Jen kifejezetten "szexi", de túlzás az leső helyet neki adni.
Vakok az emberek, akik mögé rakták Scarletet, Beyoncét. Szerintem valamennyivel ők sokkal vonzóbbak, de mindenkinek más a szép, és a szexi. Van aki a plusz 90 kilót szereti.
Top 10: a legszexibb nők az FHM szerint
2014. május 01. 16:09
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Örülök, hogy Scarlett bekerült a 10-be, mert állítólag hasonlítok rá, azt mondják
De azért lehetne előrébb is, pl. szerintem szebb Nicole-tól vagy Rihannától!!
2014. május 01. 16:11
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Jennifer nagyon szép nő, tehetséges is, de biztosan nem a legszexibb. Egyébként nem bánom, hogy ő lett az első, örülök, hogy nem egy újabb vékonyka, de nagymellű nő kapta ezt a címet.
2014. május 01. 16:25
Jennifer <3 Örülök, hogy nyert a díj Őt illeti meg <3 <3 :*
2014. május 01. 16:42
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
Jennifer nagyon megérdemli
2014. május 01. 16:48
Most nem azért,de ez a Jennifer egyáltalán nem olyan nagy szám.Van nála jobb is.Ezt az helyet Beyonce-nak kellett volna elfoglalnia...
2014. május 01. 18:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Gratulálok nekik! A teljes listát hol lehet megtekinteni?
2014. május 01. 18:57
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Jennifer valóban nagyon szép, itt volt az ideje, hogy észrevegyék ezt.
És... Mila Kunis nagyon szép, csodálom, hogy most csak a hatodik.^^
2014. május 01. 19:07
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Mila,Emily,Beyoncé!! Nekem ők a top 3!
2014. május 01. 19:34
Gratulálok Jennifernek
Örülök, hogy egy hús-vér, nem pálcika nő került a dobogóra. Mondjuk az én listámon még mindig Scarlett Johansson és Mila Kunis állna mellete a dobogón. Valamint Natalie Portman miatt van egy kis hiányérzetem. Cuoco meg hiába szexi és jó az alakja, szerintem a szemeiből sugárzik s butaság...
2014. május 01. 19:58
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Nem tetszik nekem ez a lista Beyoncé az első helyet érdemelné meg,Rihanna hogy lehet a 3.
Mi van az emberekkel nem látnak vagy már csak az a fontos ki menyire vetkőzik le.
Sok ember hiányzik erről a listáról,Jennifer L.Britney,Shakira,Thalía,nekem ezek a lányok szépek.
Mi van az emberekkel nem látnak vagy már csak az a fontos ki menyire vetkőzik le.
Sok ember hiányzik erről a listáról,Jennifer L.Britney,Shakira,Thalía,nekem ezek a lányok szépek.
2014. május 01. 20:12
Scarlett Johansson mit keres az "utolsó" helyen?
Sok mindennel nem értek itt egyet, de hát ízlések és pofonok...
Sok mindennel nem értek itt egyet, de hát ízlések és pofonok...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: