Brutálisan rövidre vágatta a haját Szabó Zsófi
2014. április 29. 20:20
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez nem brutálisan rövid és sztem jól áll neki
2014. április 29. 20:30
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Meglepően jól áll Neki^^ Egyébként meg nem értem miért jött mostanság divatba a nagyon rövid haj a lányok körében. Én speciel sosem vágatnám le, mert nem tudnék akkor headbangelni szakszerűen xD =)
2014. április 29. 20:33
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Nekem tetszik, és szerintem jól áll neki
2014. április 29. 21:01
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
rendesen megváltozott, de jó lett a haja!
valamint a kép is nagyon jó lett!
2014. április 29. 22:17
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Na ne!!
Nincs az a pénz vagy szerep,ami miatt én levágatnám a hajam! Szerintem rossz döntés volt,mint általában mindenkinél,aki levágassa!
Kicsit (nagyon) szokatlan lett így!
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy miért is kellett levágatni a haját? Mi történik vajon majd a sorozatban?
Kicsit (nagyon) szokatlan lett így!
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok,hogy miért is kellett levágatni a haját? Mi történik vajon majd a sorozatban?
2014. április 30. 06:27
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Az egyik legszebb ès legkarakteresebb magyar nô a szakmájában bekell vallani! Ellenben szerintem ez nagyon rossz döntès volt! Mondjon aki amit akar, de ez a "megszabadultam a terheimtôl" hülyesèg csak egy szimpla álca. Èn teljes mèrtèkben kilettem volna bukva az biztos! Egy megjátszott hülyesèg ez az egèsz!
De így változik a divat! Most mindenkinek a rövid (mivel vágattak), aztán fa f
De így változik a divat! Most mindenkinek a rövid (mivel vágattak), aztán fa f
2014. április 30. 06:29
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Az egyik legszebb ès legkarakteresebb magyar nô a szakmájában bekell vallani! Ellenben szerintem ez nagyon rossz döntès volt! Mondjon aki amit akar, de ez a "megszabadultam a terheimtôl" hülyesèg csak egy szimpla álca. Èn teljes mèrtèkben kilettem volna bukva az biztos! Egy megjátszott hülyesèg ez az egèsz!
De így változik a divat! Most mindenkinek a rövid (mivel vágattak), aztán a fèlhosszú (mivel nô) majd a hosszú (mivel megnôtt) lesz a divat, majd újra elôlrôl. Errôl szól ez az egèsz igazából!
De így változik a divat! Most mindenkinek a rövid (mivel vágattak), aztán a fèlhosszú (mivel nô) majd a hosszú (mivel megnôtt) lesz a divat, majd újra elôlrôl. Errôl szól ez az egèsz igazából!
2014. április 30. 09:10
Hmm... MÉRT VÁGATTAD LE? Nem vagyok rajongó de mér?
2014. április 30. 12:01
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Én nem nézem a Jóbant de tudon ki kicsoda....én tuti nem vágattam volna le egy szerepért se..bátor hogy megtette..nem csúnya így, de a hosszú jobb volt
2014. április 30. 12:47
Olyan brutális lett, hogy rögtön hajóra pattant, páncélt öltött magára és hajához méltón fosztogatni kezdte a partmenti falvakat. Mind ki ellenszegült neki bitóra került. Sokáig lehetett még hallani róla és BRUTÁLIS hajáról
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: