Érkezik a Pretty Little Liars-mozifilm
2014. április 24. 18:00
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Nagyon várom!!!!!!!
2014. április 24. 18:17
imádom a PLL-t és nem szeretném, ha véget érne a sorozat!
persze a filmnek én is nagyon örülök
2014. április 24. 18:18
|
|
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline
|
Ha megvalósul a film,tuti biztos,hogy elmegyek és megnézem
Imádom ezt a sorozatot <3
2014. április 24. 18:26
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
de jó♥♥ várom, h fényderüljön arra, hogy ki A és a fekete ruhás nő aki Wilden temetésén volt....De remélem ha filmes finálé lesz amit jó ötletnek tartok, akkor aggyák majd magyarországon, ha nem is szonkronosan akkor feliratosan, úg is megszoktam, hogy feliratosan nézem a pll-t. Rgyben örülök és szomorkodok, h hamarosan vége a sorozatnak. Örülök, hiszen kíváncsi vagyok, h ki A és már kicsit unalmas h még mindig nem derült ki, viszont megszoktam, h a z életemrészévé vált, és a szereplők is nagyon a szívemhez nőttek. A sorozatnak köszönhetően találtam meg a példaképemet, Lucy-t. Hajrá
2014. április 24. 18:38
Szavak nem írják le mennyire várom *-* A legjobban azt remélem,hogy Ezra életben marad és újra összejönnek Ariával *.* Nagyon izgulok,hogy ki A,mert már mindenkire gondoltam,de a végén mindíg kiderült,hogy nem az akire gondolok ezért kíváncsi vagyok és alig várom.
2014. április 24. 18:44
Omg. Én biztosan ott lennék a mozikban a nézők sorai közt.
Imádnám a filmet is, mint a sorozatot ♥ Remélem tényleg lesz belőle valami
2014. április 24. 18:48
Hát én nem sokáig néztem a sorozatot, de kíváncsi vagyok a filmre.
2014. április 24. 18:49
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Engem nem nagyon hoz lázba ez a mozifilmes dolog. A sorozatot se nézem mostanában, talán a legutóbbi Halloweenes rész után egyet se láttam. Valahogy elunalmasodott számomra, ráadásul még lesz egy évad, az pont tökéletes lenne egy jó lezárásra, nem kéne ide még egy film is.
2014. április 24. 18:50
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
most örülök is meg nem is
nem szeretném hogy vége legyen remélem lesz még legalább egy 6. évad..de annak viszont örülök hogy egy rendes lezárást adnak a sorozatnak
2014. április 24. 19:07
Nagyon várom már, és annak is örülnék ha lenne egy mozifilm<3333
2014. április 24. 19:25
A mozifilm jó ötlet bejezésként. Legalább lesz egy rendes lezárása.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: