Klippremier: Katy Perry - Birthday
2014. április 26. 16:27
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Unalmas volt már a szexi nő imidzs, örülök hogy ismét egy másik oldalát mutatta meg. Egyszerre volt meghökkentő és vicces a klip, és a legjobb benne tényleg az, hogy nincs keretek közé szorítva. Nem törekedik arra hogy megfeleljen egy bizonyos elvárásnak, hogy ugyanaköré a séma köré építse a klipjeit ... Megtette a váratlant,ezért is sikerült jól a videó. Örülök hogy nem akar görcsösen művészi lenni,ez így jó ahogy van.
2014. április 26. 16:34
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
A dal nem rossz, de a klip, hat bírom a vicces dolgokat, de ez inkább nevetségesen rossz volt. Bocs Katy!
2014. április 26. 22:02
Jó lett a dal, de klipp nekem olyan érdekes lett. Nem is tudom, olyan mintha visszalátnék pár dolgot a valóságból. De amúgy vicces lett.
2014. április 27. 09:54
A dal tetszik, a klip kicsit érdekes, de vicces. Nem erre számított az biztos, de pontosan ezért is szeretem Őt. Mindig meg tudja lepni a közönséget és nem sablonosan oldja meg a dolgokat.
2014. április 28. 19:34
a szam nekem tetszik de ez a klip..nem ezt vartam annyit..
nah min1
ez is egy orult klipp csak osszecsapva..
2014. április 28. 21:05
Juhúúú, újabb gagyi klipp Katy Perrytől, de nem is számítottam másra.
2014. április 28. 21:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem tetszett, hogy őszinte legyek.
Bár a számot kicsit gyengének találom, ettől függetlenül a mókás kisfilmben van üzenet is - tök mindegy, hogy gyerek vagy, felnőtt vagy vagy idősebb ember, akkor is élsz és mindez egy ajándék. Én alapból is szeretek idős emberekkel foglalkozni, talán a tavalyi idősek otthonában töltött 80 órás gyakorlatom döbbentett rá arra, hogy velük is szívesen dolgoznék.
Nagyon cukik és nagyon aranyosak tudnak lenni. Egy nénit is felköszöntöttünk ott, aki a 99.-dik születésnapját ünnepelte. Persze, mindezek mellett a gyermekek is nagyon aranyosak voltak. Szeretem az ilyen ksifilmeket, mert nem tucat, hanem egyszerűen arról szól, hogy milyen egy hétköznapi ember élete. Tény, Katy stílusából kiindulva egy habos-babos klipre számítottam, de ez sokkal jobban bejött. Tulajdonképpen rólunk szól, hétköznapi emberekről, hogy hogyan ünnepeljük azt a napot amikor is megszülettünk. Talán azért is szeretem ennyire Perryt, mert mer más lenni, mint a többi popelőadó és mer merőben mást csinálni. Nem dugdossa le a torkomon erőszakosan azt, hogy ő milyen kiemelkedő és művészi, hanem szimplán csak rágógumi stílusban szórakoztat néha egy kis mondanivalóval. A cikk alatt meg látom megint szórakoztat minket egy Gaga rajongó stand-up comedys.
Imádom olvasni ahogyan próbálja lehúzni Katyt, és közben csak a saját p*fájától égeti a bőrt.
2014. április 28. 23:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Végigpörgetve meghallgattam az albumot, annál jobban valószínűleg sosem fogom, mert nem érdekel Katy annyira, de így, hogy nagyjából tudom milyenek rajta a számok furcsa nekem, hogy mindenki azt hajtogatja, hogy ez a leggyengébb róla, meg minden, nekem viszont pont ez, meg a Spiritual (az az egyetlen, amit jónak mondanék) róla az a kettő, aminél nem forgatom a szemem
Nem hallgatnám magamtól, de mai viszonylatban - Katy viszonylatban egy korrekt popdal, jó a hangulata, tetszik ez a 70s hangzás. Semmi különös, de nagyjából egyik dala sem az.
A klip nem tetszik, ahogy a cukormázas klipjei sem. Talán egyszer lesz egy olyan klipje, ami nekem is bejön.
A klip nem tetszik, ahogy a cukormázas klipjei sem. Talán egyszer lesz egy olyan klipje, ami nekem is bejön.
2014. május 01. 14:30
|
|
petruskaa123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 224743 offline
|
én már két héttel ezelőtt láttam!! nem lepődtem meg h nincs benne katy csak a végén!!
2014. május 06. 20:37
|
|
Poppy Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 1 Azonosító: 201626 offline
|
A szám jó, a klip fura
2014. május 28. 10:45
8 perc?
Mennyit kell ebbe beletekerni
Na de mindegy nekem tetszik
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: