Fizetésemelést követelnek a Walking Dead sztárjai
2014. április 26. 10:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
oké annyira nem ismerem a tévés csatornák fizetési politikájukat, nézeteiket, de szerintem attól is függ hol, melyik csatornán vetítik. Az sem mindegy, hogy sima kábel vagy előfizetős csatorna. Just sayin'. Egyébként a TWD évek óta az egyik legnézettebb műsor, úgyhogy jó lenne ha tényleg megfizetnék őket. Persze Ashtont már régebben is jobban ismerte a közönség. Ő azért csak mozisztár akárhogy is nézzük. Neve is nagyobb húzóerő elméletileg.
Kiírni őket nem fogják, hisz főszereplők.
Legalábbis ketten
Kiírni őket nem fogják, hisz főszereplők.
2014. április 26. 11:10
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Elég jogos. Rohadt sok pénzt bezsebelnek ebből a sorozatból és látszatra sokat is invesztáltak bele, de látható, hogy nőtt a nézettség, nő a bevétel is, így jogos a követelés és nagyjából minden sorozatban emelik a fizut, ha nagyobb a siker.
2014. április 26. 11:18
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.04.25. 21:48)
Azért azt vegyük már észre hogy Ashton és Lincoln-t fényévek válasszák el egymástól. Oké hogy óriási nézettséget produkál a sorozat de még "túl korai" több pénzért rinyálniuk!
Miben méred a "fényéveket"?
Színészi teljesítményben? Nevetséges!
Tapasztalatban? Aligha.
Nézettségben? Ne kacagtass!
Hírnévben? Már nem sokáig van ez így...
2014. április 27. 18:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Imádom a Walking Deadet, sőt manapság az egyik legigényesebb és legéletképesebb sorozat, amely minden korosztályt képes a képernyő elé szögezni. Viszont én ez egy pöppet pofátlanságnak tartom. Én 200 Ft-al számoltam (fogalmam sincs mennyi jelenleg az USA dollár valutája), de még így is 18 millió forintnak felel meg azaz összeg. A jó büdös p*csába, egy átlag ember Magyarországon évente maximum fél és egy millió között keres. Tudnék mit kezdeni 18 milkóval, az tuti biztos. Én elhiszem, hogy sokat dolgoznak, de ezt - véleményem szerint - rohadtul nem fizetik alul, sőt még szerintem több a fizu is, mint amennyit melóznak. Ráadásul a munka többsége eme szériát illetően inkább a háttérmunkásokét (vágük, grafikusok etc.) és leginkább a sminkeseket illeti. Nem vágom a felháborodás okát. Más ember még ennek a negyedét sem keresi meg. Ez tipikusan a kapzsi emberek esete - minél gazdagabb valaki annál többet akar. Nekem ne akarja senki se bemesélni, hogy ezzel a fizuval éheznek. Na, persze... Mondjuk, az a bizonyos bennfentes is gyanús. Elképzelhető, hogy kacsa az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2014. október 03. 18:57
|
|
Timmyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 74 Csatolások: 1 Azonosító: 228517 offline
|
Na ne má', komolyan csak 90.000 dollcsi ?! De azért ez már tényleg kapzsiság hogy 11.millióból kapnak egy negyedet .-". Főleg hogy a két legjobb és azon belül is "Rick"/Andrew a legprofibb hát nincs semmi. Na de mindegy, azon is csodálkozom hogy még mind ketten a legjobb formájukat hozzák még ha ennyit is kapnak .-. :3. DE meg lehet érteni őket meg mindenkit aki még kérne emelést, hisz eddigi munkájuk alatt a legjobb sorozatot hozták össze. / a rendezőknek ehez közük nincs/ ......+ Ha valamelyikük kilép akkor én ott abba hagyom az egész TWD-t és nem fog érdekelni semmi
Ezért itt most ezennel meg TILTOM hogy a világ két legjobb két színésze közül elmenjen valaki :3 xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.