Botrány! Katy Perry egész karrierje lopott stílusra épült
2014. május 02. 16:26
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szerintem tényleg mindegy ez a hír, aki szereti lesz*rja. Én is így teszek és élem a saját életem, anélkül hogy beleavatkozom
2014. május 02. 16:29
Idézet (Beyla @ 2014.05.02. 15:03)
És, igen! Egy újabb cikk amiben Katyt járatják le! Nem gondoljátok, hogy a negatív reklám is reklám? Sebaj, úgyis csak Katy malmára hajtja a vizet, amelynek nyomán eléritek, hogy ígyis-úgyis róla beszéljenek az emberek.
Az meg egyenesen szánalmas, hogy a cikk javában rosszindulatúságból íródott meg tele kamu infókkal. A cikkíró vállon veregetheti saját magát, hogy a hosszú hétvégén nincs jobb dolga ilyen primitív cikket összehányni. Csak tudnám, hogy lehet valaki ennyire besavanyodva...
2014. május 02. 16:34
|
|
Vadmacskavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 210411 offline
|
Bármi előfordulhatott lehet hogy Katy lopott lehet hogy a magazin, de ha Katy is lopott szerintem az sem baj mert szerintem egyik sztárnak sincs tiszta egyéni stílusa, csak az lehet azért nem feltűnő mert mindig mástól lopják Katynek meg csak ez tetszik de ez csak egy feltételezés, mondom bármi lehetett!!!
2014. május 02. 16:48
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
és? ez nem botrány...
2014. május 02. 17:00
Tényleg nagyon sok a hasonlóság. De az miért botrány, hogy egy képregényhősnő stílusát lopja? Azt még megérteném, ha egy létező ember miatt csinálnának botrányt, de egy képregényhősnő miatt!
2014. május 02. 17:07
Ez egy kicsit nagyon felvan fújva.Arcban hasonlítanak,amúgy meg a csajt a képregényből,külömböző stílusokban rajzolták meg: macskanő,mikulás lány,pin up girl...tb
Halle Berry is volt macsknő,Beyonce is öltözött már be,mikulás lánynak.
Úgyhogy: everybody keep calm!
Halle Berry is volt macsknő,Beyonce is öltözött már be,mikulás lánynak.
Úgyhogy: everybody keep calm!
2014. május 02. 17:14
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
o.o Az tény és való, hogy nem baj és főleg nem lopás, ha egy médiasztár inspirációt gyűjt, abból, amit ő szeret. De könyörgöm, azért ez elég kísérteties nem? Én azt hittem Katy magától ilyen bohém, hogy ilyen őrültségeket talál ki... de kiderült, hogy ezek minde egy képregényrajzoló ötletei! Nem utáltam meg Katy-t mert én a hangjáért szeretem, de mostantól az biztos, hogy egy kicsit más szemmel fogom végignézni a klippeit! ... :heartattack:
2014. május 02. 17:26
|
|
pleaseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 67 Csatolások: 31 Azonosító: 224679 offline
|
Micsoda kommentek.Komolyan, az ilyen naív kis libák, akik szerint "húú, de gáááz", nem godolkodnak el egy kicsit is azon, hogy vajon ennek mi a háttere?
A cikkírónak is lehet gratulálni, legalább ezzel kapcsolatban mindent leírhatott volna, de ehelyett ebből csak egy lejárató kampány lett. -.-" úristen.
A cikkírónak is lehet gratulálni, legalább ezzel kapcsolatban mindent leírhatott volna, de ehelyett ebből csak egy lejárató kampány lett. -.-" úristen.
2014. május 02. 17:28
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Szerintem ez hülyeség!Ugyan már!
2014. május 02. 17:34
|
|
silentgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 211 Csatolások: 302 Azonosító: 223329 offline
|
Attól még, hogy ötleteket merített egy képregényből, az nem egyenlő azzal, hogy lopott...
Továbbra is a kedvenc énekesnőm marad, Katy Perry 4EVER!!!!
2014. május 02. 17:36
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.05.02. 15:03)
És, igen! Egy újabb cikk amiben Katyt járatják le! Nem gondoljátok, hogy a negatív reklám is reklám? Sebaj, úgyis csak Katy malmára hajtja a vizet, amelynek nyomán eléritek, hogy ígyis-úgyis róla beszéljenek az emberek.
Az meg egyenesen szánalmas, hogy a cikk javában rosszindulatúságból íródott meg tele kamu infókkal. A cikkíró vállon veregetheti saját magát, hogy a hosszú hétvégén nincs jobb dolga ilyen primitív cikket összehányni. Csak tudnám, hogy lehet valaki ennyire besavanyodva...
Igen, a Katy oltó kampány folytatódik. És a cikkíró akármennyire is védi magát, igazad van, hogy csak rosszindulat. Vagy írta volna le az apró betűs részt is, vagy hagyta volna a fenébe. Aki szerint meg gáz, annak nem is tudom mit mondjak, olvasson el néhány könyvet, hogy benőjön a feje lágya.
2014. május 02. 17:49
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
ááááááááááá...nem hasonlít tényleg :PPP
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: