Új évaddal tér vissza az Austin és Ally
2014. április 27. 13:34
Nagyon örülök, imádom a sorozatot
Először azt hittem, ez is csak egy újabb förmedvény, amellyel a diznicsenöl szánalomra méltóan próbálja a képernyő elé ültetni a gyerekeket, de miután belenéztem, nagyon megtetszett. Vicces, jópofa, ötletes, szerintem igazán megérdemli a negyedik évadot.
2014. április 27. 14:01
|
|
smiler 200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 223356 offline
|
Egy részt láttam belőle akkor is legszívesebben a falra másztam volna tőle! szörnyű ez a sororzat és ahellyett hogy valami normális sorit készítenének ilyen gagyiknak adnak újabb évadokat.Ez elég szomorú!
2014. április 27. 14:25
Nem értem,hogy a sok velem egykorú tini mit eszik ezen a butyuta sorozaton.Komolyan,még a South Parknak és a Family Guynak is több értelme van!A Disney-t sem értem miért kell még így is tovább butítani a "népet" ezekkel a se vége se hossza hülyeségekkel.Ennek a sorozatnak a sztárjai is 2 év múlva már ott lesznek a süllyesztőben.Ha nem hamarabb...
Megértem,hogy valami (bocsi a megfogalmazásért)értelmi fogyatékos még élvezettel nézi ezt a szennyet,de legalább valami értelmes poént rakhatnának bele.A disney sztárokról meg csak annyit,hogy mire mind kirepül a diznis közegből,már mind ilyen kokós retardált emberegyedek lesznek.Sorry a "fanoktól",de így van.Ja és bocsi az esetleges szóismétlésekért.
Ui:(utóirat gyengébb felfogású emberek számára)
Amúgy ilyen "diznis poénokat" én is tudnék gyártani.
Pl:
-Nézd Kati kék az ég-(Rohadt vicces.Majd leesek a forgószékről hahaha...Na,kb. ilyenek a diznis poénok is)
Megértem,hogy valami (bocsi a megfogalmazásért)értelmi fogyatékos még élvezettel nézi ezt a szennyet,de legalább valami értelmes poént rakhatnának bele.A disney sztárokról meg csak annyit,hogy mire mind kirepül a diznis közegből,már mind ilyen kokós retardált emberegyedek lesznek.Sorry a "fanoktól",de így van.Ja és bocsi az esetleges szóismétlésekért.
Ui:(utóirat gyengébb felfogású emberek számára)
Amúgy ilyen "diznis poénokat" én is tudnék gyártani.
Pl:
-Nézd Kati kék az ég-(Rohadt vicces.Majd leesek a forgószékről hahaha...Na,kb. ilyenek a diznis poénok is)
2014. április 27. 14:34
UUhh, de boldog vagyok, bár Calum-ot leszámítva az összes karakter jóval fiatalabb tőlem a 4 közül, egyszerűen imádom ezt a sorozatot. Csodálatosak, Calum viszi a pálmát, de a címszereplők tehetsége messze kiemelkedő és olyan kémia van közöttük, hogy tűkön ülök, minden egyes résznél. Angolul már mindet megnéztem, ami eddig kijött. Alig várom a folytatást. Nagyon örülök, hát most garantáltan szebb lett a napom
.
2014. április 27. 14:46
Nem rossz sorozat, de nem a kedvencem. Valahogy nem fogott meg túlzottan egyik szereplő sem. (esetleg Laura, mert őt elég szimpatikusnak és aranyosnak találom) Amúgy kíváncsi vagyok mit tudnak összehozni az eddig nem látott két évadban (a másodikból én még csak egy és fél részt láttam)
2014. április 27. 16:09
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
jah de suoth parkban meg ilyesfajtákba sok a véres jelenetek és a csúnya káromkodások és szerintem ezek a disney sorozatokban semmi ilyen nincs és ezt a szülő megengedi hogy a gyereke megnézze nyugodt szívvel, jó hogy egy tizen éves megnézi inkább ezt mint a south parkot vagy a simpson családot vagy a többit
2014. április 27. 16:52
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Én szeretem ezt a sorozatot már nagyon várom a folytatást
♥
2014. április 27. 18:09
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Szerintem, nagyon jó soroza, úgyhogy már várom!
2014. április 27. 19:47
Ahhoz képest milyen gagyinak hittem,élvezem a nézését a Tv előtt
Hajráá
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: