A csajok bosszúja lenyomta az Amerika Kapitányt
2014. április 30. 21:01
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Az Amerika Kapitány zseniális film <3 Nekem nagyon tetszett a 2. része is. A másik nekem ilyen tipikus csajos filmnek tűnik, amiket én nem szeretek, de így hogy nem láttam nem tudok róla nyilatkozni...
2014. május 03. 16:24
|
Anna0952új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 225396 offline
|
Mind a két filmet láttam, az Amerika kapitány az egyik kedvenc filmem a Csajok bosszúján meg kb. halálra untam magam. Mondjuk, nem is szeretem az ilyen csajos filmeket, nem is tudom minek néztem meg...
D Amúgy vicces, meg minden, csak nem az én stílusom... De ha másoknak az jön be, egészségükre
2014. május 08. 18:39
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
Én nem láttam A csajok bosszúját, de nem is szeretném, nem bírom a romantikusat annyira. De az Amerika Kapitányt igen, ő a kedvenc szuperhősöm
2014. július 09. 20:09
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Rohadt jó film! ♥ Én már láttam , és érdemes megnézni!
2014. augusztus 22. 08:44
|
annareggelesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216371 offline
|
Két teljesen más müfaj, nem értem, miért kell összehasonlítani! Talán annyi a közös bennük, hogy mind a kettõ megér egy esti kikapcsolódást. A csajok bosszúja kimagaslik az utóbbi idõk vígjátékai közül (aki szereti az ilyen filmet, akkor érdemes mindenképp megnézni még a Kavarás-t és a Kellékfeleséget, Családi üzelmeket) Egyébként nem kedveltem Cameron Diast, de ebben a filmben szimpatikus. Kate Upton nagyon jól játsza a szõke cicababát (hatalmas, amikor fordítva néz a távcsõbe:)
2014. augusztus 24. 22:27
|
|
Always and foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 222716 offline
|
Csajok bosszúja ♥ imádom jókat nevettem rajta
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: