Selena magára haragította a Kardashian famíliát
2014. április 29. 15:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azt hiszem, erre mondják azt, hogy madarat tolláról... Nos, sosem értettem, hogy miért hatalmas durranás a Kardashian família. Semmit nem csinálnak, mégis mindenhol ott vannak. Szalonna sem éppen a szívem csücske, de annyi celeb/sztár él Hollywoodban, miért pont ezeket a selejteket választotta öribarinak? Gomez kisasszony mindig is gyerekesen reagált az őt érő atrocitásokra - probléma, illetve konfliktus megoldó készsége abszolút nincsen. Őszintén szólva nekem már az is hihetetlen, hogy hogyan jutott el huszonpár évesen idáig. Engem is rengeteg ember bántott meg életem során, sőt van egy olyan barátnőm is a fészbukk ismerőseim között, akivel anno legjobb barátok voltunk, összevesztünk, azóta sem beszélünk, de attól ismerősök még szimplán lehetünk szerintem. Ennek a csajnak sem való az internet, sőt annyira el van kényeztetve a valaga, hogy a második x-et tapossa és úgy viselkedik, mint egy tíz éves kislány. Gyönyörű, mondhatom.
Khloe drága meg önmagát minősítette ezzel a hányinger ostoba szájhős beszólásával. Kíváncsi vagyok, hogy a való életben is ekkora a szája vagy csak ez is imád közösségi oldalakon szájkaratézni. A "húszasok medencéjét" meg élvezze ki, mert pár hónap múlva már nem fog e körökbe tartozni. Vicces, mert amúgy őt is simán elnéztem volna ilyen 35-40 év körülinek, olyan kiélt feje van neki is.
2014. április 29. 15:08
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Elképesztő miket össze nem írnak. Oké, Selena most mérges, de ez mire volt jó? Mondjuk én sem Selena fan nem vagyok, sem Justin fan, sem Kardashian fan. Be kell valljam, én máshogy rendeztem volna. Na mind1, ez csak az én véleményem.
Am meg ha egyeseknek ez a botrány, látniuk kéne két barátnőmet. Amiket ez a pár "sztár" összeveszekszik, nulla ahooz amit a két barátnőm csinál egymással.
De mindegy is...
Am meg ha egyeseknek ez a botrány, látniuk kéne két barátnőmet. Amiket ez a pár "sztár" összeveszekszik, nulla ahooz amit a két barátnőm csinál egymással.
2014. április 29. 15:11
Selena is olyan szinten megváltozott (vagy eddig is ilyen volt, nem tudom), hogy arra szavaim sincsenek. Attól, hogy mérges, még nem kéne azokat az ismerőseit törölnie, akik nem is ártottak neki. De az ő dolga. A Kardashian-család is egy nagy szégyen, meg se lepődök rajtuk.
2014. április 29. 15:12
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Remélem legalább Justinnal kibékülnek
2014. április 29. 15:14
most... várjunk nem kendallnak a huga kylie?? mert most azt írták, hogy khole KARDASHIAN megvédte a HÚGÁT, kylie JENNERT. most akkor mi van??? hogy lehetnek úgy tesók, ha nem is ugyanaz a vezetéknevük?
na jó ezek nem normálisak
mondjuk erre rájöttem már elég régóta
amúgy szép munka szelena hogy magadra haragítottad az állatkertet
2014. április 29. 15:24
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (slick @ 2014.04.29. 15:14)
most... várjunk nem kendallnak a huga kylie?? mert most azt írták, hogy khole KARDASHIAN megvédte a HÚGÁT, kylie JENNERT. most akkor mi van??? hogy lehetnek úgy tesók, ha nem is ugyanaz a vezetéknevük?
na jó ezek nem normálisak
mondjuk erre rájöttem már elég régóta
amúgy szép munka szelena hogy magadra haragítottad az állatkertet

Úgy lehetnek tesók különböző vezetéknévvel, hogy az anyjuk ugyanaz, de más az apjuk, Ennyi
2014. április 29. 15:35
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Hú de utálom ezt az egész Kardashian családot-.-" Mindegyik nagyképű p*csa.Amúgy meg megértem Selenát.Szerintem ha tényleg legjobb barátok voltak akkor talán ezt illett volna közölni Selenával.De most Justinra is haragszom.Ha tényleg jártak akkor talán illet volna ezzel kezdenie a bocsánat kérését.
2014. április 29. 15:44
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
de utálom ezeket a most felkapott jenner/kardashian r*bancokat (kendallt kivéve)...jó barátnő, mondhatom. selenának igaza van. kim meg tényleg kussoljon szerintem xd bár azt nem értem, selena minek törölte ki a többi sztárt is
2014. április 29. 15:47
Sel most mit van így kiakadva? Kylie és Justin között nem történt semmi komoly. Különben meg Selena nem veszi észre hogy Justin mennyire szereti úgy hogy így már nem is csodálom hogy más lány után néz.
2014. április 29. 15:50
Hát szerintem egyik sem különb a másiknál. Nálam Gomez egyenlő az egész Kardashian famíliával. Mindegyik ugyanolyan idióta.
2014. április 29. 15:55
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Nem tudom mit mondjak. Ebből a történetből mindenki egy hányinger. A gyerekes hülye viselkedésükkel meg mind mehetnének a fenébe.
2014. április 29. 15:57
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Most mit van úgy oda??? Nem fog belehalni. Kylie és Justin között amúgy sem volt semmi. Khloe-nak sztem. igaza van.
2014. április 29. 16:04
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Sajnálom szegénykét, de Bieber-rel úgy is se veled se nélküled kapcsolatba vannak nem értem hogy mit számít hogy kavar egy másik lánnyal!
2014. április 29. 16:05
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Selena biztosan szerei Justint és megértem de ez azért sok.amugy tudtommal nincsenek is együtt mármint barátok és lehet több volt köztük ennél de én nemtudtam róla,hogy megint együtt vannak,de lehet.
2014. április 29. 16:13
|
|
smiler 200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 223356 offline
|
Utálom Selenát!! egy hülye ku..a! Elegem van belőle hogy egyfolytában játssza az eszét! Igaza van khloe-nak!
2014. április 29. 16:23
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Jaj ennyiért nem kéne egyből hoppárézni!
2014. április 29. 16:24
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
1. ha Justin szereti akkor miért kavar Kylieval?!
2. végül is szerintem nem ilyen gyerekes módon kellett volna Selnek megoldani ezt ráadásul még sem oldotta a helyzetet:D
2. végül is szerintem nem ilyen gyerekes módon kellett volna Selnek megoldani ezt ráadásul még sem oldotta a helyzetet:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: