Cher Lloyd bemutatta albumborítóját, Demi Lovatónak elege van, a Little Mix új klippel jelentkezik, Miley Cyrus meglepő személlyel hozták hírbe, Selena Gomez elutazott, Hilary Duff kisfia pedig szerelmes. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. április 29. 23:09
Ezek az "XY sztori, amiről lemaradhattál' cikkek teljesen feleslegesek, mivel nagy részük általában mindig olyan hír, ami szinte említésre sem méltó. Azt pedig már külön unom, hogy Demi anélkül semmit nem oszthat meg a rajongóival Twitteren, hogy utána ne lenne belőle cikk...
Na, de hogy ne csak negatívoskodjak: a Little Mixes lányok klipjét már kíváncsian várom. Ez az egyik kedvenc dalom az albumról.
Na, de hogy ne csak negatívoskodjak: a Little Mixes lányok klipjét már kíváncsian várom. Ez az egyik kedvenc dalom az albumról.
2014. április 29. 23:19
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Már alig várom a pénteket és az új Little Mix klipet! A Salute most az egyik kedvenc számom!
És a táncot is tudom (amit Demi turnéján előadtak), de gondolom a klipben új koreográfia lesz, de nem baj!
Selena Párizsban...
Biztos sok szép emlék köti oda, pl. a Monte Carlo film forgatása!
Selena Párizsban...
2014. április 29. 23:28
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
a klipre kíváncsi vagyok. cher annyira menő szukának hiszi magát -pedig nem az. hagyjuk már a jégvarázst meg demit, kérlek. selena ^^ én is mentem volna xd
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.Jack Frost
2014. április 30. 05:19
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Selena, örülök, hogy végre rájöttél arra, hogy mi a legjobb neked. :-* ♡ Demit sajnálom, a Little Mixet imádom, ďe a Salute nem nagyon tetszik, attól függetlenül persze csekkolom majd a klipet.
De ééédees, szerelmes Elsaba!
))))
2014. április 30. 06:55
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Szegény Demi... amugy neg Miley-val kapcsolatban nem tudom mit mondjak.... és Cher borítója nagyon jo lett
2014. április 30. 07:19
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Istenem ez már a szánalom netovábbja hogy ilyet kitalálnak Mileyról....
Következő főcikk: Miley Obama nagyapjával kavar
Következő főcikk: Miley Obama nagyapjával kavar
2014. április 30. 07:20
Selena Gomez csak engem idegesít már?
Olyan szánalmas, nem tud mit csinálni, csak nyavajog és ezzel marad a Médiában
Olyan szánalmas, nem tud mit csinálni, csak nyavajog és ezzel marad a Médiában
2014. április 30. 09:13
Little Miix<3
Miley -.-
Selenát nem értem,
Cher Lloyd<3
Szegény Demii
Hilary Duff kisfia nagyon édes^^
Miley -.-
Selenát nem értem,
Cher Lloyd<3
Szegény Demii
Hilary Duff kisfia nagyon édes^^
2014. április 30. 10:59
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Miley és JB édesapja között, kötve hiszem hogy történt volna valami... Hilary kisfia nagyon aranyos, és nagyon kíváncsi vagyok már a Little Mix új klipjére!
2014. április 30. 11:41
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
- A Selenáról szóló hír marha érdekfeszítő volt.
- A Mileys sztori nem kicsit hajmeresztő. Sok mindent kinézek belőle, de ezt azért már nem.
- Ha elém is olyan látvány tárulna, mint ami Demit fogadta a hotelszobájából, akkor az én szívem is megszakadt volna amiatt, hogy nem tudok lemenni. Tehát ez minden volt, csak nem panaszkodás..
- Hilary kisfiát megzabálom, annyira édes.
- A Mileys sztori nem kicsit hajmeresztő. Sok mindent kinézek belőle, de ezt azért már nem.
- Ha elém is olyan látvány tárulna, mint ami Demit fogadta a hotelszobájából, akkor az én szívem is megszakadt volna amiatt, hogy nem tudok lemenni. Tehát ez minden volt, csak nem panaszkodás..
- Hilary kisfiát megzabálom, annyira édes.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.