Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 29. 16:33
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kardashian bandával kár is volt kezdeni...
2014. április 29. 16:34
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
hááát... xddd ebből még lesz valami
xdd
2014. április 29. 16:39
|
|
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 offline
|
Így járt ...
2014. április 29. 16:40
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ha kitörölte őket, akkor mi van? Most őszintén. Ezek a Kardashian-ok pattognak, Selenáról nem tudom elképzelni, hogy "csesztet" valakit. Szánalmasak.....
2014. április 29. 16:43
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Meg mielőtt elkezdtek itt hülye k*rvázni, talán észre kéne venni, hogy ki milyen ember. -.-"
2014. április 29. 16:46
|
|
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 offline
|
Beyla írta:
"Azt hiszem, erre mondják azt, hogy madarat tolláról... Nos, sosem értettem, hogy miért hatalmas durranás a Kardashian família. Semmit nem csinálnak, mégis mindenhol ott vannak. Szalonna sem éppen a szívem csücske, de annyi celeb/sztár él Hollywoodban, miért pont ezeket a selejteket választotta öribarinak? Gomez kisasszony mindig is gyerekesen reagált az őt érő atrocitásokra - probléma, illetve konfliktus megoldó készsége abszolút nincsen. Őszintén szólva nekem már az is hihetetlen, hogy hogyan jutott el huszonpár évesen idáig. Engem is rengeteg ember bántott meg életem során, sőt van egy olyan barátnőm is a fészbukk ismerőseim között, akivel anno legjobb barátok voltunk, összevesztünk, azóta sem beszélünk, de attól ismerősök még szimplán lehetünk szerintem. Ennek a csajnak sem való az internet, sőt annyira el van kényeztetve a valaga, hogy a második x-et tapossa és úgy viselkedik, mint egy tíz éves kislány. Gyönyörű, mondhatom. blink.gif Khloe drága meg önmagát minősítette ezzel a hányinger ostoba szájhős beszólásával. Kíváncsi vagyok, hogy a való életben is ekkora a szája vagy csak ez is imád közösségi oldalakon szájkaratézni. A "húszasok medencéjét" meg élvezze ki, mert pár hónap múlva már nem fog e körökbe tartozni. Vicces, mert amúgy őt is simán elnéztem volna ilyen 35-40 év körülinek, olyan kiélt feje van neki is." Igaz ! De azért nem ugy néz ki mint egy 35-40 éves...
"Azt hiszem, erre mondják azt, hogy madarat tolláról... Nos, sosem értettem, hogy miért hatalmas durranás a Kardashian família. Semmit nem csinálnak, mégis mindenhol ott vannak. Szalonna sem éppen a szívem csücske, de annyi celeb/sztár él Hollywoodban, miért pont ezeket a selejteket választotta öribarinak? Gomez kisasszony mindig is gyerekesen reagált az őt érő atrocitásokra - probléma, illetve konfliktus megoldó készsége abszolút nincsen. Őszintén szólva nekem már az is hihetetlen, hogy hogyan jutott el huszonpár évesen idáig. Engem is rengeteg ember bántott meg életem során, sőt van egy olyan barátnőm is a fészbukk ismerőseim között, akivel anno legjobb barátok voltunk, összevesztünk, azóta sem beszélünk, de attól ismerősök még szimplán lehetünk szerintem. Ennek a csajnak sem való az internet, sőt annyira el van kényeztetve a valaga, hogy a második x-et tapossa és úgy viselkedik, mint egy tíz éves kislány. Gyönyörű, mondhatom. blink.gif Khloe drága meg önmagát minősítette ezzel a hányinger ostoba szájhős beszólásával. Kíváncsi vagyok, hogy a való életben is ekkora a szája vagy csak ez is imád közösségi oldalakon szájkaratézni. A "húszasok medencéjét" meg élvezze ki, mert pár hónap múlva már nem fog e körökbe tartozni. Vicces, mert amúgy őt is simán elnéztem volna ilyen 35-40 év körülinek, olyan kiélt feje van neki is." Igaz ! De azért nem ugy néz ki mint egy 35-40 éves...
2014. április 29. 16:56
Szeretem Selenát meg minden,de most nem értek egyett vele.Egyszer kavart vele,na és?!Justin talán elmondta?!NEM!Rá is lehetne haragos.
2014. április 29. 16:58
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Sosem volt szimpatikus a Kardashian/Jenner família!!! Honnan vette Khloe, hogy Selena cseszegeti a húgát?? Mert kitörölte Instagramról?! Jesszusom...ez aztán a botrány, tényleg!! Kylie meg Kendall is olyanok, mint az utcasarkiak, olyan képeket tesznek ki mindenhova! Nem is értem, hogy volt képes velük barátkozni Sel. De legalább megszabadult tőlük.
2014. április 29. 16:59
Austinnak igaza van
Sel-nek nem kellett volna ennyire kiakadnia
2014. április 29. 17:01
Kardashianék kb. annyit érnek, mint nálunk egy VV-celeb, nem többet. Sel pedig egyre inkább az összeomlás jeleit mutatja, túlspiláz, túlreagál dolgokat
2014. április 29. 17:20
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
neten akárkinek lehet ilyen nagy pofája.Ezt értem khole gyönyörű üzenetére, és mi van ha selena törölte a követői közül őket??ezen megáll a világ?különben meg ha nincs justin és ő között semmi akkor minek ekkora felhajtás?
2014. április 29. 17:20
Ajjaj...hát ez tényleg szívás.Én imádom Selenát,és megértem,hogy a Jenner lányokat,meg Justint mért törölte,de "egész" Holiwoodot nem kellett volna!
Selena<333
Selena<333
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: