A csajok bosszúja lenyomta az Amerika Kapitányt
2014. április 28. 22:03
nem csodálom, hogy a Csajok bosszúja ilyen sikernek örvend, nagyon jó film, pénteken volt szerencsém megtekinteni! Nicki pedig színésznőként is fantasztikus!
2014. április 28. 22:04
|
|
bigyuska100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 164446 offline
|
Mink tegnap voltunk a moziban megnézni, hát haláli jó film
2014. április 29. 12:34
Én belenézetem mindkettő előzetesébe ,de nekem tetszett mind a kettő.
2014. április 29. 14:28
|
|
veravera11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 224572 offline
|
Mind a két filmet volt szerencsém megnézni a moziban és várható volt hogy az amerika kapitány csak a második helyet éri el. Ez nem azért van mert a csajok bosszúja jobb film lenne, de valljuk be utóbbira nagyobb az igény. Ez egy független vicces átlag vígjáték amit minden korosztály úgy ahogy élvez, míg a képregény alapján készült film eleve folytatás és nem csak az első részé. A bosszúállók film eseményei is érintik. Tehát a teljes előzmény 2 film. Hát ha ajánlanom kellene az egyiket akkor az amerika kapitányt javasolnám, de akkor az előző filmeket is meg kell nézni ahhoz hogy teljes legyen az élmény. Arról nem is beszélve, hogy be kellet vezetnie a bosszúállók második részét. A csajok bosszúja pedig egy komédia és nem is akar több lenni. Nincsenek hátsó utalások, se tanulság vagy hasonlók. Egyszer érdemes megnézni mert kikapcsol és röhögsz egy jót, de semmi több. Még csak annyit hozzá, hogy Nikolaj Coster-Waldau fantasztikus színész. Olyan jól alakítja a karakterét mintha saját magát alakítaná. (persze ez nem így van)
2014. április 29. 16:14
|
|
Sáry20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 206351 offline
|
Én a hétvégén voltam Budapesten osztálykiránduláson. 4D-ben néztük meg az Amerika kapitány 2-t a Cinema City-ben (WestEnd). Nagyon jó volt és élveztem.
Sajnos a Csajok bosszúját még nem láttam.
Sajnos a Csajok bosszúját még nem láttam.
2014. április 29. 16:41
27-én volt szerencsém megnézni A csajok bosszúja c. romantikus vígjátékot.
Ősszintén szólva:Imádom!
Ősszintén szólva:Imádom!
2014. április 29. 19:50
Nemrég voltunk megnézni az Amerika Kapitányt a moziban. Hangsúlyozom nem csak fiatalok voltak. Néhány felnőttel is találkoztunk és hát mondhatom eszméletlen jó film volt. Az ahogyan az effekteket is elkészítették. Fantaszuper!
A Csajok Bosszúját még nem láttam de szerintem hamarosan sort kerítek annak a megnézésére is.
2014. április 29. 20:57
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nálam az Amerika Kapitány nyert!
Az év filmje az tuti
2014. április 30. 17:14
Hát nekem az Amerika Kapitány nem tetszett,a csajok bosszúját még nem láttam,csak előzetesét,de az nem volt rossz,valószínűleg meg fogom nézni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: