Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 29. 17:35
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Justintól mindent kinézek,megsértette Selt, kinyírom. De Selena is kissé gyerekes. Khloe Kardashian meg befoghatja a száját. És azon csak röhögök, hogy ő védi meg a "kishúgit"... Nekem már kissé elegem van a Jenner/Kardashian (tojok rá melyikük) családból...
2014. április 29. 17:39
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Húúúúúúha törölte őket... Úristen, ez elfogadhatatlan, gyorsan lincseljük meg!
Komolyan mondom, ennek a cikknek az összes szereplője - szalonna, bíbör, a kardashian meg a jenner majmok és ez a mahone gyerek is - a legnyagyobb gyökerek, akiket a Föld valaha a hátán hordott.
Komolyan mondom, ennek a cikknek az összes szereplője - szalonna, bíbör, a kardashian meg a jenner majmok és ez a mahone gyerek is - a legnyagyobb gyökerek, akiket a Föld valaha a hátán hordott.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. április 29. 17:40
Szerintem selínácska örüljön, hogy ez a legnagyobb problémája, hogy összeveszett egész "celebfalvával".
2014. április 29. 17:44
Mindig ez a nyom@rék Jenner/Kardashian család?? Komolyan mondja meg valaki miért ekkora számok...
2014. április 29. 17:51
Nem értem,hogy most miért kell Selenára haragudni.Jó,tény,hogy abban ő is ludas,hogy újra ezzel a bájgúnárral mutatkozott,de arról nem ő tehet,hogy ez a kis r*banc kavart Jusztinával.Amúgy meg nem értem,hogy Khloe miért kapja fel a vizet,hiszen az egész familiája a kavarásból él.Tanulság:Kardashienék intelligenciája =mésztelepi parasztokéval
2014. április 29. 17:55
|
|
Rebeka990305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 174334 offline
|
Húha most aztán nagy dolog történt törölte őket a közösségi oldaláról..na és most nem dől össze Világ,ha meg ilyen nagy baj akor vegye fel őket még 1x
2014. április 29. 18:04
Megértem őt én is teljesen kiakadtam volna..de nem ennyire hogy mindenkit törlök istagramról..
2014. április 29. 18:07
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nem csodálkozom, hogy Selena nem bírta sokáig velük. Néztem egy kicsit szenzációhajhász, műdrámákkal teli "realitynek" csúfolt borzalmukból, és hát nem bírtam sokáig, csak néhány percig. Tele volt kisípolásokkal és hisztikkel, úgyhogy én köszönöm, nem kérek se a műsorukból, se belőlük. :/
2014. április 29. 18:17
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Istenem... Mind a kettő csak a hírnevet keresik. Fogadjunk már valamiben, hogy meg volt rendezve! Selena először Justinnal kavart, mert híres, majd meghallva, hogy azt pletykálják, hogy Austin Mahone lesz az új Bieber, hirtelen jóban lettek, nem is beszélve ezekről a k**vákról. Ennyire nem esik le senkinek??
2014. április 29. 18:30
Őszintét szólva örülök neki.Nem is baj,hogy már nincs jóba velük!!
2014. április 29. 18:34
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Ha-ha-ha
úgy a jó mindenkinek :DDDDD
2014. április 29. 18:58
szerintem valamennyire meglehet érteni Selenát, hiszen senki sem hallaná szívesen hogy a barátnője kavart az exével. akkor is, ha csak az exe.
az, hogy mindenkit unfollowolt /vagy mit csinált/ szerintem nem nagy dolog, hisz ha akarja majd visszaköveti őket. meg amúgy is, ha ő így reagál mindezekre, akkor így. lehet, hogy haragtartó és így fejezi ki.
..és senkinek sem kellene megmondani, hogy mit tegyen. szerintem tudja ő, ha meg nem, akkor tanul a hibájából
Khloe-nak meg minden bizonnyal csak itt nagy a szája
x
az, hogy mindenkit unfollowolt /vagy mit csinált/ szerintem nem nagy dolog, hisz ha akarja majd visszaköveti őket. meg amúgy is, ha ő így reagál mindezekre, akkor így. lehet, hogy haragtartó és így fejezi ki.
..és senkinek sem kellene megmondani, hogy mit tegyen. szerintem tudja ő, ha meg nem, akkor tanul a hibájából
Khloe-nak meg minden bizonnyal csak itt nagy a szája
2014. április 29. 19:30
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
hencikeeh000
Istenem... Mind a kettő csak a hírnevet keresik. Fogadjunk már valamiben, hogy meg volt rendezve! Selena először Justinnal kavart, mert híres, majd meghallva, hogy azt pletykálják, hogy Austin Mahone lesz az új Bieber, hirtelen jóban lettek, nem is beszélve ezekről a k**vákról. Ennyire nem esik le senkinek??
Teljesen igazad van!!!!!
Teljesen igazad van!!!!!
2014. április 29. 19:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Ó egek, bárcsak nekem is az lenne a legnagyobb problémám, hogy xy unfollowolt.
2014. április 29. 19:47
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nem tudom miért kellett ebből ekkora botrányt csinálni!? :/
2014. április 29. 20:05
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Nem értem miért volt ilyen nagy baj...
2014. április 29. 20:06
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Szegény Selena... de én mindig is csodáltam h ijen jol birja hiszen ö az eggyik leeghíresebb star és ha van egy kis dolog egyböl felfujják pedig ink békén kéne hagyni ... aggódom érte...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.