Klippremier: Katy Perry - Birthday
2014. április 24. 21:33
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Hát én most őszintén megmondom, jobbat vártam. A lyrics videó nagyon eredeti és ötletes lett, viszont ez a videó nem éppen a legjobb. A dal egyébként szerintem fantasztikus, az igazán jól sikerült.
A legjobb rész az az egész videóban, mikor leveszi a szőke parókát és a gyerekek sikítozni kezdenek. Na az igazán aranyos lett!
A legjobb rész az az egész videóban, mikor leveszi a szőke parókát és a gyerekek sikítozni kezdenek. Na az igazán aranyos lett!
2014. április 24. 21:38
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Jujci :3 Nagyon jóóó lett :3 Bár volt egy két olyan rész ahol ilyen WTF?? reakciók voltak de a zene és a klip együtt nagyon jau
2014. április 24. 21:45
Szerintem vicces lett, de nagyon idegesített, hogy Katy alig szerepelt benne. A dal nem rossz, de majdnem az összes dal jobb az albumról.
2014. április 24. 21:45
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Nagyon cool lett
2014. április 24. 22:02
Azt gondoltam, hogy a dal sz@r, és a videó lesz jó, most rájöttem, hogy mind2 egy rakat sz@r, a videó rosszabb mint a szám, ami nem is baj, hiszen a lefizetett rádiók tömkelege nem fogja nyomatni a videót, de ha a zenecsatornákat is pénzzel akarja majd tömni, sokat kell majd perkálni, mert ezt a szemetet még ingyen se nagyon játszaná le olyan akinek van valamennyi ízlése, vagy humorérzéke. Az első esés még jó is volt, sőt az a szottyadt luvnya is, de ezt már egyszer ellőtték. Neki sincs már sok újdonság a tarsolyában egyébként. A videóban jól mutatják Katy rajongótáborát, a 6-12 éves korosztályt, lehet nekik is fizetnek, hogy mondják a suliban, hogy kéti pepsit hallgatnak.
Lehet ez a szám is arra a sorsra jut, mint a Roar, hogy ingyen le lehet tölteni a pepsi.com-ról.
egyre ratyibb videókat csinál, valaki szerint felfele ível a karrierje...
a walking on air vagy melyik, illetve a Legendary Lovers, vagy nekem még a Love Me is jónak tűnt már amennyire emlékszem, miért nem az lett kislemez?
és végül a rádióknak is meglepi:
Lehet ez a szám is arra a sorsra jut, mint a Roar, hogy ingyen le lehet tölteni a pepsi.com-ról.
2014. április 24. 22:10
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
holembo: Látszik, hogy Gaga fan vagy.
:D
2014. április 24. 22:11
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Jó lett a videó,csak túl hosszú
2014. április 24. 22:30
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
a dal nem rossz de a klipből hiányzik az élet nem igazodik a dal tempójához,olyant mint egy rosszul sikerült baki parádés videó amiben nincs semmi vicces ,túl sokat akartak csak nem jött össze
2014. április 24. 23:40
Idézet (holembo @ 2014.04.24. 22:02)
Azt gondoltam, hogy a dal sz@r, és a videó lesz jó, most rájöttem, hogy mind2 egy rakat sz@r, a videó rosszabb mint a szám, ami nem is baj, hiszen a lefizetett rádiók tömkelege nem fogja nyomatni a videót, de ha a zenecsatornákat is pénzzel akarja majd tömni, sokat kell majd perkálni, mert ezt a szemetet még ingyen se nagyon játszaná le olyan akinek van valamennyi ízlése, vagy humorérzéke. Az első esés még jó is volt, sőt az a szottyadt luvnya is, de ezt már egyszer ellőtték. Neki sincs már sok újdonság a tarsolyában egyébként. A videóban jól mutatják Katy rajongótáborát, a 6-12 éves korosztályt, lehet nekik is fizetnek, hogy mondják a suliban, hogy kéti pepsit hallgatnak.
a walking on air vagy melyik, illetve a Legendary Lovers, vagy nekem még a Love Me is jónak tűnt már amennyire emlékszem, miért nem az lett kislemez?

Milyen összefüggésben vannak a klipben szereplő gyerekek Katy rajongótáborával? [Megjegyezném, hogy a Roar-ban meg állatok szerepelnek (igen, biztos Katy-ért a majmok is rajonganak), viszont a legtöbb videóiban felnőtteket látunk - szóval ez most öngól volt a részedről]
Katy karrierje pedig egyértelműen felfelé ível. Rendben van, hogy utálod őt (de ezt betudom a féltékenységnek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: