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Gyereke, egy ilyenen nehogy már fennakadjunk!
Egy képregényhős
Igen, vett inspirációt, egy KÉPREGÉNYFIGURÁRÓL
Ez nem számít lopásnak (szerintem) egyszerűen csak ötletgyújtésnek használta a képregény! Könyörgöm, ez röhejes...
Egy képregényhős
Ez nem számít lopásnak (szerintem) egyszerűen csak ötletgyújtésnek használta a képregény! Könyörgöm, ez röhejes...
2014. május 02. 23:09
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Inspirálódni egy kedvenc karakterből, és egy más készen tálalt imidzsre építeni a sajátod teljesen más... mert gyakorlatilag betolod a feneked a készbe, amit valaki már megálmodott, kitalált, te pedig "inspiráció" címszó alatt fogod, és egy az egyben magadévá teszed a képet, mindenestül. Inspiráció és más tollaival való ékeskedés. Nem ugyanaz. Mennyi energiát fektet a menedzsment vagy akár Katy ebbe az imidzsbe, -ami állítólag egyedi és sajátja, ami gyakorlatilag 1945 óta ez a karakter konyhakészen szolgáltat minden elemet a számukra. Jó lenne kicsit elvonatkoztatni és elfogadni, hogy Katy sem szent. Félreértés ne essék, kedvelem őt, de ha más előadók feje felett szabadon lehet pálcát törni, akkor ne ő maradjon patyolat...
2014. május 02. 23:14
Most ez miert is baj???????
Vett egy otletet es ennyi!
Vett egy otletet es ennyi!
2014. május 03. 00:10
valamiből neki is kellett ihletett szerezni
sztem ötletes.
2014. május 03. 07:42
szegénykém, ezt nem fogja tudni letagadni...
imádom Katy-t, próbálnám védeni, de ez letagadhatatlan a média előtt.
mondjuk szerintem eléggé ötletes ez az egész dolog, de NAGYON FURCSA, HOGY EZ CSAK MOST DERÜLT KI!!! meg hát hiába elég ötletes ez szerintem, ha a média előtt nem az
imádom Katy-t, próbálnám védeni, de ez letagadhatatlan a média előtt.
mondjuk szerintem eléggé ötletes ez az egész dolog, de NAGYON FURCSA, HOGY EZ CSAK MOST DERÜLT KI!!! meg hát hiába elég ötletes ez szerintem, ha a média előtt nem az
2014. május 03. 09:54
|
|
Candelairaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 220337 offline
|
És amúgy ez miprt baj? Évek alatt ne vették észre, persze pont most.. <.> Jaj most hasonlóan néz ki, hasonlóan öltözködik.. na és??? Elvileg ilyen a divat, hogy ugyanazt veszem fel, mint egy másik csaj az ország másik felén, mert a "divatot" mindenki követi, ezért egyformák vagyunk.. Ha most neki ez a Katy Keene tetszett meg akkor mivan? Semmi..-.-
2014. május 03. 09:59
Most komolyan mi baj van azzal,hogy Katy ugyanazt a stílust kedveli amelyet Katy Keenenek rajzoltak?
2014. május 03. 10:13
|
Cat01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 219532 offline
|
Egyet érték candelariaval! És akkor mi van ha olyan mint a másiké hát a zenei munkásságáért szereti mindenki az a fontos h mennyi számát hallottuk és szeretjük kívülről tudjuk akkor meg nem mindegy milyen a stílusa és ki a példaképe?! -.- ...! !!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: