Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 30. 21:08
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Hát ez eléggé érdekes. De ha ez a "kavarás" még régebben volt, akkor minek akad ki ennyire?? És azt pedig k*rvára nem értem, hogy Kimnek ehhez most mi köze van?! Nem is volt benne a cikkben! Austint pedig sajnálom, hisz állítólag ők még jóban is voltak. Sel kezd már tényleg megőrülni...
2014. április 30. 21:18
|
|
LiaFrancophreniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 222792 offline
|
Szerintem Selena csak hirtelen felindulásból törölt mindenkit.
Bieber meg már biztos sokszor megsértette és becsapta, és ezért akadhatott ki ennyire.
Kardashian nővérekről meg inkább nem mondok semmit.!
Bieber meg már biztos sokszor megsértette és becsapta, és ezért akadhatott ki ennyire.
Kardashian nővérekről meg inkább nem mondok semmit.!
2014. április 30. 22:53
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Ez a nő... röhej. Mintha valami béna sablon szotirt olvasnék a neten. Oké, hogy ki van bukva, de míg minden barátját, azokat is akik nem tehetnek semmiről, törli, mert szerinte ők azok akik elrontották a tökéletes életét, addig észre vehetné magát, leszállhatna a magas lóról és észbe kaphatna, hogy jaj, mi van ha én rontottam el valamit. Nem szeretem, ezt az egész sztárparádét, de kezdek eljutni arra a pontra, ahogy Miss Selena Gomez mélyen Justin Bieber alatt van...
2014. május 01. 02:58
|
Cukimanooo9124új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 223130 offline
|
2014. május 01. 10:24
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nincs hozzafuzni valom.. ez.. ez.. ez nem Selena! Ez nem jellemzo ra, nem ilyennek ismertem meg.. mindegy, remelem rendbe jonnek a dolgok.. Austint viszont nem ertem h miert torolte..o.O Hiszen tok joba voltak..
2014. május 01. 12:29
|
|
petruskaa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224743 offline
|
Hűűűűű!!! Én nem ilyennek ismerem Selenát!!!!!!
2014. május 01. 13:02
|
|
Lilikee01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 212512 offline
|
Az egyik előttem hozzászólóval teljesen egyetértek! "Mintha valami béna sablon sztorit olvasnék a neten."
Viszont megértem Selenát, hogy kitörölt mindenkit, szerintem úgyis vissza fogja követni azokat, akiket szeret, de még idő kell neki. Egyébként nem értem, attól, hogy mindenkit kikövetett Instagramon, nem állt meg a világ, az életéből csak nem törölte ki őket teljesen. Mert a közösségi oldal nem a való élet...
Viszont megértem Selenát, hogy kitörölt mindenkit, szerintem úgyis vissza fogja követni azokat, akiket szeret, de még idő kell neki. Egyébként nem értem, attól, hogy mindenkit kikövetett Instagramon, nem állt meg a világ, az életéből csak nem törölte ki őket teljesen. Mert a közösségi oldal nem a való élet...
2014. május 01. 13:02
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Ez elég gyerekes húzás volt.
Abszolúte nem profi hozzáálás. Oké.. meglehet érteni Selenát is, de a reakcióját nem igazán... Khloe meg befoghatná a nagy pofáját.. utálom azt a nőt. Pitiáner dolog ez az üzengetés is. Na meg Khloe, Selena kis lábujjáig nem ér fel, akkora hisztiréka, proli nőszemély.
2014. május 01. 14:37
Tipikus.Mint a mésztelepi parasztok(Kardashienék.)Ha felhúzod magad teljesen jogosan letámad téged az egész família.Nem vagyok "selenator",sőt teljesen hidegen hagy az élete,de én is megharagudnék ,hogyha valamilyek "barátom" rámászna a pasimra.Én minimum megtéptem volna...
2014. május 01. 16:19
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Gratulálok.Megint sikerült felkeltenie magára a figyelmet!
2014. május 01. 16:37
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Ez a nagy bosszú? Torolni a követők közül? Legközelebb majd meg ki is nyújtja rá a nyelvet?
2014. május 01. 17:21
|
Fanny.Ságiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 225252 offline
|
Nem értem miért írják azt hogy Selena megbolondult? Mi az hogy "tök régen volt" hogy megcsalta? Mit számít mikor, akkor is megcsalta! Ti gondolom nem tudjátok milyen az, amikor 100%-ban megbíztok egy emberben és mégis csalódást okoz nektek. Hááát ritka sz*r!
Amúgy én azt sem tudtam eddig hogy ki az a Kyile Jenner!- még azt sem hogy létezik! Jaa, és persze Khole-nak is bele kellett szólnia, mert a kis Kyile vagy ki a f*sz nem tudja megvédenie magát. Amúgy ki is védi a Kardashianokat? Nézz meg 1 részt a sorozatukból!
Amúgy én azt sem tudtam eddig hogy ki az a Kyile Jenner!- még azt sem hogy létezik! Jaa, és persze Khole-nak is bele kellett szólnia, mert a kis Kyile vagy ki a f*sz nem tudja megvédenie magát. Amúgy ki is védi a Kardashianokat? Nézz meg 1 részt a sorozatukból!
2014. május 01. 20:34
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
huuh,remélem megoldódik ez a szitu:\!
2014. május 01. 22:17
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
nem rétem selt. ha tetszik neki justin, mondja meg neki de ne játsza ős is ezt a "utálom őket de nem mondom meg nekik. ink kitörtlöm az instagram követőim közül őket" játékot. már elegem van, h a starityn is a legolvasotabb cikkeknél 3 a kapcsolatukkal foglalkozó cikk kint van. Döntsék már el ki mit érez ki iránt! Mellesleg ilyen szituációban én is megvédtem volna a hugomat
az meg milyen dolog, h nem jelenünkk meg egy ilyen eseményen?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: