Klippremier: Katy Perry - Birthday
2014. április 25. 06:44
A klip tragikus de a szám eszméletlen! Nem értem mi ez a "leggyengébb szám az albumon" szöveg, néhány újrahallgatásra lenne szükség, ez messze nem a legrosszabb dal, épp ellenkezőleg!
2014. április 25. 07:00
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
Nekem a dal nagyon tetszik!
De a klip... szerintem nem túl jó
2014. április 25. 11:08
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Geggeg @ 2014.04.24. 23:40)
Milyen összefüggésben vannak a klipben szereplő gyerekek Katy rajongótáborával? [Megjegyezném, hogy a Roar-ban meg állatok szerepelnek (igen, biztos Katy-ért a majmok is rajonganak), viszont a legtöbb videóiban felnőtteket látunk - szóval ez most öngól volt a részedről]
Katy karrierje pedig egyértelműen felfelé ível. Rendben van, hogy utálod őt (de ezt betudom a féltékenységnek
), viszont ez a tényen nem változtat. És mindezt úgy mondom, hogy ez a klip most nekem se jött be. A Birthday pedig eleve az egyik leggyengébb dal az albumon, én biztos nem ezt választottam volna kislemeznek.
Katy karrierje pedig egyértelműen felfelé ível. Rendben van, hogy utálod őt (de ezt betudom a féltékenységnek
Mit vártunk?
Pedig annyira azért nem gáz ez a videó... Tény, hogy én is valami mást képzeltem el, de nem jöhet be mindig mindenkinek minden. Az pedig külön örvendetes, hogy valaki, akinek ennyire ellenszenves a lány, ennyi időt töltsön beszólogatásokkal és rosszindulatú véleményalkotásokkal...
2014. április 25. 13:56
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Nekem jobban tetszett a dalszöveges videó
2014. április 25. 15:19
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
ez a klip tök sz*r lett
uncsi
2014. április 25. 15:21
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.04.25. 11:08)
Mit vártunk?
Csak fröcsögni tud, és ha esetleg kijön egy gyengébb klip, nyilván rögtön ráugrik, mint tyúk a takonyra, és ott oltja, ahol csak tudja.
Pedig annyira azért nem gáz ez a videó... Tény, hogy én is valami mást képzeltem el, de nem jöhet be mindig mindenkinek minden. Az pedig külön örvendetes, hogy valaki, akinek ennyire ellenszenves a lány, ennyi időt töltsön beszólogatásokkal és rosszindulatú véleményalkotásokkal...
Nekem pl. kisebb bajom is nagyobb, minthogy egy általam utált előadót oltsak orrba-szájba, csak mert konkurencia a kedvencem számára, illetve, hogy örökké ott legyek a róla szóló cikkek alatt...
Röhej. De hát, nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Egyébként marha jók lettek ezek a maszkok, ha Katy nem szólalt volna meg alattuk, egy-kettőnél meg se ismerném...
Bolondos, lökött lett a videó úgy összességében, olyan Katys.
Bár csinált már jobbat is, ez is tény. Aminek konkrétabb története volt, az nekem is jobban tetszett.
Ámen!
Tény, hogy sikerült kiválasztaniuk az album talán leggyengébb dalát, és videóklipet is láthattunk már tőle sokkal jobbat, ettől függetlenül nekem tetszik, tényleg olyan tipikus Katys. Nem csalódtam benne most se.
2014. április 25. 15:56
Idézet (Fan-ily6889 @ 2014.04.25. 11:08)
Mit vártunk?
Csak fröcsögni tud, és ha esetleg kijön egy gyengébb klip, nyilván rögtön ráugrik, mint tyúk a takonyra, és ott oltja, ahol csak tudja.
Nekem pl. kisebb bajom is nagyobb, minthogy egy általam utált előadót oltsak orrba-szájba, csak mert konkurencia a kedvencem számára, illetve, hogy örökké ott legyek a róla szóló cikkek alatt...
Röhej. De hát, nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Egyébként marha jók lettek ezek a maszkok, ha Katy nem szólalt volna meg alattuk, egy-kettőnél meg se ismerném...
Bolondos, lökött lett a videó úgy összességében, olyan Katys.
Bár csinált már jobbat is, ez is tény. Aminek konkrétabb története volt, az nekem is jobban tetszett.
milyen ostoba szöveg, amit megeresztesz te is:D 1 szempontból konkurencia, kereskedelmileg, de egyébként, ha Operát hallgatnék, vagy AC/DC-t akkor is az lenne perriről a véleményem, ami:D
2014. április 25. 16:32
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (holembo @ 2014.04.25. 15:56)
milyen ostoba szöveg, amit megeresztesz te is:D 1 szempontból konkurencia, kereskedelmileg, de egyébként, ha Operát hallgatnék, vagy AC/DC-t akkor is az lenne perriről a véleményem, ami:D
Ez tény, nem ostobaság.
2014. április 25. 16:56
az 5. percig bírtam nézni ezt a sz**t. katy, hova süllyedtél? najó ez kicsit vad volt, de akkor is. mi ez a klipp? már ha ez az
komolyan mondom, egyre rosszabb zenék vannak ezen a világon. ha vki igazi zenét akar hallgatni akkor hallgassa meg ezt: gretchen wilson: redneck woman. sokkal jobb mint ez a s**r
2014. április 25. 20:17
Nyári slágernek egész jó lenne, de addig ez sajna nem fogja kihúzni. Nekem kifejezetten tetszik ez a mókás klipje. Vannak benne 1-2 "ordít a hülyeség" rész, de ettől függetlenül egész jó választás volt tőle. Jól beletrafált, hogy egy olyan dalhoz készített klipet, amit nem sokan magasztalnak az egekig.. Nem jó ha egy előadó túl kiszámítható. Talán ez lesz a levezető dala a Prism albumának is. A jövőhónapban már úgyis a turnézik, és nem hiszem sok ideje lenne még egy maxi lemezt megjelentetni.
2014. április 25. 21:22
a számot imádom, a klipp érdekes, mókás, de nem igazán illik videóklippnek
x
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: