Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 30. 10:28
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
És ettől még minek kell mindenkit törölni, és magára haragítani azt is, aki kedveli? El kell fogadnia, szakítottak, akkor már járhat a fiúval más is, nem döntheti el.
xx
xx
2014. április 30. 10:37
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
1. Ez miért hírérték? 2.Kb az 5évesek csinálnak ilyet h ha valami nem tetszik kitörlöm a másikat. 3. Tényleg egy Zsüsztin Bieberért megy a harc
szánalmas.
2014. április 30. 13:41
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Aztarohadtélet mindjárt felfordulok -.-"
1. Miért kel Justinért versenyezni? Hagyjuk már, messze nem ő a legjobb pasi.. 2. Ezért megharagudni? Kb ötéves szintjén van Selena 3. Most ezért miért kellet mindenkit törölnie? Szerencsétlen Austin.. ja, és a több százezer ismerősről nem is beszéltem..
Én Selena helyében hagynám, hogy másé legyen Justin, letojnám magasról egyébként.. Van a Földön ezer másik pasi, sztárpasi, pardon, és akkor egy ilyen kis izéért versenyeznek, és haragítja magára az egész sztárvilágot. Selena, nem ismerek rád..
1. Miért kel Justinért versenyezni? Hagyjuk már, messze nem ő a legjobb pasi.. 2. Ezért megharagudni? Kb ötéves szintjén van Selena 3. Most ezért miért kellet mindenkit törölnie? Szerencsétlen Austin.. ja, és a több százezer ismerősről nem is beszéltem..
Én Selena helyében hagynám, hogy másé legyen Justin, letojnám magasról egyébként.. Van a Földön ezer másik pasi, sztárpasi, pardon, és akkor egy ilyen kis izéért versenyeznek, és haragítja magára az egész sztárvilágot. Selena, nem ismerek rád..
2014. április 30. 14:10
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Khloe inkább a saját elcseszett életével foglalkozzon ne szóljon bele más dolgába, ha a hugicájának van arra bátorsága ,hogy a jóbarátja expasijával randizgasson akkor viselje a következményeket. Akkor randizgatott Justin Khloe hugával amikor épp békülőben volt Selenával. Selena meg inkább felejtse el Justint mert nem ér annyit hogy rehabra menjen megint egy ilyen miatt.
2014. április 30. 14:11
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Anyám... szerintem Sel egy kicsit bekattant...
ez nem jó.. régebben annyira normális volt. Most meg megőrült. Mivé lett a világ?
ez nem jó.. régebben annyira normális volt. Most meg megőrült. Mivé lett a világ?
2014. április 30. 14:13
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
hát.....eléggé sajnálom, szerintem nem igazságosak,hisz az egész kitörlés véletlen volt...szegény Sel :/
2014. április 30. 14:14
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Egyvalamit nem lehet elvitatni Kris Jennertől: a gyerekeibe olyan összetartó erőt pumpált, hogy az hihetetlen. Nem tudom, ha az én testvéreimnek konfliktusa van valami PITI, PISZLICSÁRÉ kis SEMMIÉRT - igen, ennyire tartom ezt a libaparádét, amit ez a három leányzó játszadozik - én egészen biztosan nem foglalok állást, ha mégis, akkor sem kezdek el vagdalkozni és beszólásokkal bombázni (nyilvánosan) a testvérem vitapartnerét. Khloé Kardashian meg olyan, mint valami védelmező anyatigris, és megfigyeltem, ez az összes tesójára igaz - legalábbis ezt mutatják. Egyébként ki a f...nak van annyi ideje, hogy azt kémlelgeti, Selena Gomez melyik ismerősét törölgeti ki honnan? Azt nem tolják az arcomba, mit ebédelt, de komolyan? Más sztároknak a halálhírét két héttel később tudom meg, de Selena Gomez különféle napi szinten végzendő cselekedeteivel tele van az internet, azon belül is az összes amerikai/angol, magyar, német és francia hírportál, amit én olvasok. Kicsit már bosszantó, szegény Szelina helyében már a plafonra másznék, amiért ennyit cikkeznek a magánéletemről.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. április 30. 14:56
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Diary adom... Mi a f*sz koze van Khloe Kardashiannak ahhoz h a rokona kivel veszik ossze? Nem gondoltam volna h Justin es Kylie valaha is kavartak
Selenat teljesen megertem h emiatt merges rajuk, amiert elhalgattak, bar nem biztos h ez az egesz igaz! Egyebkent nem ertem a szoveget amit irt! Valaki magyarazza mar el pls! Ez a no nem is 20 eves!
2014. április 30. 15:12
|
fdboris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 653 Csatolások: 79 Azonosító: 204384 offline
|
Idézet
Diary adom... Mi a f*sz koze van Khloe Kardashiannak ahhoz h a rokona kivel veszik ossze? Nem gondoltam volna h Justin es Kylie valaha is kavartak sad.gif Selenat teljesen megertem h emiatt merges rajuk, amiert elhalgattak, bar nem biztos h ez az egesz igaz! Egyebkent nem ertem a szoveget amit irt! Valaki magyarazza mar el pls! Ez a no nem is 20 eves! ohmy.gif
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/427120-selena-magara-haragitotta-a-kardashian-familiat/valasz/#ixzz30NJ1IT64
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/427120-selena-magara-haragitotta-a-kardashian-familiat/valasz/#ixzz30NJ1IT64
én se értem nekem is elmagyarázza vki.
2014. április 30. 19:30
|
kovcs.lizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183309 offline
|
Helyes!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.