Én ezen már nem lepődök meg!
KI az az eszetlen nemnormális ember aki ráadásul egy sztár és egy fellépésre nem vesz fel BUGYIT!!!
Könyörgök akkor a mindennapokban sem vesz fel!
Következő már lehetne az mivel már mindenét látta mindenki hogy megy nudlizni!
Bugyi nélkül tangózott Tóth Gabi
2014. április 29. 19:38
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Már nem azért de vagy didekt csinálta amit nm nézek ki belőle vagy nem tudom de meik sztárnak nem láttuk még azokat a testrészeit is amikre nm voltunk kiváncsiak???
2014. április 29. 19:42
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Bárcsak többet hallanánk Gabi zenei karrierjéről, mint arról, hogy éppen melyik testrészét mutogatta.
Nő létére hogy lehet valaki ennyire igénytelen?
2014. április 29. 19:51
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Itt nem arról van szó,hogy elfelejtette...Egyszerűen fogyóban a pénze és kell valami figyelemfelkeltő,amivel bekerülhet újságokba és ezért pénzt kap ilyen egyszerű,ő nem hülye,senki nem felejt el bugyit felvenni illetve de, velem is előfordult... 4 évesen de az azt hiszem teljesen más...
2014. április 29. 20:19
És arról mikor fog majd valaki cikket írni hogy ő énekli a futball világbajnokság himnuszát? Én sokkal szívesebben olvastam volna egy ilyen cikket mint egy olyat amiben lejártják. A mutogatás meg már nem új. Mindig is szerette a testét, és büszke volt rá. És igen sajnos néha vesz magára olyan ruhát amiből kiesik néha... (és gőzöm sincs mit gondolt amikor ezt felvette, de azért minimum lehetett volna egy tanga
)
2014. április 29. 20:27
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
OMG -.-"
Ha legalább először történne meg! Ez a nő nem tanul a hibáiból?
chapse: teljesen igazad van, ezt csak azért csinálja, hogy felkeltse mások figyelmét. Kísértetiesen kezd hasonlítani Mileyra! Remélem, odáig nem fajul a dolog....
Ha legalább először történne meg! Ez a nő nem tanul a hibáiból?
chapse: teljesen igazad van, ezt csak azért csinálja, hogy felkeltse mások figyelmét. Kísértetiesen kezd hasonlítani Mileyra! Remélem, odáig nem fajul a dolog....
2014. április 30. 14:13
Idézet (Beyla @ 2014.04.29. 17:21)
Borzasztó, hogy ennek a nőnek milyen szinten van feltűnési viszketettsége. Úgy gondolom, hogyha az ember elmegy otthonról, akkor azért felvesz valamilyen alsóneműt. Egyrészről ez a természetes, másodrészről megelőzhetjük a felfázást (ugye 4-5 centis húgycsövünk van), harmadrészről pedig elkerülhetjük a hüvelyi fertőzéseket. Nincs azaz Isten, hogy én bugyi nélkül menjek el otthonról, mert egyszerűen nem higiénikus. Ez is arról szólt szerintem, hogy gyorsan lekapta a showtime előtt, had csámcsogjon a p*nciján a nép. Aztán már csak az jut az eszembe, hogy komolyan ennek a nőnek a nemzőszervéről kell olvasgatnom és képet nézegetnem? Primitív, az biztos. Büszke lehet magára, hogy ilyen szinte is képes volt lesüllyedni. A meztelenkedése egyébként még csak egy dolog, de hogy ehhez hozzátársul az irritáló viselkedése...
Tóth Gabinak annyira mindegy, hogy felfázik, vagy elkap valamilyen fertőzést, mert csak a lukmutogatás érdekli, az nem, hogy a nézők között nem csak potenciális kuncsaftok vannak. Közben a jónépnek meg felfordul a gyomra.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.