Victoria Beckham kikosarazta Kardashiant
2014. május 01. 13:36
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Igaza van Vicnek!
2014. május 01. 14:31
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem meg van az a pénz...
amúgy meg írja is a cikk, nem tervez esküvői ruhákat és pont. A könyvelő se vállal ügyvédi munkát, mindenkinek megvan a profilja. Plusz ez a senkiházi Kim nem is könnyű meló ruhatervezés szempontjából.
2014. május 01. 14:33
Ilyen nő ruhájához én sem adnám a nevemet...Nem is tudtam,hogy Vic-ben ekkora tartás van.Jó látni,hogy ő nem egy pénzhajhász kis c*fka.
2014. május 01. 14:39
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
Lia.Szepi egyet értek én is másra számitottam a cim alapján de azért csak ha ez volt "élete"vágy én valószínüleg megcsináltam volna de nem biztos!!ha meg csak a hirneve miatt nemakarja megcsinálni csinálja titokban nem kell mindenkinek tudni hogy ki csinálta azt a ruhát!!
2014. május 01. 15:24
Igaza van. Ha a helyében lennék én sem terveznék neki.
2014. május 01. 15:43
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Teljesen igaza van.Örülök,hogy nem vállalta el.
2014. május 01. 18:15
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Szerintem nyugodtan megcsinálhatta volna neki. Mi ez már, hogy "neki nem, mert ő ilyen meg olyan". Mi lenne ha pl. a fodrász nem vágná le mindenki haját, mert "te túl szőke vagy" , "neked nem tetszik az orrod"... "te nem vagy elég menő".... mi ez már???
2014. május 02. 06:37
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
laura23pl!
A titokban csinált ruhában Kim szempontjából semmi pláne nincs. Mert mi értelme sztártervezővel csináltatni, ha nem kürtölheti világgá, hogy ki csinálta? Egyébként meg ez a nő csinált már bármit is titokban? Amúgy meg nem kell sajnálni, van még elég idióta tervező, aki csináljon neki ruhát, biztos lehetsz benne, hogy nem egy liszteszsákban fog férjhez menni.
A titokban csinált ruhában Kim szempontjából semmi pláne nincs. Mert mi értelme sztártervezővel csináltatni, ha nem kürtölheti világgá, hogy ki csinálta? Egyébként meg ez a nő csinált már bármit is titokban? Amúgy meg nem kell sajnálni, van még elég idióta tervező, aki csináljon neki ruhát, biztos lehetsz benne, hogy nem egy liszteszsákban fog férjhez menni.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: