Rohadt jó képsorozat egyébként, már nagyon vártam, hogy elkészüljenek. Gyönyörű, szerintem ezek a képek az ízlésesség határán vannak. A második borító láttán nekem elsőre Whitney jutott eszembe, nem tudom, miért.
Rihanna topless pózolt a Vogue-nak
2014. április 26. 14:07
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Wáá, de vártam már a cikket erről.
Amúgy nem tudom a modellkedés hogy jött ide, de ha már így közelítjük meg a dolgot, láthatunk több tucat túlsztárolt modellecskét, akik egy szinten vannak mondjuk Rih "képességeivel".
Rohadt jó képsorozat egyébként, már nagyon vártam, hogy elkészüljenek. Gyönyörű, szerintem ezek a képek az ízlésesség határán vannak. A második borító láttán nekem elsőre Whitney jutott eszembe, nem tudom, miért.
2014. április 26. 14:17
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Hát egyes kommentektől falnak megyek.
1. Ez a nő szép, és csinos is! Aki szerint csúnya, az mi alapján ítélkezik?! A férfiak általában szeretik a hosszú combú nőket, ami szép.
2. Azért vetkőzik, mert felkérte egy neves magazin, és neves fotós fotózta, és mert valószínűleg jó sokat is fizettek neki. A képek meg a Brazil Vogue-nak készültek. Nyílván azt az életérzést hivatottak képviselni a képek, nem pedig Közép-Európáét.
3. sztem nincs túl futtatva, mint az 1D, Májli, meg Bíber meg Ariana meg hasonlók.
4. A zenéjét illetőleg meg annyi, hogy mindenkinek más tetszik, de van annyi dala, hogy kizárt hogy legalább 1 ne tetszen valakinek. Az első számát utáltam, de azóta készült már jó néhány amit szeretek.
1. Ez a nő szép, és csinos is! Aki szerint csúnya, az mi alapján ítélkezik?! A férfiak általában szeretik a hosszú combú nőket, ami szép.
2. Azért vetkőzik, mert felkérte egy neves magazin, és neves fotós fotózta, és mert valószínűleg jó sokat is fizettek neki. A képek meg a Brazil Vogue-nak készültek. Nyílván azt az életérzést hivatottak képviselni a képek, nem pedig Közép-Európáét.
3. sztem nincs túl futtatva, mint az 1D, Májli, meg Bíber meg Ariana meg hasonlók.
4. A zenéjét illetőleg meg annyi, hogy mindenkinek más tetszik, de van annyi dala, hogy kizárt hogy legalább 1 ne tetszen valakinek. Az első számát utáltam, de azóta készült már jó néhány amit szeretek.
2014. április 26. 14:26
Szerintem jók lettek a képek és Riri combjával sincsen semmi baj.
Tökéletes lábai vannak.
Tökéletes lábai vannak.
2014. április 26. 14:30
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Télleg szép alakja van, és a fotók is jók. Nekem csak a sminkje nem tetszik.
2014. április 26. 14:41
Szép csak mért kell mindenkinek levetkőznie ahhoz hogy érdekes legyen?
2014. április 26. 14:53
Ez a fotósorozat pontosan tükrözi Rihanna egyéniségét.
2014. április 26. 15:10
|
|
Martina Stoessel 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 223746 offline
|
Imádom Rihanna új képsorozatát
2014. április 26. 16:54
Nem szeretem Rihannát, és nekem a képek sem tetszenek. Vanessa Bloom egyet értek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: