Adam egykori kiadója, a Sony Music válogatásalbumot ad ki Adam Lambert legjobb dalaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert legjobb dalai egy lemezen
2014. április 27. 15:38
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
kíváncsi lennék, hogy melyik a 14 dal, amit beleraktak az albumba.
2014. április 27. 15:47
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
waaah már nagyon várom*----*
2014. április 27. 15:53
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Adamnek elég sok jó száma van... Kíváncsi leszek
2014. április 27. 17:00
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Adam Lambert <3
2014. április 27. 18:06
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
kiváncsi vagyok...bisztos jo lessz
2014. április 27. 20:03
Persze, hogy Adamék nem örülnek neki, mert mivel nem ő adja ki a lemezt, hanem a volt kiadója, ezért a jogdíjakat nem neki fizetik
2014. április 28. 06:40
Én is kíváncsi vagyok, melyik dalokat fogják kiválasztani az albumra.
2014. április 28. 07:01
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Én nem fogom megvenni, aki eddig megvette a lemezeit, annak sok újdonságot nem tud adni, azért meg minek fizessek, ami már megvan. A lemez megvételével különben sem Adamet "támogatnám", hanem a volt kiadóját, aki le akar nyúzni róla még egy bőrt. Nekem ez erről a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. április 28. 07:50
Akármennyire is szeretem Adamet, feleslegesnek érzem a lemez kiadását. És ahogy az előttem hozzászóló is mondta, a megvételével csak az előző kiadót támogatnánk, Adamnek semmi haszna nincs ebből (nem feltétlenül a pénzre gondolok), csak még utoljára próbálnak hasznot húzni belőle. Talán bosszúból, amiért otthagyta őket?
Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen dalok szerepelnek a legjobb kategóriában, a klipes dalokon kívül.
Azért kíváncsi vagyok, hogy milyen dalok szerepelnek a legjobb kategóriában, a klipes dalokon kívül.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. április 28. 11:05
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (JeanetteG. @ 2014.04.28. 07:50)
Akármennyire is szeretem Adamet, feleslegesnek érzem a lemez kiadását. És ahogy az előttem hozzászóló is mondta, a megvételével csak az előző kiadót támogatnánk, Adamnek semmi haszna nincs ebből (nem feltétlenül a pénzre gondolok), csak még utoljára próbálnak hasznot húzni belőle. Talán bosszúból, amiért otthagyta őket?
Pontosan. De elég szánalmas, hogy két albumról válogatnak össze + az American Idolos fellépések, csak azért, hogy még egy bőrt lehúzzanak róla, most, hogy ismét népszerű lett Amerikában... Nyilván tudják, hogy a 3.lemeztől kezdve vége van, véglegesen másnak viszi a pénzt.. Nem meglepő lépés volt részükről..:/
A dallista pedig:
1. Mad World (American Idol Performance)
2. One (American Idol Performance)
3. Tracks Of My Tears (American Idol Performance)
4. TimeFor Miracles
5. For Your Entertainment
6. Whataya Want from Me
7. If I Had You
8. Aftermath
9. Can't Let You Go
10. Trespassing
11. Never Close Our Eyes
12. Better Than I Know Myself
13. Runnin'
14. Marry the Night (Glee Cast Version feat. Adam Lambert)
2014. április 28. 15:08
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Jaj de jó, tök kíváncsi vagyok melyek lesznek
2014. május 02. 13:16
Nekem tetszik az ötlet, másik előadókkal is meg lehetne csinálni!
például én szeretem Adam-t, de a zenéjét annyira nem ismerem, tehát szívesen megvenném ezt az albumot, hogy a híresebb számait előbb halljam
például én szeretem Adam-t, de a zenéjét annyira nem ismerem, tehát szívesen megvenném ezt az albumot, hogy a híresebb számait előbb halljam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.