Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 29. 20:08
Szerintem túlzás volt az egész sztárvilágot kitörölnie, elég lett volna csak azok azokat akik ténylegesen megbántották.
2014. április 29. 20:18
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
Nem értem ezeket a "szegény Selenaaa:'((" megjegyzéseket. Soha nem is értettem hogy miért mindig Selena Gomez a sértett angyal, Justin Bieber meg a mocskos szemétláda?! A rajongók azért már igazán visszavehetnének mert ebből szemmel láthatólag nem nekem van csak elegem.
2014. április 29. 20:40
|
|
Bellarina4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 208900 offline
|
az ő döntése,én mindenben támogatom őt.
2014. április 29. 20:55
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Sel se egy angyal de nehogy már ilyen senki házi Khole pampogjon
2014. április 29. 21:40
|
|
noncsikababa20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 209632 offline
|
Istenem...ez szégyen. Selena kitörölt körübelül 3 sztárt. Összedöl minden, szerintem mindenki készüljön a világ végére XD.
2014. április 29. 23:13
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
Én mindig is tudtam h Selena nem nórmális!!
Bár nem értem mért akkora baj h kemény 3 emberrel össze veszett??!!!
Oooo Mis Gomez miatt készűljetek mert ki fog tőrni a 3.világbáboru!! LOL XD
Bár nem értem mért akkora baj h kemény 3 emberrel össze veszett??!!!
Oooo Mis Gomez miatt készűljetek mert ki fog tőrni a 3.világbáboru!! LOL XD
2014. április 30. 05:26
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Szegény
Annyit mondok, hogy anyátokat Kardashianok, Sel, te meg jól döntöttél, hogy elzárod magad ezektől az emberektől (azt mondjuk nem értem, hogy miért törölte azokat, akiknek semmi közük nincs ezekhez a rbancokhoz, de hát mindegy)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: