Top 10: a legszexibb nők az FHM szerint
2014. május 05. 19:22
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Jennifer megérdmli az első helyyet
de Mila lehetne a 2.
2014. május 06. 15:48
Szerintem ez így tök jogos mind megérdemelték a helyezetüket!
2014. május 06. 16:41
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem nagyon értem, hogy kerülhetett előbbre Rihanna, mint Scarlett... :S
2014. május 06. 20:13
|
|
Adri01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 206299 offline
|
Nem értek egyet. Scarlett,Mila és Beyoncé előbbre kerülhetett volna és én mindenképpen feltenném a listára Aishwarya Rait és Angelina Joliet,Keira Knightleyt és Natalie Portmant
2014. május 06. 22:24
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
Én egyáltalàn nem értek egyet a helyezetekkel. Nicolet és Beyoncét előrébb rakam volna. Ariana Grande és Palvin Barbara szerintem gyönyörű és egyértelműen felkerülhettek volna ők is. Jennifer Lopez hol van?! Őt nyilván bele kellett volna írni. Ilyen listát hülyeség írni mert biztos nem fog mindenki egyetérteni vele.
2014. május 07. 15:46
Mila és Scarlett sincs jó helyen szerintem. Előrébb kellett volna kerülniük. Jennifer viszont tényleg gyönyörű!
2014. május 07. 22:24
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Az egész hülyeség. A szépség relatív. A szexiség is. Kinek-mi. Jennifer valóban gyönyörű, de vannak nála szexibb nők. Az én véleményem szerint. Ott van például Leighton Meester vagy Katie Cassidy. Tudnék még mondani, azt hiszem...
2014. május 09. 09:04
Nem túl reális lista, számomra! De hát ízlések és pofonok!
2014. május 12. 12:24
Nem nagyon látom értelmét az ilyen listáknak, de ahogy petimbo felhasználó mondta, ízlések és pofonok:D amúgy mg Mila Kunis lehetne az első vagy a második. De hogy a hatodik? És egyáltalán mit keres itt Rihanna?
2014. július 23. 11:03
Érdekes, de jogos a két pont, mert tényleg szépek. De nem ez a valódi szépség.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: