A Variety és a Deadline jelentette először, hogy a FOX-on futó sci-fi sorozatot egy évad után törölték.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Fox kaszálta az Almost Humant
2014. április 30. 17:39
2014. április 30. 17:55
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Hát tényleg nem volt nagy szám.
2014. április 30. 18:27
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ezt úgy utálom.... elkezdenek egy nagyon jó kis sorozatot, és az érdeklődök száma ellenére mindig elkaszálják. Így volt ez Az utazóval, a V, mint vesélyessel, a Missing - Elrabolvával, 666 Park Avenue-val. Ezek nagyon jók, és tényleg érdemes nézni, mert más világba kalauzolnak el. De ha olyan csatornán adják, aho marhára nem fogják nézni, akkor felesleges elkezdeni. Én ezeket a sorozatokat megkedveltem, és mikor már örültem, hogy jön a többi évad, elkaszálták.....itt nem a sorozattal van baj, hanem az egyéni igényekkel....sokan a vámpírokra meg vérfarkasokra kattannak rá, sokan meg csak a véres akció sorozatokra....és az ilyen gyengéd dolgokkal teli sorozatokat békén hagyják.....pedig ezek a legjobbak......na mindegy...
Azért én szerettem ezt a sorozatot <3
Azért én szerettem ezt a sorozatot <3
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. április 30. 18:46
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Pl.: nekem sokkal jobban tetszett ez a sorozat, mint a Sleepy Hollow. Nem is tudom az miért volt annyira felkapva, vagy miért van annyira felkapva, semmi eredetit nem látok benne, elkezdtem nézni és az 5. rész után abbahagytam. Ellenben az Almost Human egy nagyon ritka gyöngyszem volt a szegényes Sci-Fi sorozat felhozatalban. Jó volt az atmoszféra és a színészek is jól játszottak, épp kezdett volna belelendülni, erre kasza. Nagyon el vagyok keseredve.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. április 30. 23:09
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Basszus, nagyon tartottam ettől. Igaz, a főszálat eléggé hanyagolták, de mégis volt egy hangulata. Sorozatokban nagyon szegényes a sci-fi felhozatal... Az új Fringe is lehetett volna, de így... A FOX "megint nem okozott csalódást". A Fireflyt is elbaxták...
2014. május 02. 02:03
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Ne ne ne ne neeeee! Annyi lehetőség volt még ebben a sorozatban! Annyi de annyi!
Annyira megszerettem ezt a sorozatot! Már vagy 10x láttam az összes részt! Nem lehet igaz...
2014. május 03. 12:58
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Párom pont múltkor hozta fel, hogy talán el kéne kezdenünk nézni, mert szerinte nem olyan tucatsorozat, mint amiket manapság gyártanak az USA-ban a csatornák. Na, és ilyenkor kérdezi meg az ember, hogy egy évadot érdemes egyáltalán megnézni? Én például nagyon szerettem anno a Flashforwardot, de olyan cliffhangerrel zártak, hogyha ezt tudom akkor lehet meg sem nézem. Napjainkban általában az igénytelen, sablon, semmiről sem szóló sorozatokat futtatják (pl. Vámpírnaplók), míg azokat amelyek kiemelkednek a többi közül, simán kaszálják, mert állítólag nem nézik annyian.
2014. augusztus 27. 16:12
|
|
Supernatural19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 229869 offline
|
Ezt utálom a FOX-ban; két nap alatt végignézek egy k*rva jó sorozatot, és azután olvasom a starityn, hogy NINCS FOLYTATÁS, ÉS NEM IS LESZ....ÁÁÁÁÁ!!!!! Még csak nem is sablonos(mondj nekem 2 sorozatot, ami ugyan erről szól!), és sokkal több értelme van mint egyes szar sorozatoknak... persze a Vampire Diariesból, meg a True Bloodból 5-6 évadot csinálnak!
... mindenesetre Jhon Kennex, és Dorian hiányozni fognak :/ :'( ... még az a köcsög Paul is
... mindenesetre Jhon Kennex, és Dorian hiányozni fognak :/ :'( ... még az a köcsög Paul is
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.