Starity

Klippremier: Katy Perry - Birthday

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 25. 00:27 #41
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
A zene nagyon is jó de a klipről nem nyilatkozom.....
2014. április 25. 06:44 #42
- törölt felhasználó -    
A klip tragikus de a szám eszméletlen! Nem értem mi ez a "leggyengébb szám az albumon" szöveg, néhány újrahallgatásra lenne szükség, ez messze nem a legrosszabb dal, épp ellenkezőleg!
2014. április 25. 07:00 #43
Barbibaba44
Barbibaba44
új tag

StátuszTe azt mondtad lehetetlen. De én a szemedbe röhögök és megcsinálom! :)
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 220134
Nekem a dal nagyon tetszik! smileeee.gif De a klip... szerintem nem túl jó
2014. április 25. 09:25 #44
Párizs-89
Párizs-89
visszatérő vendég

Státuszhello
Hozzászólás: 147
Azonosító: 155933
a dal jó, a klip gagyi.
2014. április 25. 11:08 #45
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Geggeg @ 2014.04.24. 23:40)
Milyen összefüggésben vannak a klipben szereplő gyerekek Katy rajongótáborával? [Megjegyezném, hogy a Roar-ban meg állatok szerepelnek (igen, biztos Katy-ért a majmok is rajonganak), viszont a legtöbb videóiban felnőtteket látunk - szóval ez most öngól volt a részedről]
Katy karrierje pedig egyértelműen felfelé ível. Rendben van, hogy utálod őt (de ezt betudom a féltékenységnek  wink.gif ), viszont ez a tényen nem változtat. És mindezt úgy mondom, hogy ez a klip most nekem se jött be. A Birthday pedig eleve az egyik leggyengébb dal az albumon, én biztos nem ezt választottam volna kislemeznek.

Mit vártunk? biggrin.gif Csak fröcsögni tud, és ha esetleg kijön egy gyengébb klip, nyilván rögtön ráugrik, mint tyúk a takonyra, és ott oltja, ahol csak tudja. biggrin.gif

Pedig annyira azért nem gáz ez a videó... Tény, hogy én is valami mást képzeltem el, de nem jöhet be mindig mindenkinek minden. Az pedig külön örvendetes, hogy valaki, akinek ennyire ellenszenves a lány, ennyi időt töltsön beszólogatásokkal és rosszindulatú véleményalkotásokkal... biggrin.gif Nekem pl. kisebb bajom is nagyobb, minthogy egy általam utált előadót oltsak orrba-szájba, csak mert konkurencia a kedvencem számára, illetve, hogy örökké ott legyek a róla szóló cikkek alatt... biggrin.gif Röhej. De hát, nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Egyébként marha jók lettek ezek a maszkok, ha Katy nem szólalt volna meg alattuk, egy-kettőnél meg se ismerném... biggrin.gif Bolondos, lökött lett a videó úgy összességében, olyan Katys. beer.gif Bár csinált már jobbat is, ez is tény. Aminek konkrétabb története volt, az nekem is jobban tetszett.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Glamster
2014. április 25. 11:58 #46
cukiicsaj
cukiicsaj
visszatérő vendég

Státuszhoneymoon ave
Hozzászólás: 410
Csatolások: 19
Azonosító: 215738
Hát eléggé furcsa.. Nem rosszat mondok, mert tetszett, de hát nem egy átlagos valami.
xx
2014. április 25. 12:53 #47
fdboris
fdboris
Hozzászólás: 653
Csatolások: 79
Azonosító: 204384
Ha nekem ilyen szülinapom lenne sírva fakadnék.
De ez egy alternatív klip és azért ilyen ez az egész. Nekem tetszik sokat röhögtem _nevet.gif
2014. április 25. 13:15 #48
Anelia
Anelia
új tag

Státusz
Hozzászólás: 76
Csatolások: 3
Azonosító: 223845
Hááát... A klipp elég fura, a zene meg nem túl jó. Szerintem. :l
2014. április 25. 13:18 #49
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Jézusom, ez kész, a maszkmester amit művelt vele az nagggyooon duurva x""D Kajak az elején nem esett le, hogy az mind Katy x""D Amúgy a szám középkategóriás biggrin.gif
2014. április 25. 13:56 #50
Rihanna200
Rihanna200

StátuszMost persze semmi közhely nem jut eszembe.
Hozzászólás: 651
Azonosító: 161752
Nekem jobban tetszett a dalszöveges videó rohog.gif
2014. április 25. 15:19 #51
PrettyLittleLiars
PrettyLittleLiars
visszatérő vendég

Státuszshe believed she could, so she did
Hozzászólás: 318
Azonosító: 202504
ez a klip tök sz*r lett biggrin.gif uncsi
2014. április 25. 15:21 #52
Fanni_91
Fanni_91
új tag
Hozzászólás: 72
Azonosító: 215047
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.04.25. 11:08)
Mit vártunk? biggrin.gif Csak fröcsögni tud, és ha esetleg kijön egy gyengébb klip, nyilván rögtön ráugrik, mint tyúk a takonyra, és ott oltja, ahol csak tudja. biggrin.gif 
Pedig annyira azért nem gáz ez a videó... Tény, hogy én is valami mást képzeltem el, de nem jöhet be mindig mindenkinek minden. Az pedig külön örvendetes, hogy valaki, akinek ennyire ellenszenves a lány, ennyi időt töltsön beszólogatásokkal és rosszindulatú véleményalkotásokkal... biggrin.gif Nekem pl. kisebb bajom is nagyobb, minthogy egy általam utált előadót oltsak orrba-szájba, csak mert konkurencia a kedvencem számára, illetve, hogy örökké ott legyek a róla szóló cikkek alatt... biggrin.gif Röhej. De hát, nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Egyébként marha jók lettek ezek a maszkok, ha Katy nem szólalt volna meg alattuk, egy-kettőnél meg se ismerném... biggrin.gif Bolondos, lökött lett a videó úgy összességében, olyan Katys.  beer.gif Bár csinált már jobbat is, ez is tény. Aminek konkrétabb története volt, az nekem is jobban tetszett.

Ámen! meghajolo.gif
Tény, hogy sikerült kiválasztaniuk az album talán leggyengébb dalát, és videóklipet is láthattunk már tőle sokkal jobbat, ettől függetlenül nekem tetszik, tényleg olyan tipikus Katys. Nem csalódtam benne most se. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889
2014. április 25. 15:56 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.04.25. 11:08)
Pedig annyira azért nem gáz ez a videó... Tény, hogy én is valami mást képzeltem el, de nem jöhet be mindig mindenkinek minden. Az pedig külön örvendetes, hogy valaki, akinek ennyire ellenszenves a lány, ennyi időt töltsön beszólogatásokkal és rosszindulatú véleményalkotásokkal... biggrin.gif Nekem pl. kisebb bajom is nagyobb, minthogy egy általam utált előadót oltsak orrba-szájba, csak mert konkurencia a kedvencem számára, illetve, hogy örökké ott legyek a róla szóló cikkek alatt... biggrin.gif Röhej. De hát, nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Egyébként marha jók lettek ezek a maszkok, ha Katy nem szólalt volna meg alattuk, egy-kettőnél meg se ismerném... biggrin.gif Bolondos, lökött lett a videó úgy összességében, olyan Katys.  beer.gif Bár csinált már jobbat is, ez is tény. Aminek konkrétabb története volt, az nekem is jobban tetszett.

milyen ostoba szöveg, amit megeresztesz te is:D 1 szempontból konkurencia, kereskedelmileg, de egyébként, ha Operát hallgatnék, vagy AC/DC-t akkor is az lenne perriről a véleményem, ami:D
2014. április 25. 16:32 #54
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (holembo @ 2014.04.25. 15:56)
milyen ostoba szöveg, amit megeresztesz te is:D 1 szempontból konkurencia, kereskedelmileg, de egyébként, ha Operát hallgatnék, vagy AC/DC-t akkor is az lenne perriről a véleményem, ami:D

Ez tény, nem ostobaság. biggrin.gif Aki pedig rockos vagy rockosabb beállítottságú, szerintem nagy ívben letojja Katy klipjeit, sőt úgy összességében a popzenei alkotásokat, és nem szenved minden egyes ilyen cikk alatt. wink.gif biggrin.gif Maximum egyszer-kétszer elmondja a véleményét, és annyi meg egy bambi.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Glamster, hellorl, hungergamesFan16
2014. április 25. 16:56 #55
- törölt felhasználó -    
az 5. percig bírtam nézni ezt a sz**t. katy, hova süllyedtél? najó ez kicsit vad volt, de akkor is. mi ez a klipp? már ha ez az biggrin.gif komolyan mondom, egyre rosszabb zenék vannak ezen a világon. ha vki igazi zenét akar hallgatni akkor hallgassa meg ezt: gretchen wilson: redneck woman. sokkal jobb mint ez a s**r
2014. április 25. 17:18 #56
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Hát nem is tudom, hogy mit mondjak blink.gif
2014. április 25. 19:20 #57
sehi102
sehi102

StátuszSelenator vagyok , ha neked van ezzel bajod , kattints a visszanyilra <-- ;)
Hozzászólás: 990
Csatolások: 30
Azonosító: 187233
Hát a dal még úgy elviselhető de ez a klip aszthiszem ki mondom a klipjei közül ez a legrosszabb !!!!
2014. április 25. 20:17 #58
- törölt felhasználó -    
Nyári slágernek egész jó lenne, de addig ez sajna nem fogja kihúzni. Nekem kifejezetten tetszik ez a mókás klipje. Vannak benne 1-2 "ordít a hülyeség" rész, de ettől függetlenül egész jó választás volt tőle. Jól beletrafált, hogy egy olyan dalhoz készített klipet, amit nem sokan magasztalnak az egekig.. Nem jó ha egy előadó túl kiszámítható. Talán ez lesz a levezető dala a Prism albumának is. A jövőhónapban már úgyis a turnézik, és nem hiszem sok ideje lenne még egy maxi lemezt megjelentetni.
2014. április 25. 21:22 #59
- törölt felhasználó -    
a számot imádom, a klipp érdekes, mókás, de nem igazán illik videóklippnek biggrin.gif x
2014. április 26. 13:49 #60
- törölt felhasználó -    
A szám jó a klip „érdekes" XD
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok