Klippremier: Cher Lloyd - Sirens
2014. április 30. 11:07
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nekem nagyon tetszik a szám, egészen fülbemászó. A klip terén egy kicsit mást képzeltem el, de ez is teljesen megfelel, Cher nagyon felnőttes benne.
2014. április 30. 14:12
Színésznőnek csapnivaló lenne, mert annyira túljátszotta a (mű)sírást, hogy már a fejem csapkodtam. A klip maga ötletes és hordoz fontos felhívást, de eseményszegény. Valamint egy 30-as éveiben járó nőnek jobban állna ez a fajta videoklip. Nem is az a baj, hogy ezt megfilmesítette, és nem is túl fiatal hozzá - mivel már a tini anyukák száma is úgy nő mint a birkáké - de picikét éretlennek találom ehhez a témához. Most mindenki itt dicséri, de én átlátok a szitán. Ez csak amolyan egyszeri alkalom mikor mutatni akart valami felnőttesebb témát a tini pop helyett.. Biztos vagyok benne, hogy nem ezt a vonalat fogja továbbvinni, képviselni. A dal mérsékelten pozitívan értékelhető. Nem lett olyan hallgathatatlan, de nem is olyan szívbemarkoló, mint amilyennek kellene lennie..
2014. április 30. 23:09
A szám annyira nem tetszik, a klip ötletes, de az se nagyon lopta be magát a szívembe..
2014. május 01. 08:59
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Szerintem akárki akármit mond nagyon jó lett a klip és a dal is. én a sírást nem látom műnek igaz ez az én véleményem szerintem ez a klip Cher életének egy új kezdetét mutatja nem hiszem h vissza fog térni a rágógumi Pop-hoz de ha igen az sem érdekel szeretem Cher Lloydot mindegy milyen stílusú a dala vagy a klipje mindenhogy a példaképem és ezzel a klippel csak nagyobbat nőtt a szememben <3 #BRAT4EVER
2014. május 01. 12:21
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Műsírás-nem műsírás; nem tök mindegy? Tudtommal nem színésznő, majd akkor mondjátok rá, hogy borzalmasan színészkedik, ha ez változik. De nem hinném, hogy foglalkozna ezzel, ugyanis még énekesnő, és abból kiváló. A klip szerintem passzol a számhoz, és nagyon ötletes.
Imádom ezt a számot, ahogy most már a klipet is. Ja, és persze Chert is.
Imádom ezt a számot, ahogy most már a klipet is. Ja, és persze Chert is.
2014. május 01. 14:52
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
A klip jó lett!
2014. május 01. 15:18
nincs semmi bajom Cherrel,sőt.. de ezt ő se gondolhatta komolyan.a sirenshez pont nem egy ilyen klipp illet,ehhez a számhoz ez túl sok.
2014. május 01. 23:00
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Tökéletes dal
a klip is jó lett
imádom Cher hangját
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: