Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 17:51
|
|
SelenaForever99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 215755 offline
|
Hááát ez gáz
2014. május 02. 18:11
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
egy kicsit gáz, de... nem is tudom, kopizni könnyű, de akkor lenne igazán baj, ha más énekest másol, egy képregényhős... na mindegy, én továbbra se szeretem Katyt, aki meg igen, az ezek után is fogja
2014. május 02. 18:26
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
eléggé hasonló néhány képen (sőt, van, ami egy az egyben ugyanaz kb...) de ettől még aki szereti, az szereti,aki nem,az nem
így legalább népszerűsíti a képregényt
amúgy most komolyan: EZ EGY KÉPREGÉNY KÖNYÖRGÖK,NEM EGY EMBER egy rajz
így legalább népszerűsíti a képregényt
amúgy most komolyan: EZ EGY KÉPREGÉNY KÖNYÖRGÖK,NEM EGY EMBER egy rajz
2014. május 02. 18:27
Igen és?! Mi olyan nagy bűn abba ha valaki egy képregényről másolja a stílusát???.... Szerintem ez nem nagy szám.
2014. május 02. 18:31
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Hát ez van. Az nem lopás ha valaki feldolgozza egy másik banda/énekes számát? Tényleg van hasonlóság pár képnél, de ezért botrányt? Felesleges.
2014. május 02. 18:39
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Nyilván több neves divatház tervezőinek az orra alá nyomták a képregényt, hogy 'Tessék, itt a minta, ezt legyen szíves lemásolni', és ezt az exibicionista és végképp önfejű művészek be is tartották. (Hiszen a ruhák nagy része külön a megjelenésre készült.) Télanyó jelmezből pedig amúgy is sokfélét lehet csinálni, hiszen nem mindegyik ugyanarra a fehér-piros színösszeállításra épül ... Személy szerint egyedül a Roar klipes képeknél láttam egyezést, a többire pedig csak rá lett fogva hogy 'Igen,ezt 100 százalékig lemásolta'
Pár képről egyébként meg lehetne említeni hogy évekkel ezelőtt kikkel kapcsolatban cikkeztek, hogy akkor kitől merített Katy ötletet, de ebbe a témába nem merülnék bele,csak jelzésképp megemlítettem.
Az inspirálódás nem bűn.
Az inspirálódás nem bűn.
2014. május 02. 18:41
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Kit érdekel......? :/
2014. május 02. 18:55
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Ezt nevezik leleplezésnek szerintem gáz hogy egy képregényből koppint bár minden híresség lop el ötletet nincsen olyan ember aki ne utánozná le a kedvencét.
Katy most lehet hogy túl messzire ment.
Én nem szeretem szóval nekem mindegy hogy kinek a bőrébe bújik.
Nem jön be ez az álom stílus amit ő képvisel tényleg egy mese világban él.
De biztosan a menedzsere kitalálta neki és ők jó pénzt csináltak belőle.
Katy most lehet hogy túl messzire ment.
Én nem szeretem szóval nekem mindegy hogy kinek a bőrébe bújik.
Nem jön be ez az álom stílus amit ő képvisel tényleg egy mese világban él.
De biztosan a menedzsere kitalálta neki és ők jó pénzt csináltak belőle.
2014. május 02. 19:02
Kicsit ez meglepett. Szeretem Katy-t, nincs ezzel semmi gond... de ez az egész, hogy képes, egy KÉPREGÉNYHŐSÖL koppintani, kicsit szánalmas. -.-"
2014. május 02. 19:21
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.05.02. 15:21)
Hány olyan cikk van, amiben Bieber-t járatják le, sokszor hozzáteszem jogosan. Vagy éppen hány olyan cikk van, amibe Gagát járatják le. Akkor nem játszod a misszionárius erkölcscsőszt, hanem ontod magadból az utálatot, amit ha más csinál, te szánalmasnak tartod, illetve személyeskedsz, de ha veled történik ez, akkor mész jelentgetni mindenhova. 20 évesen lehetne már ennyi valakiben basszus:D Amúgy általában ellentmondásos érveid vannak, elég visszaolvasni 1-2-t. Miért neked nincs jobb dolgod, hogy a gép előtt ülj(?) ennyi erővel? Vagy neked már az sem mind1, ki mire használja fel a szabadidejét, ilyen hülyeségeket ne kérjél már számon máson... Hogy lehetsz ennyire besavanyodva. xD
Ja és vállon veregetheted magad, meg a kéti perri védelmező asszonykórus is itt starity-n levinnel kiegészülve, amikor nem vagy képes vitatkozni normálisan, a nagy adu a kezedben, az életkorod, gondolom pezsgőt durrantasz amikor lekaratézol egy 10 éves Selena gomez rajongót.
Ja és vállon veregetheted magad, meg a kéti perri védelmező asszonykórus is itt starity-n levinnel kiegészülve, amikor nem vagy képes vitatkozni normálisan, a nagy adu a kezedben, az életkorod, gondolom pezsgőt durrantasz amikor lekaratézol egy 10 éves Selena gomez rajongót.
Általában a cikkek alatt a kommenteket csak szemlélni szoktam saját magam szórakoztatásaként, mert sokszor igazán nevettető hozzászólások születnek, ezért nagyon ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, de most úgy éreztem muszáj, mert egyetértek Holembo, és az előttem szóló cikkíró véleményével Beyla irányában. Elég vicces ilyen szavakat egy olyan személy szájából hallani, aki általában minden előadót elég durva módon csak fikáz. Legutóbb talán szintén egy Katyről szóló cikk alatt olvastam, amint az egyik hozzászólónak azt írta, hogy mért foglalkozik annyit egy olyan személlyel akit utál? Vagy mért nem próbálja megismerni, és ha személyesen ismerné, akkor biztos kedvelné, és ehhez hasonlók. Ezeket az ő irányába is jogosan feltehetnénk, mikor Ő az, aki egyetlen lehetőséget sem hagy ki, hogy a mai "tini cölöböket" elhordja a sárga földig, sokszor olyan hangnemben, hogy csak pislogok a monitor előtt, hogy valaki hogy beszélhet így egy emberről? De ugye Ő megteheti, míg mások pedig nem.
2014. május 02. 19:22
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
Ociana
Ott a pont.
Ott a pont.
2014. május 02. 19:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
fuu hát ez nagyon ledöbbentett..nagyon szeretem Katy-t és hát hogy egy képregényhősről koppincsol ez azért elég durva! de nem tudok mit csinálni akk is szeretem a zenéit és egy így is fog maradni.
2014. május 02. 19:31
|
|
Szakács Rebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 204857 offline
|
ne már ez nagyon nagy FUCK
2014. május 02. 19:54
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
erre szeritem senki sem gondolt arra,hogy az ,,egyedi'' stilusát lopta
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: