Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 19:57
|
|
Minaelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 199496 offline
|
A cikk címét elolvasva azt hittem először, hogy a dalok szövegét, egészét lopta, de meglátva a képeket, rájöttem, hogy nem... Egy több éves képregény még nem a világvége, szerintem. Sokan másolják a másikat, miért baj az, ha Katy egy kitalált lány stílusát másolja? Ennél sokkal durvább másolások is mennek a sztárvilágban.
2014. május 02. 19:58
Idézet (holembo @ 2014.05.02. 15:21)
Hány olyan cikk van, amiben Bieber-t járatják le, sokszor hozzáteszem jogosan. Vagy éppen hány olyan cikk van, amibe Gagát járatják le. Akkor nem játszod a misszionárius erkölcscsőszt, hanem ontod magadból az utálatot, amit ha más csinál, te szánalmasnak tartod, illetve személyeskedsz, de ha veled történik ez, akkor mész jelentgetni mindenhova. 20 évesen lehetne már ennyi valakiben basszus:D Amúgy általában ellentmondásos érveid vannak, elég visszaolvasni 1-2-t. Miért neked nincs jobb dolgod, hogy a gép előtt ülj(?) ennyi erővel? Vagy neked már az sem mind1, ki mire használja fel a szabadidejét, ilyen hülyeségeket ne kérjél már számon máson... Hogy lehetsz ennyire besavanyodva. xD
Ja és vállon veregetheted magad, meg a kéti perri védelmező asszonykórus is itt starity-n levinnel kiegészülve, amikor nem vagy képes vitatkozni normálisan, a nagy adu a kezedben, az életkorod, gondolom pezsgőt durrantasz amikor lekaratézol egy 10 éves Selena gomez rajongót.
Ja és vállon veregetheted magad, meg a kéti perri védelmező asszonykórus is itt starity-n levinnel kiegészülve, amikor nem vagy képes vitatkozni normálisan, a nagy adu a kezedben, az életkorod, gondolom pezsgőt durrantasz amikor lekaratézol egy 10 éves Selena gomez rajongót.
2014. május 02. 20:06
és most a katy perry rajongók automatikusan katy keene képregényrajongók is lesznek?
2014. május 02. 20:40
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Azt a kutya mindenit!
2014. május 02. 20:43
Ez tényleg elég gáz. De a popszakmában már mindenki másol mindenkit, vagy jelen esetben mindent..úgyhogy hozzá lehet szokni..
2014. május 02. 20:46
Hát azért elő drukkolhattak volna egy saját ötlettel,nem lehet ráfogni,hogy a véletlen műve .
De én ugyanúgy szeretem.
2014. május 02. 20:55
Úristen egy képregény figuráról vette az ötleteit szörnyűséges -.- Az lenne a ciki ha egy létező emberről lopott volna...
2014. május 02. 21:05
|
|
Seszták Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 200133 offline
|
Csalödtam Katyben!
2014. május 02. 21:12
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
sokszínű előadó, így a rengeteg jelmeze ruhái között nyilván akad olyan, amit rá lehet sütni ezekre a "személyiség lopásra". De még ha így is van, az egy képregényhős, ha jól látom. Mit kell ezen fennakadni? Ha valaki beöltözik Thornak, Amerika Kapitánynak, az is személyiséget lop? vajon hány szettje nem felel meg ennek a képregénynek, és mennyi időbe telt ezeket összeszedni?
2014. május 02. 21:29
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
Egy képregényfigura?
Ezen így fennakadni egy részt ez nem számít lopásnak másrészt ez hülyeség nem is hasonlítanak egy- két képen
2014. május 02. 21:33
a kleopátrás kép alatti képeknél a betűtípus/formátum egy az egyben ugyanaz. meglehetősen sok a hasonlóság a többinél is, persze ettől még nem kizárt, hogy véletlen egybeesések történtek, de valahogy mégis kétlem. mondjuk nem igazán izgat ettől még ugyanaz marad a véleményem a zenéjéről.
2014. május 02. 21:44
Én nem védek senkit meg senki ellen nem vagyok, de ez nekem nagyon tetszik
Kíváncsi vagyok a menedzsment reakciójára.
Kíváncsi vagyok a menedzsment reakciójára.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: