Klippremier: Little Mix — Salute
2014. május 02. 15:34
A klip baromi jó!!!És a dal is.A lányok gyönyörűek,a hangjuk szuper és a klip pont olyan,mint amilyennek lennie kell!Imádom!!!
2014. május 02. 15:46
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A szám unalmas, semmi kiemelkedő nincs benne, a klip meg egy az egyben Beyoncé - Run The World másolat, amivel most nagyon felhúztak, mert utálom, ha a kedvenceimtől lopkodnak.
Eleinte bírtam a csapatot, még védtem is őket, de egyre szánalmasabbak lesznek. Ez a nagy feminista imidzs is nevetséges tőlük, mikor az interjúikban folyamatosan köpnek el buta, himsoviniszta beszólásokat. Plusz hiába keménykednek, nem nagyon lehet őket komolyan venni.
Minden áron ők akarnak lenni az új Destiny's Child, vagy Pussycat Dolls, de se az erő, se a függetlenség, se a szexiség, se a tehetség nincs meg hozzá. Jobban feküdne nekik valami nyálas disney-sztárocska imidzs...
Eleinte bírtam a csapatot, még védtem is őket, de egyre szánalmasabbak lesznek. Ez a nagy feminista imidzs is nevetséges tőlük, mikor az interjúikban folyamatosan köpnek el buta, himsoviniszta beszólásokat. Plusz hiába keménykednek, nem nagyon lehet őket komolyan venni.
Minden áron ők akarnak lenni az új Destiny's Child, vagy Pussycat Dolls, de se az erő, se a függetlenség, se a szexiség, se a tehetség nincs meg hozzá. Jobban feküdne nekik valami nyálas disney-sztárocska imidzs...
2014. május 02. 16:14
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Szerintem ez most nem lett valami húúúú, de különleges klip, de tetszik és Leigh haja nagyon szép, sokkal jobban áll neki ez a fajta!
2014. május 02. 16:15
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
még most sem szimpik
2014. május 02. 16:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Őszintén szólva leányzó létemre totálisan odavagyok a fiús dolgokért - autók, fegyverek, akciófilmek, kommandó stb., és bár első ránézésre ez is valami hasonló akart lenni, de aztán rájöttem, hogy köze sincsen ehhez. Candy_attack írta, és valóban igaza van abban, hogy ez egy kib*szott feminista duma. Erre tanítják ezek a mai tini idolok a fiatalokat, hogy nyomjuk le a férfiakat? Komolyan?
A szalutálásnak is utána nézhettek volna, ugyanis rohadtul nem azt jelenti, mint ahogyan ezt oly líraian előadták ebben az alkotásban. A szalutálás egyfajta köszönés. Nem olyan, hogy köszönsz valakinek a Jó napot kívánok!-al. Ha szalutálsz, akkor fejet hajtasz, tisztelegsz az illetőnek és elismered őt vezetőként. Ezért is elterjedt ez az egyenruhásoknál - rendőröknél és a katonáknál. Teljesen más értéket képvisel egyébként. Szeretem Katy Perryt, de nem kicsit akadtam ki, amikor kiadta a Part of me klipjét. Az is hasonló koncepción alapult - régebben nem véletlenül nem soroztak be nőket nálunk, hiszen ugyebár - nektek már őskorban - kötelező volt minden férfinak bevonulnia x hónapra katonának. Most már, fizetett zsoldos hadsereg van, így, ha te úgy gondolod, akkor akár te is beállhatsz közéjük. A klipről meg annyit, hogy köze sincsen sem a tengerészgyalogsághoz, sem pedig a katonasághoz, csak egy terembe rázzák a valagukat, miközben különböző hacukákban nyávognak. Nem jött be és nem is tetszik. Előállhatnának végre valami értékelhető munkával is, mert így csak erőlködnek, mint Pista bácsi a toaletten...
2014. május 02. 17:18
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Beyla:
Ne érts félre, én a feminizmust nem negatívumként emlegettem, sőt én is feminista vagyok, csak azt mondtam, hogy ők pont nem azok, csak a szájukat jártatják.
Amúgy nem tudom, te hogy értelmezed a feminizmus fogalmát, de nem azt jelenti, hogy el kell nyomni a férfiakat. Feminista: az a személy, aki hisz a nemek közti szociális, gazdasági és politikai egyenlőségben.
Ne érts félre, én a feminizmust nem negatívumként emlegettem, sőt én is feminista vagyok, csak azt mondtam, hogy ők pont nem azok, csak a szájukat jártatják.
Amúgy nem tudom, te hogy értelmezed a feminizmus fogalmát, de nem azt jelenti, hogy el kell nyomni a férfiakat. Feminista: az a személy, aki hisz a nemek közti szociális, gazdasági és politikai egyenlőségben.
2014. május 02. 17:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2014.05.02. 17:18)
Beyla:
Tudom, hogy mit jelent, hiszen itt annyi zseni és igen magasan kvalifikált egyén fórumozgat, hogy vagy húszan leírták már errefelé, hogy mit jelent eme szó. Ám mai világunkban nagyon sokan nem így értelmezik a feminizmus szót, sokkal inkább férfi gyűlöletet takar. Találkoztam már pár feminista hölgyeménnyel életem során, akik igen érdekes gondolatokat osztottak meg velem arról, hogy mit is gondolnak az ellenkező nemről. Ez a dal is sokkal inkább a nemek közti különbséget élezi ki - emiatt is nem értem tulajdonképpen, hogy miért van benne a Stand up and salute sor, holott manapság zsoldért cserébe nő is beléphet a seregbe. Mindenesetre lehet, hogy te magad nem így értelmezed és a nagykönyv szerint sem az lenne amiről szó van, de a feminizmus sokkal inkább az ellenkező nem gyűlöletéről szól. Ettől függetlenül a hozzászólásoddal még mindig egyetértek, ha nem haragszol.
2014. május 02. 17:28
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Kicsit sötét lett a klip és meglepődtem, hogy mégis ugyanazt a táncot használták, amit a fellépésekkor, de nem baj!
Csak pont azt a részt nem vette a kamera ami a kedvencem...:S
Ami még nem tetszik az a sok ugráló kép, hogy rövid ideig mutatnak egy-egy lányt, jah és néha túl messziről. Egyik helyen összekevertem Perrie-t és Jade-et!
Ami még nem tetszik az a sok ugráló kép, hogy rövid ideig mutatnak egy-egy lányt, jah és néha túl messziről. Egyik helyen összekevertem Perrie-t és Jade-et!
2014. május 02. 18:27
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
hihetetlenül nagyszerü ♥
2014. május 02. 18:33
|
|
Swagger110új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 225317 offline
|
Nagyon tetszik,csak kicsit egyhangú...Jó meg minden de valami hiányzik..Talán az hogy egy helyen lett forgatva,de egyébként a lányok gyönyörűek és tehetségesek..Mixer forever
2014. május 02. 19:39
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Jó lett,a klip és a dal is egyaránt tetszik
2014. május 02. 19:47
Nekem tetszik, bár egy kicsit sötét lett a hangulata.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: