Starity

Krist Novoselic újabb Nirvana-dalokat írna

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 25. 18:47 #1
- törölt felhasználó -    
Krist Novoselic a Nirvana Rock & Roll Hírességek Csarnokába való iktatása után a Rolling Stone magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy új Nirvana-dalokra lát esélyt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2014. április 25. 19:04 #2
Anelia
Anelia
új tag

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 3
Azonosító: 223845
Remélem nem fognak új dalokat írni. Ez így volt jó... Kurttel. Kedvenc együttesem, remélemmarad ez így ahogy van, mert ennek szerintem van egy úgymond varázsa. Oké ez nagyon furán hangzott, és valószínűleg nem is értitek. Mindegy.
2014. április 25. 19:12 #3
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Csatolások: 0
Azonosító: 202532
Szerintem nem kéne. A Nirvana Kurt nélkül nem lenne Nirvana. Kurt írta a dalokat, Ő énekelt, és elhiszem Kristnek és Davenek hogy hiányzik nekik Kurt és a banda, de ez nem fogja Kurtöt visszahozni, más énekessel pedig nem lenne ugyanolyan.
2014. április 25. 19:17 #4
- törölt felhasználó -    
nem is tudom, én annyora nem erőltetném
2014. április 25. 20:12 #5
- törölt felhasználó -    
Ha végigolvassátok Dave elmondja hogy nem gondolkozik ilyenen smileeee.gif
2014. április 25. 23:29 #6
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Én, mint a legelkötelezettebb Nirvana-rajongó, nem látok ilyesmire esélyt. Dave totál elzárkózik a dologtól, és szerintem Krist sem gondolkozik ebben komolyan, hiszen Kurt a legjobb barátja volt, ha valakinek, hát neki igazán nagyon fájt és fáj az ő elvesztése. És természetesen nincs élő, se holt énekes, aki pótolhatná Kurtöt, mert ő csodálatos és nélkülözhetetlen volt. Nem a zenei tehetsége, hanem a kisugárzása, a karizmája miatt...olyasmije volt, ami keveseknek, egyéniség volt egy olyan iparágban, ahonnan futószalagon jönnek a "hírességek"...szóval soha nem lesz már Nirvana, jobb, ha ebbe mindenki belenyugszik...kár lenne elrontani azt a rengeteg jót, amit a csapat annak idején letett az asztalra, mert azt a színvonalat és életérzést már nem lehet visszahozni sajnos és nem is érdemes smileeee.gif
2014. április 26. 18:52 #7
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Kurt nélkül egyáltalán nincs semmi értelme a Nirvana újraalakulásának, kár elrontani azt a sok jót, amit az együttes adott. És egyetlen énekest sem tudnék mondani, aki méltó utódja lenne Kurtnek a Nirvanában.
2014. április 29. 14:45 #8
- törölt felhasználó -    
Krist egykor teljesen visszavonult, lehet, hogy az este és a nosztalgia miatt érezte, hogy szívesen folytatná. De nem gondolnám, hogy komolyan is gondolta. Nem hiába hárította Dave-re a dolgot, aki kerek perec kimondta, hogy méltó, végleges befejezése volt a zenekarnak. Tulajdonképpen Kurt volt a Nirvana, és a Nirvana Kurt.
2014. április 30. 20:28 #9
- törölt felhasználó -    
Pipi egyetértek,mármint a Kurt volt a Nirvana,és a Nirvana Kurt.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok